Hey there good looking!

Tog ett glas vin och sen kopplade jag in rakapparaten för att snygga till Älsklingen.
Här är resultatet, ja tycker det blev skitsnyggt! :)



Over and out

Kantareller

Idag så har jag och Donna varit med Pappa i skogen och plockat kantareller, hittade typ 6-7kg, så det va jättekul! :D 
Nu har jag nyss kommit ur duschen, tänkte att det kunde vara skönt att slappa lite framför datorn ett tag.
Ikväll så blir det nog ganska lugnt, jag och Henke ska ev. dricka nåt glas vin och bara mysa. Men vi får väl se, vi brukar vara ganska duktiga på att ändra oss ganska många gånger under dagen. :P

Knäppta faktiskt kort på kantarellerna också, men jag antar att alla redan vet hur såna ser ut så jag orkar inte lägga in det.

Men nu ska ja lägga mig i soffan och jäsa framför ett avsnitt en stund.

Over and out

Feeling blue?

Idag så har jag haft en riktig mys-torsdag. Gick med Mamma och Agnes på stan, blev bjuden på god lunch, lekte med Agnes och sen så blev jag dessutom bjuden på middag. Ibland har man flyt.. ;)

Förrsten så åt vi blåbärspaj som jag hade bakat, syns det?



En riktigt härlig dag med andra ord. :)

Over and out

End of the weekend

Nu är helgen över och den har varit jättekul som vanligt. Har druckit vin, myst med Henke, umgåtts med Natta och en massa andra saker som jag inte orkar rabbla upp. :P 
Vart typ inga bilder från helgen heller, glömmer bort det som vanligt.
Älsklingen har ialla fall gått och lagt sig (i tid för en gångs skull), och jag tänkte kika på ett avsnitt eller 2 innan ja ska göra honom sällskap. :)

Oj vilket meningslöst inlägg det blev, men ni får helt enkelt låta bli att läsa om ni inte vill. :P

Men nu ska ja gå och skära upp lite frukt, tror till och med att ja kanske kan ha lite mörk choklad i kylskåpet också. MM de lät gott! Haha

Over and out

Question

Jag och Älsklingen stog vid kylskåpet och funderade på va vi skulle äta till fredagsmiddag, vi kom fram till att vi hade kycklingfilé, fläskfilé och fiskbullar. 
Hmm... Men efter en stund så kom vi fram till att det här va det vi helst ville äta:


MUMS! (Säkert sjukt intressant för er att veta också! ;) )

Over and out

Sometimes..

Ibland när man har tråkigt så får man ju roa sig själv, världens tråkigaste humor, I know.. :P



Over and out

Sunny thursday

Idag så har jag varit duktig och extrajobbat litegrann, lite extra pengar tackar man ju inte nej till, men är hemma igen nu.
Har hunnit sprungit igenom duschen och väntar nu på att Danne ska komma och hämta mig. :)
Försökte att laga lite thai-mat igår, vart faktiskt riktigt gott. Ska väl föreställa kycklingwok med vitlök och oystersås och cashewnötter. Vart faktiskt lyckat och det tog knappt 20 minuter att slänga ihop. :)


Göttans! ;) Hehe

Over and out

Amazing girl



Vänner som ställer upp är grymt sällsynta, så man ska ta vara på dom få som finns.
Tack för igår gumman, det betydde otroligt mycket! ♥

Over and out

Rock on

Det är ju Getaway den här helgen som alla vet. Så jag har haft fullt upp med att lyssna på band och bara haft det bra! 
Ikväll är det sista kvällen och första bandet vi ska se är Dia Psalma, kommer bli skitkul. Sen ska vi grilla lite med Nattha och Filip innan vi drar ner igen och kör fullt ut! 
Ska ta med mig kameran ikväll och försöka komma ihåg att knäppa kort. :) Men nu måste ja fortsätta försöka snygga till mig lite, ska va där nere kl.18.00 och måsta hinna platta håret, sminka mig och lite andra saker innan det är dags. :)

Over and out

Ps. Rubriken är lite i Natthas ära också måste ja tillägga. ;) Haha

Supersweet



En av dom bästa sakerna med sommaren, svenska jordgubbar! :) Hade ju självklart grädde till också, (GI-tänk). 
Dom va supersöta och goda. 

Nu ska ja nog lägga på en ansiktsmask och snart hoppa in i duschen, skulle verkligen behöva noppa ögonbrynen också, men det är ju såå tråkigt..

Over and out

Ordinary tuesday

Invigde ju crosstrainers imorse, det gick superbra. Men jäklar vad jobbigt det va! Iof så kanske det är hela grejen med att träna. :P 
Blev nästan 5 km, tyckte det var en bra start! 
Nu ska jag diska, hoppa in i duschen och sen plugga lite, sen kommer nog älsklingen hem från jobbet.
Har gjort en massa korvstroganoff idag också som Henke ska få ha i matlådorna, så vi skullen nog behöva åka och köpa lite fler matlådor. Är skönt att kunna göra stor-kok så man slipper tänka på att man måste göra "matlåde-mat" varje dag. 
Måste nog åka till apoteket också och köpa fästing-halsband till Donna, lite sent ute kanske, men bättre sent än aldrig. ;)

Men nu måste ja ställa mig med den där tråkiga disken så det blir klart nån gång!

Over and out

Finally!

Nu så står den äntligen i vardagsrummet! :D
Ska ta första passet i morgon bitti tänkte jag, så får jag väl rapportera hur det gick! Men jag ser faktiskt fram emot det, får se om ja tänker samma sak i morgon bitti bara.. Haha ;)
Just ja, va ju ute och gick en timme i spåret med Pappa en timme idag också, gick jättebra förutom att ja fick lite skavsår!
Har ju tänkt mäta mig också, men jag har ju tappat bort alla gamla mått, :( så ja får väl börja om från början med det antar jag! Lite tråkigt, men men, så går det om man är slarvig!

Men nu ska vi göra oss redo för att sova! Nattinatt!

Over and out


Going down

Nu har ja precis kommit hem från en timmes runda i spåret med pappa, känner mig lite halvt slut just nu! Men det är grymt skönt att komma ut och röra på sig också tycker jag! 
Har ju gått segt med viktnedgången på sistonde, har ju "fuskat" en massa och motivationen har inte riktigt funnits där. 
Men nu så har jag passerat 10kg, alltså vad jag har gått ner. ;) Och det känns jätteskönt! Så nu ska ja ta nya och friska tag och satsa på att gå ner 10 till. 
Mitt största mål är ju att väga ungefär lite mycket som ja vägde när jag och Henke träffades, eller målet är väl mest att komma i samma kläder som då. Bryr mig inte om vikten lika mycket egentligen, men det är ju skönt att kunna väga sig också eftersom man då kan känna sig väldigt duktig och få mer motivation när man ser att kilona minskar. :)

Men nu ska ja gå och käka lite frukost/lunch, ta en dusch och sen måste ja verkligen börja plugga! 

Over and out





never cared for what they say

never cared for what they say 
never cared for games they play 
never cared for what they do 
never cared for what they know


Sitter och kikar och lyssnar lite på Metallica i bakgrunden, där av dagens rubrik. Från Nothing else mathers såklart som är så bra. :)

Idag så har jag och Älsklingen käkat lite tacos och kikat på film, kollade på Water for elephants. Jättebra film, nu vill ju ja också ha en massa cirkus-djur! Haha
Sitter och planerar lite för framtiden också, kom ju in på utbildningen ja sökte nu till hösten. Yes! :D Sen så har ja en massa andra grejer på gång också. De går bra nu! ;) Hehe
Va händer i morgon då tro? Jo jag måste plugga och plugga.. Men är ju inte så långt kvar nu tills ja får ett kort sommarlov och skolan börjar igen. Men ja ser fram emot det! :)

Hade väl egentligen inte så mycket att skriva, hade mest dåligt samvete för att ja inte har skrivit på jättelänge, igen.. 

Men nu ska ja börja ta ut älsklings-Donna så vi kan gå och lägga oss och mysa lite innan det är dags att sova.

Over and out


Min älskade hårboll!



RSS 2.0