Never alone

Hold on tight, be the strong one to melt the fight, make it all right
Hatred grows, leaving leads for us, yes it shows, can't find harmony
You won't heal, it's for real

Surely fall, never take friendship personal,
go your own way and prove them wrong
It's in your hands now, hanging on to the hopeful words,
plant a seed with a need

I am never alone, I'm failing to turn
I will never miss home, I want to get back again
I am never alone, my colors will burn,
never alone, always alone

Fearful eyes watching all around,
all this time with no heart and you never cry
Where's the power in that? It's not right, sending signals of shame
I once knew, so did you

I am never alone, I'm failing to turn
I will never miss home, I want to get back again
I am never alone, my colors will burn,
never alone, always alone

I am never, I am always alone,

I will never miss home,

Breathing lives, and your tears streaming,
time we now, so
Hold on tight, be the strong one to melt the fight,
make it all right!

Trötter

Helt slut.. Kommer bli en tidig kväll, ska iof kliva upp halv 6 imorn bitti så det kan ju vara en rätt så bra idé faktiskt.
Vet att ja är helt värdelös med bilder, men nu kan ja faktiskt skylla på att min mobil är trasig så ja kan inte knäppa några kort. :P
Men förhoppningsvis så får jag en ny mobil i veckan, kan ju inte ens ringa eller smsa med den ja har nu, så det är i princip en klocka med lite nummer och en kalender i, väldigt häftigt, not, hehe..
Men nu ska ja nog ta en varm dusch och hoppa ner i sängen framför ett nytt Desperate Housewives avsnitt, nice! :)
Over and out

El stockholmo i en husvagn

Sitter på det så kallade kontoret i Sthlm nu, har haft roligare stunder i mitt liv måste ja ju säga. :P
Sov ju i husvagnen i natt, och ja och Henke gjorde en ganska osmart grej, hehe.
Va rätt så kallt igår, så vi drog elementet på max i husvagnen för att få upp lite värme, ja det va ju jätte-mysigt. Vi somnade vid 9 på kvällen, och vid 12 vaknar jag och inser ja att vi har glömt att ställa ner elementet igen och att vi sover i en bastu, fy faan säger ja bara. Kasta på mig en tröja och stängde av elementet samtidigt som ja står ute i minusgrader och njuter av kylan, ja som hatar kyla i vanliga fall. Helt sjukt varmt va det ialla fall, kommer defenitivt behöva ta en dusch ikväll, luktar inte myspys nu skulle ja gissa på. Haha

Nä nu måste ja hjälpa henke lite.

Over and out

Haha

Har ialla fall duschat nu, men så hamnade man här igen.. :P
Har suttit och kollat igenom bilder på den "nya" telefonen, som egentligen är skit-gammal. Haha. Men shit vilken snygg kropp ja hade då jämfört med nu.. Kanske man skulle skriva ut en och sätta upp på kylskåpet, så varje gång ja blir sugen på nåt ser ja bilden och få får dåligt samvete och tar ett glas vatten istället, haha. Tror ni de funkar? :P
Eller en sån här fin kylskåps-magnet kanske? Haha Humorn är på topp.. not.. haha.. slott, gott, hot. Fan va ja är grym på att rimma!
Näe, usch, borde verkligen sova, för typ 2 timmar sen.
Over and out

Trååkigt

Har varit en seg dag i soffan idag. Men nu måste ja packa.. Tråkigt! Ska åka till Sthlm imorn bitti för att jobba lite, så det är ju bra. Men fortfarande tråkigt.!
Tappade mig skit-telefon i golvet igår, så hela displayen sprack, typiskt. Inte hela världen eftersom den va rätt trasig innan. Så nu ska ja byta till en Nokia, usch, ja som alltid har haft Eriksson. Men va ska man göra, nu slipper ja ju prata i högtalaren hela tiden, hehe. :P
Nä nu måste ja duscha, så ja kan gå och lägga mig, trååkigt!
Allt känns tråkigt i det här inlägget, hehe, kanske ska gå och reta Henke lite så ja får lite roligare.. Hehe

Over and out

Godmorgon

Har varit uppe en liten stund och gjort mig iordning. Va lite småsegt att kliva upp imorse, kom hem nån gång runt 4 imorse efter att ha åkt bil med Clara, Amanda och Gabbiz hela kvällen, men de va kul! :)
Strax så ska ja och Älsklingen åka iväg och söka lite jobb, så nu håller ja tummarna för att de går bra för åtminstone en av oss. :) Men jag är lite smått nervös måste ja säga. Skulle ju vara helt underbart om man fick jobb i Gävle!
Men först så ska ja sminka mig lite och så ska jag nog göra lite gröt. Har blivit super-duktig och äter havregryns gröt varje morgon, hehe.
Over and out


Slänger in en gammal bild på mig och Henke, mest för syns skull. :P

A long time ago..

Orkar aldrig blogga längre, har inte så mycket att dela med mig av så då låter ja bli.
Men idag så har jag varit lite duktig hemma för en gång skull, har lagat både köttfärslimpa och köttbullar så att vi ska kunna frysa in lite mat. Sen så har ja bakat äppelpaj och färgat håret. :) Duktig duktig, minus äppelpajen kanske, men de va väldigt gott och uppskattat av älsklingen ialla fall. :)
Nä nu tror ja faktiskt att ja ska krypa ner i sängen och titta på lite tv, MYS!
Over and out

God morgon!

Slog upp ögonen i morse för att kolla på klockan och insåg att den va 05.28. Och de betyder att ja kan ligga och dra mig i hela 20 minuter, underbart! Hihi Fast de skulle nästan vara skönare om det inte va bastu här inne i vår lilla husvagn.. Men för att göra nåt åt det så måste ja mer eller mindre göra ett svandyk över henke som ligger ytterst, utan att väcka han dessutom. Är inte riktigt i form för det, men det är ändå inte lång tid kvar nu. Lyssnar på bandit också, bollnäs-martin är bäst där, brukar föreställa mig att han är snygg också, för det är han tyvärr inte, så blir han ännu roligare. :p Nä nu måste ja kliva upp. :( Over and out

Höst-fixar

Imorse så va jag och älsklingen duktig och ställde klockorna fast vi var lediga, men eftersom vi måste gå och lägga oss i tid ikväll så kändes det nödvändigt!
Så nu på förmiddagen så har ja haft fullt upp med att försöka få upp nya gardiner i "mat-rummet", och sen så ska ja tvätta och fixa i ordning sovrummet. :)
Vart lite inspirerad att fixa lägenheten efter att ja och Nattha gjorde om vardagsrummet, de vart ju så fint! :D
Nä undra om ja inte ska dra igång lite musik, så ja kommer igång igen!
Over and out

Hihi

Fick precis lite blogg-inspiration, såg nyss att en enligt mig, coolaste svennarna läser min blogg. Haha, Kanske till och med vara duktig och slänga in lite bilder imorn på "nya" vardagsrummet.
Men nu tror ja att ja och Älsk ska kolla på en gammal svensk film som ja inte har sett på 100 år, Yrrol.. Haha
Over and out

RSS 2.0