Allt kommer tillbaka..

Sitter och slappar lite framför datorn medans Henke kollar på en kass film. Hittade då en gammal blogg som ja hade slutet av 2006 och början av 2007.
Snacka om att man har förändrats som människa sen dess... Men ja tror ja slänger in dom fina inläggen på en privat blogg istället.

Over and out

I love it!

Har precis kollat på Pearl Harbour med älsklingen. Det är verkligen världens bästa film! Romantisk, spännande, sorglig, lite rolig, aktion och ännu mer romantisk! Den är ju lite lång, 4tim och 45 min, men det gör inget. Hade lätt kunna kollat några timmar till på den. Hehe
Men ja blir alltid lite tårögd av den, och ja som aldrig brukar bli det av filmer. :P Sen ska man ju inte klaga på pojkarna i filmen heller.. ;)

Vet att det är dålig kvalité, men fortfarende så värt att se! <3



Over and out

Åhhh

Åh ja tror ja kommer bli knäpp snart alltså. Strul med jobbet som vanligt, strul med lönen också som vanligt. Är så fruktansvärt less just nu.
Plus att ja va dunderförkyld när ja vaknade imorse, huvudet dunka och ja är helt uppsvälld i halsen. Fan.
Ingenting verkar vilja gå våran väg just nu. Nångång borde det ju vara våran tur att få lite glada nyheter..

Depp-inlägg, I know. Men ibland behövs det.

Imorgon så kommer iaf min princessa Donna, ja har saknat henne! <3

Over and out


Storhandling på G

Sitter och försöker planera inför en storhandling som vi ska göra så fort lönen har ramlat in. Men ja tycker det är så svårt att komma på roliga och inte svindyra rätter som man inte brukar göra. Annars ser det nästan likadant ut varje gång vi handlar.. Köttbullar, köttfärs, korv, fläskfile, kycklingfilé, pasta, potatis osv. Det tycker ja väl iof är en bra grund, men de känns som att jag måste försöka planera några rätter också för annars måste man ju ändå åka till affären varje dag och komplettera.
Ja måste dessutom bli duktigare på att äta det som finns hemma och inte bara det jag är sugen på. Tror vi skulle kunna spara många 100-lappar där.
Hade en tanke på att börja göra lite mer grytor typ renskavsgryta eller fläskfilégryta, för det är ja riktigt kass på att göra, men det är ju väldigt gott. :)
Hmmm... ska googla lite recept nu så ja får lite mer inspiration.

Over and out



Den här renskavsgrytan från Arla ska ja nog prova iaf.

Ingredienser
4 port
2 pkt renskav
1 tsk smör & rapsolja
4 dl Kelda® matlagningsgrädde
2 msk vetemjöl
1 st köttbuljongtärning
1 msk kinesisk soja
2 msk vinbärsgelé eller saft

Gör så här
Stek fryst renskav i smör-&rapsolja i en stekpanna tills det får färg. Vispa ihop grädde, mjöl, smulad
buljongtärning, soja och gelé i en gryta. Låt det koka upp under vispning. Lägg över renskavet i grytan. Låt det koka i såsen ca 5 min. Rotsaker och potatis passar bra till.
Kryddtips! Strö över hackade enbär, persilja och timjan.

Godmorgon!

Eller ja har faktiskt varit uppe sen 10, måste ju passa på att ha sovmorgon när man inte jobbar. ;) Hehe
Idag så funderar ja på att ta tag i köket och göra klart där inne nån gång. Vi har ju satt upp hyllor och köpt nya gardiner som tyvärr måste sys om. Fast ja har ju ingen symaskin så ja fuskar och använder sån här tejp som man stryker fast istället. Sen måste ja göra rent ugnen och ta tag i disken, mindre kul!
Men nu ska ja nog gå och koka kaffe åt min älskling som ligger och sover så blir han glad. :)

Over and out

Mini-medicin någon??

Är fortfarande helt slut, iprenen har gått åt hårt här hemma nu för Henke har också börjat känna sig dålig. Inte kul. Men men, bättre nu än nästa vecka då vi ska på kryssning. ;)
Fast de som är drygt med att bli sjuk nu är ju att man inte har råd att ladda upp med en massa tidningar och godis, eftersom det är dagarna före lön. Haha Men men, ska göra mig lite chailatte och kolla på Spanglish som börjar på tvn strax.

Åhh nu kom älsklingen och börja massera mina fötter, jag älskar honom! :) <3

Over and out


Förkyld

Känner mig sjuk idag. Förkyld och ont i öronen, hoppas att öronen beror på förkylningen bara så det inte är en öroninflammation på g.
Helgen har varit riktigt lugn, men det har varit skönt. Har knappt lämnat lägenheten, bara när vi va tvugna att åka och handla mat. Haha Men igår kändes de inge vidare att vara utomhus heller så, jäkla skitväder!
Får se om vi ska jobba i veckan, skulle ju vara ganska bra för ekenomin iaf! Särkilt eftersom vi måste vara lite lediga sen också.

Men nu ska ja göra en sen frukost tror jag! :)

Over and out

Klappat och klart

Ahh vilken rörig dag det har varit! Bara strul på jobbet.. Men men, imorn är det ju fredag så då slutar vi tidigt och så får vi åka hem till Gävle igen. :)
Idag så har vi betalat kryssningen också, så kan vi inte ångra oss. ;)

Men nu ska ja glo på tv!

Over and out

Mitt i veckan

Har precis ätit, så nu är jag mätt och nöjd. :) Fredrik lagade pasta och köttfärssås, göttans!
Har varit helt slut hela veckan, tror det är för att ja inte är van att gå upp tidigt plus att ja känner mig förkyld. Men men, snart är det ju helg. :) På fredag åker vi tillbaka till Gävle igen. Iof så har vi det jättebra här också! :) Men det är väl som man säger, borta bra men hemma bäst!

Over and out

Gääsp

Fan va jag är trött. Har redan legat och sovit på soffan en stund, men fredrik väckte mig nyss. :P Älsklingen ligger också och slumrar, har gjort det båda två till och från sen kl halv 9. Så ikväll blir det nog en riktigt tidig kväll! Blir skönt att få sova ut lite tills imorn också. :)

Over and out

Fånga fisken!

Kryssningen är bokad

Nu har vi bokat biljetter till Åbo-kryssningen den 4e mars. Kommer bli såå himla kul! :D Hoppas bara att fler kan hänga på!
Eftersom det inte blev nåt speciellt på alla hjärtans dag så passade vi på att boka en lite finare hytt för att unna oss lite extra. Bokade buffén också så vi kan äta ordentligt, kanske kommer behövas till kvällen. ;)
Men nu ska ja packa och fixa lite för vi ska åka till Sthlm idag och jobba, blir där tills på fredag verkar det som.

Over and out

Alla hjärtans-dag ros!



Den här fina rosen fick jag idag av min älskling. :)
Vi skippade presenterna i år, ja köpte ett kort åt Älsk bara. Men han vart nog lite glad, gick upp och koka kaffe åt han innan han vaknade och ställde det där.

Annars så har vi satt upp hyllor i köket idag, vart superfint! Ska försöka lägga in nån bild på lägenheten när det är hyffsat städat. ;)

Men nu vart ja plötsligt väldigt trött så ja ska nog passa på att gå och lägga mig!

Hoppas ni har haft en mysig alla hjärtans dag! <3

Over and out

Mys-kväll! <3

Sitter och väntar på att middan ska bli klar nu. Kör en alla hjärtans mat middag i förväg. De blir fläskfilé med smokey honey marinad, potatisklyftor, creme bonjour och en grekisk sallad. Mums! :) Till efterrätt så har vi cholkadfondue med en massa frukt och marshmallows. Har också bränt ut lite filmer att kika på, tror de kommer bli mysigt!
Tänkte sola en sväng idag, men det gick inge vidare. Dom hade stängt både på stan och i brynäs centrum så jag gav upp och åkte hem och lagade mat istället. Får väl ta det i morgon kanske.

Men nu ska ja äta!

Over and out

Ingen kan älska som vi..


Lite krasslig

Nu börjar jag bli riktigt trött faktiskt. Både jag och Henke har känt oss krassliga sen vi kom hem från Tierp. Men de känns nog bättre i morgon, thank god for ipren! ;)
Har kollat på sommaren med Göran ikväll, den va väl inte så jätterolig faktiskt. Som vanligt med svenska filmer tycker jag.
Men nu ska ja ta en ipren, mysa med Henke och sen ska ja sova!

Over and out

Tillbaka i Gävle

Har äntligen kommit hem från Tierp nu. Skönt!
Vi bodde på ett jätte äckligt ställa i Tierp som luktade katt piss och va väldigt fuktskadat. Plus att idag mitt på dan när Henke skulle tvätta händerna så blev vattnet i både toan och handfatet mörk orange, ja vet att vatten kan ha lite orange i sig. Men de blev rätt äckligt när det kom så plötsligt. :S
Jaja, nu är vi iaf hemma. Känns helt underbart!
Sitter och kollar på kryssningar nu, ska nog boka en imorn den 4e mars. Alla som vill får jätte-gärna hänga på! Tanken är ju att vi ska umgås, festa, göra nåt nytt och ha kul i ett dygn. Tror verkligen de kommer att bli lyckat! :)

Men nu ska ja nog gå och duscha av mig katt-piss lukten innan ja hoppar ner i sängen!

Over and out


Mini-semester? Ja tack!

Varken blogg.se eller fejjan verkar vilja fungera som det ska idag, inte hela världen men lite irriterande.
Jag och Therése funderar på att ta en liten minisemester i början på mars, skulle vara sjukt kul! Men ska kolla upp detaljerna lite noggrannre imorn. Tror vi behöver komma bort en liten stund. Självklart så ska vi dra med Älsklingen också, plus att vi ska kolla om några fler vill hänga på så fort vi har kollat upp allt. Men de skulle vara så sjukt kul! :D
Ligger i sängen och bloggar idag, haha. Gillar inte att vara uppe själv så jag och datorn gjorde Henke sällskap när han skulle sova. Han ligger och snosar såmysigt här bredvid mig! :)
Har blött näsblod idag, första gången på åratal. Ja sa till pappa att jag misstänkte att det var en stroke, men han trodde inte på mig, haha. Näe då, men 2 gånger litegrann och en gång rejält. Tycker verkligen att det är så fruktansvärt äckligt med näsblod!
Kände att ja blev sjukt trött av att ligga och lyssna på Henke som ligger och andas sådär tungt och mysigt som man gör när man sover. Ska nog göra samma sak för nu orkar ja knappt hålla upp ögonen!

Over and out

Jag har skrivit på.

Tycker ni också ska skriva på, det här är nåt som jag tycker är viktigt så självklart skriver jag.

http://www.krafttagmotvaldtakt.se/

Over and out


Blir aldrig som man tänkt sig..

Henke va tvungen att åka till Sthlm och hämta grejer idag, sen så måste han jobba i Uppsala en sväng också. Men ja ska iaf jobba tisdag-onsdag. Vi skulle egentligen ha varit på ett viktigt möte på onsdag, men de får vi strunta i. Känns rätt irriterande faktiskt. Det är verkligen helt omöjligt att försöka planera nånting någon gång.
Jag är iaf hundvakt idag åt lilla Fanny, trevligt med lite sällskap. :) Jag funderade på att måla lite idag, skulle köpa talvor idag men dom va slut så ja köpte tavlor som ja kan måla själv istället. Inte lika vackert kanske, haha, men det blir ju lite färg på väggarna. ;)

Shit vad mycket skit det är på tv på dagarna, det går verkligen inget intressant alls. Iof så kanske man inte borde sitta hemma och glo på tv när det är så här fint väder ute heller..

Over and out

Snart är det måndag igen

Har inte hänt så mycket som vanligt. Har varit och solat med Malin på söder, men ja gillade inte deras solarium. Ska nog prova sola på brynäs nästa gång.
Kollade på film ikväll igen, The pool boys, va väl helt okej. Men ingen film man kommer se fler gånger tror jag.
Har precis kvällsfikat med lite té och hemmagjorde biscotti, riktigt gott. :)
Sitter och funderar lite över alla hjärtans dag också, ja är ju en riktig sucker för såna helger. Men det är ju så himla svårt att försöka planera och komma på överraskningar, särkilt eftersom jag inte är superrik direkt. :P Men nåt kul blir det nog, det är ju endå en vecka kvar så...
Men nu ska jag nog gå och natta!

Over and out

Va tvungen att lägga några en bilder från när jag sov över hos Malin i veckan. :P






Hähähä

 


Film-mys <3

Sitter och dricker cola och känner mig lite nyvaken. Kolla på en film med älsklingen men ja slockna rätt fort, haha. Men nu är jag vaken igen och ska försöka dricka lite cola så jag vaknar.
Det är så himla mysigt att vara hemma bara vi två på kvällarna och mysa, det är nog det bästa jag vet. :) Ska strax slå igång en till film och käka lite chips och dipp, får ju passa på när det är lördag. ;)
Couples Retreat (Trubbel i paradiset) blir det nu, verkar rätt rolig. Jag älskar ju komedier, och romantiska komedier. Fast det sistnämnda är ju inte Henke så överförtjust i. ;)



Over and out


En lugn lördag

Vart inge jobb i helgen, no suprise liksom. Börjar bli rätt van. Men det kan ju iof fortrarande ändras, man ska ju aldrig vara säker.
Är iaf jätteskönt att Henke är hemma igen, eller just nu är han ute och leker, no suprise där heller. :P Men De gör inte mig nåt, har kollat på film och grejjat lite och nu tänkte jag hoppa in i duschen.
Sitter och funderar på nån god middag också, hmm, varje dag samma fråga.

Over and out

Happy

Nu är det mindre än 4 mil tills min älskade i hemma. Så nu sitter jag bara vid datorn och degar, tänkte lägga in en bild på mig själv från web-camen också, som ja har tänkt göra jättelänge. :P
Men nu när jag både är glad och sminkad så får man väl passa på. ;)


Jag i skrivandes stund.

Over and out

Äntligen

Nu startar biljäveln äntligen och Henke ska åka ut och hämta den nu och sen åka hem till mig! Åh nu är jag glad igen! :D
Men nu är det nog dags att äta frulle och efter det ska ja nog diska lite.

Over and out


Godnatt

Henke kom inte hem idag heller.. Bilen vart inte klar på mekonomen, skit också! Måste säga att vi är så besvikna dom, mycket krångel och feluppgifter. Hoppas verkligen Älsk får hämta bilen imorn annars kommer ja nog bli riktigt arg känner jag!
Ja har verkligen inte gjort nånting idag, jo jag har varit hundvakt till lilla Fanny men förutom det då har jag växlat mellan datorn och tvn hela dan. Har varken haft ork eller lust att göra nåt annat.
Men imorgon så SKA iaf Henke komma hem! Och om bilen nu inte skulle vara klar så har vi en reservplan för helgen. Men ja hoppas verkligen att den blir det, börjar bli fruktansvärt less nu!
Ska ju jobba i helgen också, som vanligt. Därför skulle Henke vara ledig lite i veckan istället, men så blev det ju inte. Ibland så önskar ja verkligen att man hade ett 7-4 jobb 5 dagar i veckan och där man fick lite extra betalt och lite extra uppskattning för helgjobb och övertid. Men man ska väl vara nöjd att man har ett jobb, och det är jag. Men känner endå att jag behöver gnälla av mig litegrann..
Nu ska ja iaf gå och lägga mig och kolla klart på dom 2 sista avsnitten på sex and the city boxen som ja har fått låna av min super snälla syster. Kan ju säga att dom har varit väldigt uppskattade.
Oj va långt de vart, bäst att gå och lägga sig nu kanske..

Over and out


I miss my absolute hunk! ;)

Har ju sovit hos Malin nu i 2 nätter, myspys. Men nu är jag hemma igen. Trodde Henke skulle komma hem ikväll men eftersom han inte fick igång bilen så kommer han imorn istället. Åhh ja som vill att han ska vara hemma NU! Men men, tänkte gå och lägga mig och kolla på sex and the city och försöka sova nu så det blir morgon nån gång. Åh va jag ska pussas och kramas! Hihi

Nu går det inte att ladda upp bilder heller, typiskt! Så nu säger jag godnatt!!

Over and out


Running up that hill

Måste säga att ja saknar OC lite faktiskt, är nog den bästa serien nånsin!


Chai latte

Nu har jag varit på IKEA med syster och handlat lite småsaker, typ matlådor, en lampa, grytlappar och lite sånt. Så nu ska jag prova göra en egen chai latte och städa lite. Sen så ska Jenny och Anders komma över, så det blir nog lite wie spelande och en god middag. :)
Ska försöka träffa Malin en sväng också om hon har tid ikväll.

Over and out


IKEA

Klev upp rätt tidigt idag med tanke på att jag är ledig. Men ju tänkte dra med mig syrran och åka på IKEA en sväng, skulle behöva köpa lite matlådor, glasburkar och ev. en köksgardin. :)
Nu ska jag nog äta lite frukost innan jag måste göra mig iordning.

Over and out

RSS 2.0