Misstag

Jag tänkte börja mitt första blogg-inlägg med en halv-konstig fråga..
Har du nån gång vaknat på morgonen och känt att du bara är ett stort misstag?
Vissa saker går inte att göra ogjorda, tyvärr så kan man inte trycka på delete och så är allt borta. Det är helt omöjligt. Ett enda misstag kan förstöra någons eller fleras liv.
Även om det var ett misstag så kan du aldrig skylla på något eller någon annan. Alla val som du gör här i livet är just dina val. Det spelar ingen roll om du inte förstår dig själv, vad du tänkte eller vad du gjorde.
Ibland så måste man faktiskt erkänna att man har gjort bort sig rejält, man måste skämmas och få vara besviken på sig själv.
Det finns dessutom en till hake med sånahär misstag, och det är att du kan aldrig räkna med att du ska bli förlåten. Ibland så måste man ta sig samman, säga allt man har i huvudet trots hur liten det kan få dig att känna dig, och bara hoppas... För glöm inte bort hur den andra personen känner sig. Det är  nog obeskrivligt mycket mer än det jag har skrivit i mina rader.

Jag  tänkte också klistra in ett gammalt blogginlägg som jag skrev för ett bra tag sen, som jag tycker kan vara värt att tänka på.

Det finns tre sorters kärlekar.
Den lyckliga, den olyckliga och den trofasta. En utopi, en tvångstanke och en absurditet.
Hatet är så mycket starkare, för att inte tala om säkrare. Hatet håller dig skärpt och fokuserad, kärleken gör dig dum, blind och utlämnad.
Hatet lurar dig inte, och den är alltid äkta. Oftast rationell. Den gör dig till en överlevare. Kärleken är blind när den kommer, och alltför skarpsynt när den går och därför är den en illusion, ett elakt spratt som gör dig till en fåne.
Kärleken är bara lust plus en massa lögner och lurendrejerier. Det börjar med att du lurar och bedrar dig själv, och slutar med att du bedrar och lurar andra.
Hatet är medvetet och bestämt, inte likt kärleken.
Kärlek gör ont, men hatet skulle aldrig låta dig såras. Hatet vill dig väl, och andra ont. Och effekten blir därefter.
Kärleken - tvärtom. Kärlekens första suck, är förnuftets sista.
Ändå väljer jag att älska…
jag är ju bara människa, gjord av kött och blod, född att göra misstag.

Henrik Källström jag älskar dig och kommer alltid att göra. Du är underbar...

Over and out

Malin


RSS 2.0