Grattis älskling!!

Idag så fyller min Älskling 22 år!
Så ja ska snart ta och baka klart en tårta, eller ja ska dekorera den med en massa grädde och frukt. Och sen kommer Jenny, Anders och Agnes hit och ska fika lite. 
Efter det så åker vi till Bollnäs och fikar sen ikväll blir det crusing, så full fart. Bara hoppas att det blir fint väder!
OVER AND OUT


Hoppas du får en underbar födelsedag babe! <3


Uppe med tuppen

Igår så va det verkligen full fart hela dan, började med att ja gick på stan med Sara, sen när ja kom hem så va det dags att laga middag plus att ja skulle baka tills idag, sen åkte vi och fiskade och sen fick ja sova.
Idag så ska ja och pappa ta ut hundarna på en tidig morgonpromenad i skogen, sen ska vi åka och handla lite födelsedagspresenter åt Henke som fyller år på lördag. :)
Men nu ska ja göra mig iordning sen ska ja ringa och kolla hur det går för pappa.
Over and out

Städa städa..

Har varit utan dator sen förra veckan, men nu har jag fått tillbaks den! :D
Idag så ska jag nog inte göra så mycket spännande, ska storstäda lägenhetet och storhandla mat. Eftersom Henke fyller år på lördag så ska mina päron komma upp på onsdag och fika, och sen så ska vi hinna fika typ 3 gånger till innan det är klart.  Och då kan det ju kännas ganska trevligt om lägenheten är fin och det finns fika att bjuda på!
Funderar på att baka vaniljdrömmar också, Henke älskar tydligen dom..
Over and out

Ps. Det är 19 grader i skuggan idag, betydligt

Blir galen!

Önskar att nån bara kunde döda han, ja har försökt men jag kan inte.. Han gör verkligen allt för att jävlas och för att ja ska tappa humöret.
Här är han, så om ni ser han, ge han en smäll, det har han förtjänat!

Over and out

Söndag

Snart är helgen slut, tråkigt! Iof så är ju jag ledig ialla fall, men inte mitt lilla hjärtat. Han är duktig som jobbar och står i.
Känns inte som att vi har gjort nånting men vi har faktiskt hunnit med en del. Vi har hälsat på syster och hennes söta familj, vi har fiskat, dammsugit hemma och lite sånt och nu så sitter Henke och Wike och kollar på film, kollade jag också men insåg att ja inte va så intresserad. Haha
I morgon så ska ja ta min cykel och trampa iväg till syrran en sväng på dan tänkte jag, är så himla dålig på att hälsa på. Måste ju passa på att hälsa på lilla Agnes när hon fortfarande är liten, tiden går ju så fort! Märker alltid stor skillnad när man är där. Nu tycker hon att det är jätteroligt när man gör miner och fula ljud, hehe.
Om 2 veckor fyller ju Henke år också, ska försöka planera lite småsaker så det ska bli lite roligt ialla fall. :)
Over and out
Världens sötaste systerdotter! <3

Är så hungrig!

Sitter och väntar på att min söta sambo ska komma hem nån gång så vi kan åka och handla mat som vi kan laga, håller på att hungra ihjäl utan att överdriva. Funderar på att pika honom om att om ja ska vänta så här länge för att han vill att vi ska äta tillsammans kan han nog laga maten själv också. :P Inte för att det är super sent just nu kanske, men ja vet hur det brukar bli. Tycker inte det är mer än rätt..
Har fixat en egen header idag också, inte så flashig kanske, men bättre än ingen alls! ;)
Nä fy fan, nu ska ja nog måla naglarna så ja kanske kan tänka på min hungriga mage!
Over and out


Jag idag med mitt självlockiga hår, har kommit på att ja nog ska låta mitt hår ha lite semester från plattången ett tag. Men med en massa spray så blir det faktiskt rätt fint, skulle nog vilja ha lite saltvatten spray också...

I'm Back

Provade veckorevyns blogg ett tag, men den va skit för den funkade nästan aldrig, så nu är jag tillbaka hos min kära criollo blogg. :)
Fast ja måste fixa lite design och sånt också, men de kommer så småningom.
Igår va ja på Nelly High Heels Summer Tour, plockade med mig en goodiebag och fick beställa hem ett par skor, längtar tills dom kommer! Ska lägga in en bild sen på va ja fått, mest småsaker men fortfarande lite kul! :)
Over and out

RSS 2.0