Breath

Måste ta några djupa andetag, varva ner och bara njuta av att det helg. 
Sitter ensam hemma en liten stund nu så jag passar på att lyssna på lite skön musik innan huset blir fullt med folk igen. Men det är härligt, gillar kontrasten att ja ena sekunden kan sitta själv och lyssna på skön musik och nästa sekund ramlar det in en hel hög med härliga människor som man kan skratta med. 
Känner att ja behöver båda delarna, så nu ska ja som sagt njuta av lugnet och ladda batterierna. 

Men i morgon blir det full fart från det att ja vaknar tills det att ja somnar (däckar?), haha nää då. ;) Festelifest står på schemat och det blir maskerad till max! Åh va ja har längtat.. 

Over and out


Lugnet



It’s a new secret I have found

"You just happen to be where everything feels fine

"But they don’t understand, people never do
It’s confusing, I don’t expect them to"

Tröttast

Måste städa, men ja vill inte, orkar inte, nää usch.
Tror ja tar en dusch och lägger mig på soffan framför desperate housewives, känns mycket bättre! :)
Det är ju faktiskt måndag och ja har varit uppe sen 04.30, bara det borde vara anledning nog att inte behöva städa. Visserligen så måste ja ju städa ännu med i morgon då.. Åh så jobbigt det ska vara.
Men om ja städar lite idag, typ badrummet, så förtjänar ja ju faktiskt att lägga mig och mysa i soffan sen, å så smart jag är!

Men nu behöver ja bara gå upp tidigt-så-in-i-helvete 4 gånger till den här veckan. (Tanken va att det skulle kännas lite bättre av att skriva sådär, men det gjorde det verkligen inte, blä för måndagar.)

Over and out

Kommer aldrig låta dig få se mig svag


Jäser

Har nyss kommit hem från Jenny och anders, där blev man bjuden på smörgåstårta och vanlig tårta. Göttans! :) Blev sjukt mätt så nu sitter jag och jäser i soffan, ska strax ta en dusch och förbereda inför morgondagen men sen ska ja nog fortsätta jäsa. Orkar inte så mycket om ja ska vara ärlig.
Vart ingen städning heller, kände mig så himla dålig när iprenen började gå ur så ja vart liggandes på soffan. Bara hålla tummarna för att ja mår bättre i morgon då jag ska jobba. Känns tungt, men när man tänker på lönen som ramlar in om en månad så känns det genast mycket bättre! ;)

Over and out

Ps. Kom på att ja har lite bilder att lägga in från förra kalas-helgen, men eftersom ja knappt orkar resa mig så kommer det inte att ske idag iaf! :P

Blää

Hade skrivit ett jättebra inlägg, men det försvann. Så nu ska ja frustrations städa lägenhetet och om ni har tur så får ni se bilder på dom nya grejerna som ska upp.. :)

Over and out

Saturday morning

Saturday Morning
And whos gonna play with me?
Six in the morning, baby
I got a long, long day ahead of me.



Over and out

Myspys!

Ikväll så blir det lite "fredagsmys", har köpt hem mini-medicin eftersom båda känner sig lite krassliga (alltså godis) och så ska vi kika på första Jurassic Park filmen med en massa tända ljus. Va väldigt många år sen jag såg den filmen nu.. 

Myspys ♥

Imorgon är det fredag och sen är det helg, ska bli såå skönt! :D

Over and out

Early morning

Usch vilken jobbig natt, först somnar ja på soffan så Henke väcker mig när han kommer hem och vi går och lägger oss. Sen vaknar jag strax föra 02.00, kan inte somna om. Så ja går tillbaka ut och lägger mig på soffan och filosoferar. Kommer då på att ja inte har gjort iordning någon frukost, så ja ställer klockan 20 minuter tidigare ön vanligt för att kliva upp att steka ägg.

Nu är klockan strax 5, så det börjar väl bli dags att gå och väcka älsklingen. Sen så ska jag väl åka och jobba.. börjar ju om en timme och 3 minuter. Oj va mycket siffror det blev, och va allting blev meningslöst dessutom. :P

Over and out

.. jag var fängslad



Over and out

Don´t forget..

to smile, always.



Over and out

?

Sitter med ett glas vin och lyssnar på Björn Rosenström i min ensamhet.
Ojojoj vilken vild lördag-kväll tänker ni nu va!? De förstod ja väl, hihi.

Har ju försökt byta blogg ett tag, alltså flyttat över alla inlägg till en annan, men det går inte nå vidare så därför har jag inte orkat bloggat heller. 
Har dessutom samlat inspiration, har gått helt okej, har en massa grejer som ja tänkt skriva. Men just nu orkar ja inte..

Over and out

"Men känner mig själv, ja det gör jag kanske 
men jag är inte säker. 
Känner jag mig själv, ja det gör jag kanske 
men jag är inte säker."
-Björn Rosenström

RSS 2.0