Dan före dan före The BIG Day! ;)

Idag så har ja varit sjukt in-effektiv, inte bra! Men ja har fått lite gjort idag, och det är huvudsaken, och efter DP så ska jag göra ett rääcer ryck, för då ska henke kolla på TV. Han har bara 1 timme i veckan som han vill se på tv, så de kan han väl faktiskt få. ;P

Fick en rolig överraksnign från Buzzador idag, då vart ja glad. Så ni som känner att ni vill komma å hälsa på mig i nya lghten kan faktiskt få med er lite hem, fick typ 70 st engångs förpackningar med sminkborttagning och ansiktsrengöring från Neutrogena, plus att ja fick 2 stora flaskor till mig själv. :) Och allt för 0kr!! Alltid kul med gratis!  Tjoohoo, de gjorde min dag!
Här är mitt paket:



Fick också en veckorevyn idag, skojj skojj. Men måste adressändra eller säga upp alla prenumerationer, tror inte Henke uppskattar såna tidningar lika mkt som ja. Så känns onödigt att dom ska komma hit.

Får se om de blir crusingen nästa helg då, skulle va kul. :)

Over and out

Å regnet de bara öser ner...

Va nyss ute och hämta posten, å guess what, de spöregnar!!

Ja har inte prkat packa nånting än, trots att ja klev upp tidigt. Undra om man ska dra igång lite musik så kanske de går lite lättare?  Ingen som kanske vill komma hit och packa åt mig istället, skulle verkligen uppskatta de? *flirt* ;) haha
Näe då, ska nog göra det själv, så kanske man har lite koll sen när man packar upp. :)

Just ja, ja vart medlem på Buzzador för ett tag sen, så nu ska ja få hem nästan 2 kg med hudvård från Nivea, helt gratis. Hur nice är inte de då? Ja längtar! :D Kan ja faktiskt behöva de nu, min hy börjar bli lite risig. ;P

Nää nu jäklar ska ja ta mig i kragen och PACKA!

Over and out


I love me sweet-pie! ;)


4 dagar, har inte riktigt fattat de än..

Nu har jag haft min sista helg i järpen, skönt..! Så nu är det bara 4 dar tills flyttlasset går, snart bara 3. Hihi!
Sen så ska jag och älsk ha några underbara dagar tillsammans i Gävle innan han lämnar mig själv där. :O Ja som alltid har haft nån att bo med, skumt... tur att det bara är för en månad säger jag! Vem ska annars hålla koll på mig!?! Tur att syrran bara bor på andra sidan gården, haha. Och så har ja ju Donna, men henne är det ju mest jag som får hålla koll på. Den lilla ligisten! ;P Hihi

Å på lördag så drar Therese till Kreta, svikare!! Näe då, jag är jätteglad för din skull!! Men ja längtar tills vi kan börja festat tillsammans igen. Hihi

Idag så har vi iaf varit duktiga å packat lite til. :) Går sakta men säkert, känns som vi borde skruva upp farten lite nu om vi ska hinna allt. ;P Det är sjukt mycket att göra innan man ska flytta, sånt som man inte ens tänker på.  Typ el-avtal, tv, internet och en vääldigt lång lista till med saker. Ska bli skönt när allt är över! :)
Och den 6e så ska ja dessutom börja jobba, jajjemän då blir jag telefon häxa! Hehe
Men vafan, pengar som pengar, de lär ju va roligare än städa toaletter iaf!! Fast där fanns det ju iaf spy-tillägg på 300 spänn, haha. Men de fick ja aldrig.. ;P

Åhh ja längtar tills vi har blivit miljonären, fatta va härligt! Tror ja ska köpa typ Kolmården, bara så ja kan kela med girafferna! ;)

Over and out

Privat

Tänkte bara skriva att ja har skaffat en till blogg, criollo.blogg.se/privat
Så ni förstår säkert  vad ja menar med det. ;P Säg till om nån är intresserad av anv, namn och lösenord. Annars får jag väl skriva där för mig själv då. ;P Haha

pussis

Ett underbart år som förlovad! <3

Idag så har jag och Henke varit förlovade i ett år! <3 :)
Vi kommer inte att fira så mycket, prioriterat alla pengar till flytten. Men det blir nog en flaska gott vin och så ska vi äta en god middag med kött, hasselbakspotatis, rödvinsås och en grekisk sallad. Mums! Och självklart blir det efterrätt. ;) Hehe, pannakotta med hallon, ännu mera mums!! ;D
Fast jag tycker inte att det är så jätteviktigt att fira, tycker det är viktigtast att man får göra nåt mysigt med varandra.
Och snart så firar vi ju 2 år som vi har varit tillsammans, så då blir det säkert lite party, kanske i nya lägenheten. ;)
Men nu ska ja kolla på lite tv och sen så ska ja laga lite mat, allt är iallafall förberett så det är bara slå på ugnen och steka lite kött.

Over and out

Tänkte slänga in en bild från dagen efter vi träffades också, det va nog världens bästa helg tror jag. Ett gäng med kompisar som grillar, umgås och bara har det jättebra. Inge gnäll, bara myspys!! <3 Saknar dom tiderna!


Onsdag

Idag så har hjärtat och jag försökt att packa, det gick sådär. :P Det slutade med att vi satt och trasslade ut och rensade mina smycken. :P
Men sen när Anton kom hit så fick jag iaf lite gjort, har blivit en svart sopsäck med saker vi ska kasta från sovrummet, och en med saker vi ska spara + 3 små kartonger som ska sparas. Intressant va? ;P
Och så vart ja så fruktansvärt sugen på cokladbollar, mums mums! :)
Jag snacka med Tove idag också (min bästa kompis från Ekerö), gud vad mycket minnen! <3 Så fick jag se en bilder på Donnas syskon, det va jättekul att se, dom är rätt så olika varandra. Vi började också snacka om att jag kanske skulle styra upp en tjejkväll hemma hos mig i nya lghten snart. Skulle vara riktigt kul! Trots att vi inte har träffat varandra på 1.5 år och haft ganska dålig kontakt på sista tiden så är det som att jag känner henne ut och innan fortfarande.. I miss you babe! :)

Men jag kan ju iallafall lägga in lite kort så ni får se skillnaden, och så kan jag skriva på ett ungefär vad dom väger så ni förstår vad jag menar med skillnad. ;P

     
Kelly kul nr:2                      Felix kul nr:2 (8-9kg)

           
Billy kull nr:3   (Ca:2,8kg)   Donna Kull nr:1 (4.1kg)     

      
Mamma Fanny (Ca: 5kg)     Pappa Nicke (Ca 3,5kg)

Men nu ska ja gå och sova. :)

Over and out

Guess who's back

Har inte orkat skriva på jättejätte-länge nu! Men nu är jag tillbaka. ;)

Har varit i Gävle några dagar hos Malin och Roger, det va skitroligt! Malin fyllde år så hennes släkt kom, sen så har vi varit på stan och druckit lite vin också. :P
Sen så va ja hos syrran och kolla på lägenhet och jobb. Fixa båda sakerna verkar det som. :D Så då blir det flytt snart!
Och så spelade vi massa guitar hero, va på IKEA och hitta på en massa skojj.
Sen så åkte vi till bollnäs igen. På fredan så va vi på Sport in, de va rätt så dött där, men Therese och Julia va där och då blev det iaf lite roligare. :)
På lördan så skjutsa Henke ner mig till Julias lght där både hon och Therese va. :) Vi drack lite vin och så gick vi till tranan. Först va de rätt dött där med men sen så kom det igång, vi vart bjudna på en massa champagne och så dansa vi hela kvällen. :)
Sen på söndag kväll åkte vi tillbaka till skit-järpen igen. Men nu är det ju inte långt kvar alls, så jag kan nog hålla ut.. :)

Over and out

Final countdown

Nu ska jag göra nåt busigt, hihihi. Men först så ska jag gå på ica och handla hårfärg så ja kan få bort min fula utväxt. :)

Over and out

Movie night

Nu så ligger jag framför tvn i soffan med datorn i knät och slöar. Ja tror att jag håller på att bli sjuk, har jätteont i huvet och så börjar jag bli superförkyld.. Hjärtat börjar också bli sjuk, så när han kommer hem ska vi mysa.
Ja ska slänga ihop en hemmagjord pizza och lägga fram en hög med filmer, så vi har sysselsättning hela kvällen. Problemet är bara att hitta nån film som man är sugen på att se.. men just nu är jag öppen för de mesta, orkar inte ha några invändningar..

Ja sitter och kollar lite halvt på super nanny, haha, men vissa föräldrar är ju helt slut i huvet, Om barnen är olydiga så får dom descinfections-medel (hur de nu stavas ;P ) i munnen, och så hade dom som argument att lite tvål dör man ju inte av, eller så slog dom ungarna. Vissa borde ju inte ens få skaffa ungar, tycker jag iallafall.

Men nu ska ja leta igenom skåpen efter nåt som kanske kan dämpa min huvudvärk å så ska ja göra lite pizzadeg innan ja hoppar in i duschen.

Over and out


Fruktansvärt het hatt måste jag säga

53 dagar :)

Idag så har jag faktiskt varit lite duktig. :) Jag har tagit hand om det lilla diskberget och så har ja städat upp i köket, sen så tog jag med Donna på en långpromenad i solen. Nu sitter jag bara och väntar på att syster ska ringa, hon är nämligen och kollar på en lägenhet åt oss. Spännande! :D
Den verkar vara helt perfekt, men det lär väl vara för bra för att vara sant. Hehe, och om den nu skulle vara det så lär väl inte vi få den.. Åh ja vill vill vill!!
Skulle va såå himla skönt om iallafall en sak kunde lösa sig nu inför flytten! :)

Over and out

57 dagar..

Nu var det länge sen som jag kände lust att skriva nåt.

Idag så har det varit fin-väder, så jag och älsk har varit ute på lång promenad, riktigt härligt va det! :)
Sen så har vi bara myst med varandra och jag har lagat mat. Käka kyckling-frikadeller, hehe. Hade Kycklingfärs i frysen som vi inte riktigt visste vad vi skulle göra med. Så då vart det frikadeller i tomatsås, vart rätt gott faktiskt!

Nu har jag och Henke hittat en lägenhet som vi verkligen verkligen vill ha, så det är bara att hålla tummarna. Sen så ska jag på jobbintervju sen på ringbolaget, inte världens roligaste jobb kanske, men allt slår väl att städa hotellrum, hehe. ;) Sen så var det grymt sköna arbets tider, 09.30-17 måndag till fredag, hur nice som helst alltså! Skulle vara så himla skönt att få fasta arbetstider igen, och slippa jobba helgen!
Så jag hoppas verkligen att ni håller tummarna för mig! :) Skulle va så himla skönt om allt kunde lösa sig!
Men nu är det max 57 dagar kvar.. Åh de känns så himla långt bort.. :P Vill flytta NU!
Sen blir det inflyttningsfest, tjohoo! ;D

Men nu ska ja kolla på Robinson tänke jag.

Over and out

Ps. Ska försöka skriva lite oftare. ;)

RSS 2.0