Puh..

Åh ja är så less på den här förkylningen nu.. Gör ingen annat än att snyter mig, hostar och käkar iprén. Det är ju inte direkt så ja skrattar hela tiden om ja säger så..
Tråkigt väder är det också och bara 11 grader ute, brr.. Är inte alls redo för hösten än, måste köpa mig en höstjacka och ett par gummistövlar nåt tag..
Men nu ska ja gå och leta fram fler näsdukar!
Over and out

Ett år kvar till nästa födelsedag ;)

Nu va min födelsedag över för det här året! Har haft en lugn och mysig dag som började hemma hos syster och hennes mysiga familj, fick frukost, tårta och fina presenter! :D
Sen när vi kom hem hade ja fått ännu mer presenter på posten, hihi.
Så i morgon ska jag och älsklingen ta en dag i Valbo, har beställt klipptid så ja kan försöka få lite fason på fågelboet, sen blir det förhoppningsvis en del shopping och kanske lite köttbullar på IKEA. Ska bli riktigt kul! :)
Men nu ska ja inspektera lite presenter bla. en trippeltång som ja önskade mig! :)
Tack alla sötisar som har grattat mig idag också! <3
Over and out

Skit-huvud

Sitter framför tvn och tittar litegrann på danska hollywood fruar och har ont i huvudet trots att ja har druckit massa vatten och tagit en ipren. :(
Imorgon fyller ja år, ska åka och fika hos syster och hennes familj på morgonen, så det blir mysigt! :) Sen har ja ingen aning om vad vi ska hitta på faktiskt.
Funderar på om ja ska ha nåt litet partaj i veckan, men ja har inte riktigt bestämt mig än, hehe. Men nåt kul ska vi väl kunna hitta på. :)
Men nu tror ja att ja ska måla naglarna lite, dom är verkligen inte snygga nu!
Over and out

Söndag

Vad ska man göra idag då tro? Just nu känner ja mig inte motiverad att göra nånting, men förmodligen blir jag rastlös sen, det brukar bli så!
Jag ska nog börja med att äta lite frukost/lunch ialla fall.
Ibland önskar jag att ja bodde utomlands, då skulle ja definitivt ligga på stranden idag och bada en massa. Nackdelen med att flytta utomlands skulle ju vara att ja va tvungen att flytta ifrån alla här hemma. Men de skulle vara väldigt skönt, slippa kalla mörka Sverige ett tag. ;)
Men om nån känner att dom vill bjuda med mig på en resa så skulle Hawaii inte sitta helt fel, bara så ni vet! ;)
Over and out
Ser ju faktiskt ut att vara helt okej på Hawaii..

MYS

Har pratat med Sara i telefon nästan hela kvällen, det va mysigt. Nu lyssnar ja på winnerbäck, det är också mysigt!
"Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp I halsen
Men mycket vill ha mera"
//Winnerbäck

Sara förstår ialla falll vad jag menar med det här, resten struntar jag i. :P
Over and out



Lalala

Idag så ska vi åka och försöka veckohandla lite. Har suttit och kollat igenom reklamen för att se vilka som har bäst extrapriser, haha. Men ibland behövs det!
Men lite senare så ska vi åka iväg på lite bus en sväng, hihi. ;)
Men först så ska ja nog klä på mig, känner mig inte så snygg i badrock och turban, kom nyss ur duschen.
Over and out


Va länge sen vi fiskade ni, men näst sist vi va ut drog ja upp den här fulingen, och ni som vet hur stora fötter Henke har förstår hur stor den är. :P

Godmorgon!

Eller egentligen så har jag varit vaken rätt länge nu, men det kändes så töntigt att skriva god dag! :P
Va ju till Valbo och köpte skorna igår, så ja funderar på att ta ut Donna på en långpromenad nu på förmiddan och testa dom lite. Fast först ska ja nog ta och äta lite frukost.
Sen idag måste ja se till att vika kläder, blev aldrig gjort igår, hade fullt upp med annat från det att vi kom hem från Valbo tills vi somnade. Men idag då jäklar ska det bli gjort! ;)
Nä ska ja göra mackor för ja är skithungrig!
Over and out


Sommar sommar.. :)

Ändrade planer

Ska snart dra med systeryster till Valbo på eftermiddan, så nu lyssnar jag på  Nomy och försöker snygga till mig så gott det går. Hehe Men det är ju så lätt hänt att man fastnar med datorn igen..
Jag och Maja med våra läckra löständer i somras, har haft bättre dagar! ;) Haha

Over and out

Nomy
you said a lot of things 
but I have never seen
thoose words of yours in my reality


Onsdag

Idag är ja på ett riktigt superhumör känner jag, kan det kanske bero på att det är så fint väder idag? Kanske.
Har inte skrivit här på ett tag, men det har hänt väldigt mycket sen sist! Men skulle ja sitta och berätta om allt som har hänt skulle ja få sitta här och skriva hela dan! Så ja gör en kort sammanfattning, haha.
Helgen: Mantorp, så jäkla roligt, roligaste vi har  gjort på länge! Träffa massa trevligt folk, såg massa häftiga bilar och brände mig nå så enda in i helvete, haha. Enda minuset va nog getingarna, men de va inte hela världen!
Måndags: Gjorde inte så mycket va ja kan minnas. :P Jo just ja, det va ju då vi gick på bio, på Eclipse närmare bestämt. Bra film, såklart, men inte lika bra som 1an och 2an.
Tisdags: Städa sovrummet ordentligt och tvättade allt ja kunde hitta, sen på kvällen åkte ja, älsk, natta och filip till sandviken på hemligt uppdrag, hehe. ;)
Idag: Än så länge har ja inte gjort så mycket faktiskt! Men planen är att ja ska vika tvätt, städa lite i vardagsrummet och ikväll så ska vill åka till valbo och käka köttbullar och köpa ett par träningsskor till mig. Tänkte satsa på beach 2011, haha, så det börjar bli dags att skärpa mig nu! :P
Men först så ska ja nog ta en äggmacka!
Kollade min status nyss, hade väldigt mycket besökare igår, skumt, ja som inte ens skrev nånting! 8)
Over and out



Åh va ja älskar dig! <3


Regn regn regn..

Regnet öser ner ute, brukar tycka att det är mysigt, men nu vill jag att det ska bli varmt och skönt igen.. Får bara hoppas att det inte regnar i helgen när vi ska ut och tälta!
Imorn kväll så åker vi ner till Mantorp, det blir jag, Henke och 2 till i våran bil. Är ju Action meet där nere, och då ska bla. Skogen åka ner och köra lite.
Det mesta är ialla fall mer eller mindre fixat, tältet är nästan fixat, pappa glömde att packa ner pinnar till tältet så de ska vi åka ner till Sthlm och hämta på vägen ner, madrass har vi fixat, kylväska köpte vi på rean igår, så nu är det bara hundra småsaker till som måste ordnas innan vi är helt klara. Men de kommer vi hinna! :)
Nu ska ja nog ta ut Donna en sväng i ösregnet, hon kommer inte bli nöjd, inte ja heller för den delen, önskar att ja hade ett par gummistövlar. :P
Over and out

RSS 2.0