Chokladpannacotta
Sitter i soffan och degar, har precis käkat tacos. Så nu är jag sjuukt mätt!
Har dessutom gjort i ordning lite efterrätt som vi ska käka lite senare, självklart "GI-okej". ;)
Blev chokladpannacotta och lite hallon, samma som jag gjorde när Therése va här, och då blev det jättegott!
Kan ju faktiskt slänga in receptet också. (Har gjort om det litegrann för att utesluta onödigt socker som inte behövs. Den är hur enkel som helst att göra.
Chokladpannacotta
1st Gelatinblad
Har dessutom gjort i ordning lite efterrätt som vi ska käka lite senare, självklart "GI-okej". ;)
Blev chokladpannacotta och lite hallon, samma som jag gjorde när Therése va här, och då blev det jättegott!
Kan ju faktiskt slänga in receptet också. (Har gjort om det litegrann för att utesluta onödigt socker som inte behövs. Den är hur enkel som helst att göra.
Chokladpannacotta
1st Gelatinblad
100 gram mörk choklad (Jag tog 70% med mintsmak)
2 dl grädde
Frysta hallon
1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
2. Häll upp grädden i en kastrull, hacka chokladen och tillsätt. Värm grädden tills all choklad har smält.
3. Krama ur gelatinet och rör i det i grädden. Häll upp i portionsformar
och låt stå kallt i ca tre timmar.
4. Tina bären och häll på pannacottan innan servering.
Over and out
1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
2. Häll upp grädden i en kastrull, hacka chokladen och tillsätt. Värm grädden tills all choklad har smält.
3. Krama ur gelatinet och rör i det i grädden. Häll upp i portionsformar
och låt stå kallt i ca tre timmar.
4. Tina bären och häll på pannacottan innan servering.
Over and out
Kommentarer
Postat av: Therése
Åh mums :D
Trackback