Hejdå sverige

Bye Bye nu är vi i västra skåne och ska strax ta oss över till danmark. Vet inte om det blir bro eller båt än, vi lyssnar på gpsen. Haha Börjar iaf få jäkligt ont i röven, eller har haft det dom senaste 50 milen. :p haha åkte precis förbi ramlösa, vad roligt. Verkar som det blir båt iaf, men det märks! Over and out

Imorn drar vi!

Har fått flera stycken nu som har erbjudit sig att hjälpa till med Donna. Blir så himla glad när ja märker att folk vill hjälpa till. Det värmer! :)
Nu är det bara resten kvar att lösa. Känns sjukt att vi ska åka imorn när vi vaknar och vi inte ens har fått namnet på hotellet än. Men nu tror jag att det kommer att lösa sig!
Packningen är så gott som klar, ska bara packa ner lite smink och sånt imorn.

Vet inte hur mycket bloggning det kommer bli där borta, har ingen aning om hur det är med internet och sånt. Men ja ska försöka iaf. Plus att ja måste ju kolla min mejl så ja får höra hur det går med lilla hjärtat. ;)
Mobilen kommer ja inte använda i onödan. Känner att det blir lite onödigt dyrt.

Men nu ska ja kolla klart på filmen Soul Men och sen ladda batterierna för den nästan 100 mils långa bilresan imorn.

Over and out

Lättnad

Nu har allt löst sig och Therése ska få ta hand om vårt hjärta i två veckor. Är så himla lättad!
Man skulle verkligen inte vara nånstans utan sina vänner! Therése I love you! ;)

Over and out


Hundvakt sökes!!

Ska ju som sagt åka till Danmark imorn och blir borta i två veckor och har inte hittat någon som kan passa Donna än. Så ja börjar få lite panik! Så om det finns nån som kan tänka sig passa henne skulle det vara guld värt! Självklart så kan ni få några hundra för besväret!




Over and out

Stor städning!

Idag så är det stor-städning för fullt här hemma. Har vikt alla kläder, städat badrummet, tömt avkariet och fixat köket. Tänkte att vi skulle dammsuga nu och plocka undan det sista, men ja vet inte hur populärt det är hos grannarna att dammsuga kl 12 på natten så vi får nog göra det imorn.
Ska springa ut med en massa kartonger, reklam och annat skräp som ska kastas. Sen ska vi ner i källaren och lämna massa saker och hämta lite julsaker. :)
Kommer bli hur mysigt som helst att komma hem från Danmark till en nystädad och julpyntad lägenhet. :)
Kanske till och med lägger in lite bilder när allt är klart, om ja kommer ihåg. :)

Over and out

Nu är det helg!!

Idag så har vi vart lediga typ hela dagen, och det har varit så himla skönt! Gick och la oss vid halv 9 imorse och klev upp kl.13.
Sen så drog vi till Valbo och träffade Malin. Käka på IKEA, kollade lite affärer och sånt. Så nu har jag äntligen köpt en ny foundation! :D Ska testa den imorn tänkte jag. Va så himla less på min andra, plus att den va slut. Haha. Plus att det vart en foundation-borste för 100 spänn, men den kanske är värd det. Det märks imorn. Ja brukar ju alltid smeta ut med fingrarna så ja tyckte att det kunde va kul att prova. Förut använde ja jämt en svamp, men ja kom fram till att de va rätt värdelöst. :P
Imorn så ska vi iaf handla lite inför "resan" eller va man ska kalla det. Jobb-resa kanske är mer passande. Typ schampo, balsam och sånt. Hatar den här kombinerade shampo-tvålen som alltid finns på hotellen. Håret blir som stålull!
Hmm, man kanske borde sätta sig och skriva en lista på vad vi behöver. Iof så går det ju självklart att handla i Danmark också, men det är betydligt dyrare så det är lika bra att passa på att åka till ÖoB, så kan ja ju hälsa på Malin en sväng också. ;)
Blir stor-städning imorn också så ja kan advents pynta. Kanske lite onödigt eftersom vi ska åka bort, men de kommer kännas jättemysigt att komma hem om det är julfint. :)

Men nu måste ja skriva lite listor inför imorn (ja älskar listor, haha) och ta ut odjuren innan vi ska sova. Har både Donna och Fanny här i helgen. :)

Over and out

Hofors

Sitter just nu i hofors av alla ställen. Inget ställe jag skulle vilja flytta till i alla fall.. Nu verkar det iaf ganska säkert att det blir danmark på måndag. Det blir ju spännande. Ja som inte ens förstår norska, haha. Det kommer bli gröt av allting. Haha. Humorn är på topp just nu. Konstigt nog blir allt lite roligare efter kl. 3 på morgonen. Ja hoppas iaf att vi blir klara i natt så vi kan göra helg i morgon. :) Fan nu dog skruvdragaren. Vad har världen emot oss?? Haha måste nog jobba nu! Over and out

Jobbar.. Typ :p

Såhär effektiv är jag just nu. Nu börjar jag ledsna och vill åka hem. Men det får jag inte på en stund. :p jaja, back to work! Over and out

Söta Therése älskar chokladbollar! :)


Heej therése!

Försökte mobil-blogga igår, men ja såg nu att det gick sådär! Hehe, skulle ha vart en text med också. Men nu har ja kommit på hur man gör, igen. :P Så ja får väl göra ett nytt försök nån kväll.
Igår vart det riktigt sent, kom hem halv 5 på morgonen, och eftersom vi hade varit vakna sen halv 8 så va man ju lite sliten..! Men vi fick mycket gjort och det är ju huvudsaken! :D
Så nu ska vi snart iväg igen tror ja, väntar bara på att älsk ska komma hem med listorna.
Fan va hungrig ja är, orka inte göra nån frukost men lite lunch skulle ja nog inte tacka nej till om en stund, eller helst nyss. :p

Just ja, ville lägga in en bild på min fina vän Therése. grasmatta.blogg.se
Jag gillar henne också, HEEJ THERÈSE!





Over and out

Spök-dricka!


Snart så drar vi!

Har världens huvudvärk och har haft det större delen av dagen. Men nu så har ja äntligen tagit en ipren.
Idag så har vi varit på stan och kollat på lite julklappar. Har beställt min första julklapp för året, plus att ja beställde en parfym åt mig själv också. Men den va så billig så ja kunde inte låta bli, hehe. Har inte luktat på den men det lät som att den luktade gott. Hehe
Nu så har ja precis bakat äppelpaj så det luktar mumma i hela lägenheten! :)
Nu har vi iaf inte många bussar kvar att göra klart i Gävle, skönt! Om vi har tur kanske vi till och med vara ledig nån dag innan vi drar till Danmark. Skulle va grymt skönt!
Funderar på att gå på Tivoli i Danmark, dom ska tydligen ha en jättestor julmarknad där varje år som kan vara värt att gå på. Skulle va mysigt!

Men nu ska ja äta äppelpaj och sen sova!

Over and out


En dålig bild som ja hittate på julmarknaden. :)

Nattinatt

Har iaf kommit hem från jobbet nu. Kändes så himla tomt att komma hem, ingen som mötte mig i dörren och skällde. Lilla Donna är nämligen hos syrran ikväll, eftersom vi skulle jobba så sent plus imorn hela dan. Och ja har redan så dåligt samvete över att hon har fått varit mkt själv den senaste tiden, så det va skönt att hon kunde åka dit! Men jag saknar ju min lilla Donna iaf!

Men nu är ja så trött så att ögonen kollar i kors tror ja!

Nattinatt

Over and out



Haha, färgade håret och ögonbrynen i Järpen. Men tyckte den passade in bara för att ja kollar i kors! :P

Jobb jobb jobb.

Har nyss kommit hem från jobbet, känner mig som en Zombie! Har inte gått superbra idag direkt, men vi hoppas på en bättre dag imorn!
Fan va ja längtar efter sängen nu! Men först måste ja skicka in rapporter till jobbet och så börjar ja bli lite små hungrig också..
Har insett att min blogg har blivit sjukt tråkig på sista tiden, jobb, jobb och hur trött jag är är typ det som står. Haha. Men den ska ju vara till för att skriva ner det som ja tänker på, så just nu får den vara lite tråkig eftersom ja bara jobbar och är trött känns det som. :P
Har börjat fundera på julklappar på riktigt nu, men det är ju så himla svårt! Ja vill verkligen inte vara ute i sista sekunden i år. ;)
Men nu ska ja skicka in rapporterna så ja får SOOVAA!

Nattinatt!

Over and out

Mysig morgon!

Somnade riktigt tidigt igår. Fast det var inte riktigt meningen, skulle lägga mig och krama Henke en sväng innan vi duschade och fixade iordning allt innan kvällen, men båda två tvärslocknade. Med kläderna på och allt. Så kl. 04.39 så väckte Henke mig och båda två muttrade en stund innan vi bestämde oss för att det inte var någon idé att försöka somna om.
Men det vart en mysig morgon iaf. Har käkat frukost med te och mackor och så tände ja ljus. Och efter det så kolla vi på the voice och jag stickade vidare på min halsduk som snart är klar. Haha Lite pensionärsvarning kanske men det va grymt mysigt! :)
Men nu måste ja göra mig iordning för nu ska vi åka och jobba i Sandviken om typ en halvtimme.
Och idag så hoppas jag att vi ska få sista delen av vår lön den här månaden. Iof så är det ju snart dags för nästa lön så vi kanske hinner få den först. Hehe. Näe då, idag så har dom lovat att vi ska få den.. Hoppas gör jag iaf!

Over and out

I'm a working girl now! ;)

Har jobbat idag, från 09.30 till 23.30, så nu är ja ganska slut! Borde ha gått och lagt mig för länge sen eftersom ja ska upp kl.8 och jobba imorn, men vi behövde stoppa nåt i magen när vi kom hem och så är det så skönt att få sitta i soffan och slappna av innan man ska sova tycker jag!

Jag och Henke ska iaf ut på äventyr om ca. 2 veckor verkar det som. Ska bli lite kul och spännande tycker jag. Hehe

Såhär ser det ut där iaf, om någon undrar, hehe. :P

Nä nu börjar ja bli grymt övertrött så det är nog dags att försöka sova nu, eller ja ska duscha och lite sånt först, men efter det!

Nattinatt

Over and out


Ja har saknat dig..

..min älskade telefon!
Idag så har ja fått tillbaka min telefon! :D Jippie! Hehe, fast nu är minneskortet borta, men det är faktiskt mitt fel för ja är så slarvig! Som tur är hittade ja ett annat, inte lika stort men de funkar just nu iaf. :)
Så imorn ska ja försöka knäppa massa kort, om ja kommer ihåg, är ju inte van att ha kamera med mig. ;)

Men nu ska ja hoppa in i duschen och sen sova så jag orkar jobba imorn!

Over and out

Powernap

Det är nå fel på mig, ja kan inte gäspa ordentligt. Haha, började igår och det är så himla irriterande. Precis när ja håller på att gäspa klart så går det över, och efter en liten stund måste ja gäspa igen. Så himla irriterande! :P
Ska nog försöka ta en powernap innan vi ska tillbaka och jobba om 2 timmar. Men förmodligen blir det bara typ 4 timmar ikväll, annars kommer ja somna ståendes tror jag. Hehe
Blev ju bara 4 timmars sömn i natt så det är väl ganska förståeligt.

Så nu ska ja försöka slå igen mina små blå en stund.

Over and out

Mm..

Vart 1 timmes jobb idag, helt värdelöst! Ska tydligen jobba dagtid ett tag. 9-15 och sen 18- hur länge vi orkar. Hehe. Så nu måste vi vända dygnet igen, kommer inte bli kul direkt.
Men lite skönt att jobba dagtid också måste ja säga. :)

Ja ska nog ta och börja planera julklappar snart hade ja tänkt. Så för en gångs skull ska ja vara förberedd och inte handla allt dan före julafton. :) Det svåraste är nog att komma på julklappar till Henke, man vill ju att det ska vara nåt lite speciellt som han blir glad för. Och nåt han inte skulle köpa själv. För sånt tycker ja är så himla kul att få, sånt man vill ha men kanske inte unnar sig själv.
Åh va ja längtar efter julen! Och efter att få julpynta! Hehe

Men nu ska ja snart försöka komma i säng. Känns skumt att inte ens varit vaken i 12 timmar och ska redan sova. Vart tog dagen vägen?

Over and out

Längtar efter julen!

Nu har vi bokat hotell över jul nere i Stockholm. Åker dit den 23e, sen på julafton ska vi till Mamma och Pappa och sen ska vi hem till Gävle igen.
Det blev det nya design hotellet Clarion Sign på söder. Perfekt läge så vi kan gå ut och äta på kvällen och shoppa lite på dan. Ska bli så himla mysigt!

 

Nu väntar ja bara på att Henke kommer hem så ja kan laga mat och sen åka och jobba. Han vart fast i en trafikolycka när han skulle åka och handla, för över en timme sen. Men som tur va såg han det bara och gjorde inte illa sig. :)

Over and out

Sov-dags!

Förstår inte hur ja har lyckats vända på dygnet så himla mycket, klart jag är lite trött. Men inte så ja håller på att somna. Iof så är det väl lite bra på ett sett, men de känns som att ja aldrig hinner se det lilla dagsljus som finns nu. Mörkt när man somnar och när man vaknar, och när man jobbar. Och ja som inte ens gillar mörkret, det är tur att ja har Henke som kan skydda mig, hihi.

Men nu ska ja natt-kissa hundarna, eller morgon-kissa, det beror ju på hur man ser på det, haha. Så ja kan gå och lägga mig nångång. Nattinatt

Over and out

Fan, ja hoppas verkligen att The phone house hör av sig snart, har ju snart gått 5 veckor. Inte OK! Iaf inte när dom säger att de brukar ta runt 2 veckor, men det är väl min vanliga tur. ;) Hehe

Hungrig!!

Nu börjar jag bli riktigt hungrig, det hörs. Det låter som ja har ett monster där inne som morrar!
Idag så ska vi iaf jobba. Men Henke är och fixar med bilen så ja hoppas att han kommer hem snart eller hör av sig så ja vet om ja ska göra mat. Känner mig inte så motiverad att jobba idag, det är svinkallt, redan mörkt och vi har fortfarande inte fått nån ström där borta. Suck..
Men men, ja får hela tiden tänka: Julklappar, åka bort en helg runt jul och såna saker som man behöver pengar till. ;)
Men ja ska nog g¨och göra lite mat nu iaf, för ja är skithungrig! Blir nog en pastasås på lövbiff, vitlöksost och lite annat gött. Mums!

Over and out


Det känns bättre nu!

Ska nog gå och lägga oss snart, jobbar ju natt imorn, men de ska nog gå bra. Är taggad på att tjäna lite pengar nu!
Har suttit och kollar på lite resor för att få lite inspiration till att vara vaken och jobba ute i kylan på nätterna! Hehe

Nattinatt

Over and out

Hur ska det sluta..?

Ja det kan man ju fråga sig.

Nu ska vi iaf kolla på Dexter, har aldrig sett det förut men den kanske är bra.

Over and out


Jag älskar dig!

Tröttis!

Har nyss kollat på en film, collage tror ja den hette. Den va väl sådär. Har ätit jättegod middag med kött, bakat potatis, grekisk sallad och lite sånt. Och till efterrätt så blev det pannacotta med hallonsås. Mumsigt!
Börjar bli riktigt trött nu, det är ju inte så bra, har börjat vända tillbaka dygnet nu och eftersom ja ska jobba på tisdag så är det verkligen inte bra att bli trött såhär tidigt eftersom vi håller igång till 5 på mornarna, nån dag blev det endå till 7, skulle aldrig orka det nu. Så nu måste ja försöka vara vaken!
Men imorn på dan så ska vi till Valbo och handla lite saker på IKEA och sen kl.15 så har vi tvättid. Skulle ha tvättat idag men ja kom på det lite sent så det blir imorn, och då får ja ju dessutom hjälp av Älsk. ;)
Men nu ska ja kika lite på IKEAs hemsida och försöka piggna till, sen så ska vi dra igång en film till innan ja får sova. Hehe

Längtar tills ja får min telefon så ja kan börja lägga in lite bilder också. :)

Over and out

Stora städdagen!

Håller på och städar, har gjort det hela dagen så nu kände jag att jag behövde en liten paus.
Det har tagit mycket längre tid en va ja hade tänkt, ha iaf kommit fram till att ja kommer inte hinna med sovrummet. Men resten av lägenheten ska ja tamefan göra klart. Hehe. Tycker att det är så himla skönt när det är nystädat. Ja köpte ju som sagt lite städgrejer igår, så snart ska ja inviga moppen! Haha
Har bara köket och badrummet kvar nu, fast det är nog köket som kommer ta tid för det är rätt mycket disk. Ja hatar verkligen att diska, men ja vet inte riktigt om vi har plats för nån diskmaskin. Kanske en sån där liten bäskdiskmaskin.
Nu ringde iaf Henke precis och sa att han va på väg hem från Bollnäs, vi hade tänkt att gå på IKEA och handla lite men vi får ta det imorn istället, men det gör inte så mycket.
Vi hade tänkt ha en liten "romantisk" date idag så ja ska laga kött med bakad potatis och nån jättegod sallad! :)

Men nu måste ja gå och skura toan om ja ska hinna innan Henke kommer hem, är ju aldrig fel att komma hem till en nystädad lägenhet så han blir nog glad! :)

Over and out


Fredag igen :)

Idag så har det varit full fart, skönt! Hehe, så hinner man inte bli uttråkad! På dan så va jag och Malin och käka lunch på IKEA för hon hade en 2 timmars lunch mitt på dan.
Va in på The phone house också, eftersom att dom har haft min telefon i en månad nu, det skulle ta 1-4 veckor. Så nu skulle dom reklamera den och ja ska förhoppningsvis få en ny så fort som möjligt! :) Känns lite kul eftersom min gamla hade lite repor och så.
Sen så åkte jag och Henke till apoteket en snabbis och så lämnade han av mig hos syrran för han skulle upp till Bollnäs och skruva bil.
Efter det så åkte jag och Jenny runt och handlade lite städgrejer till mig som börjar ta slut, plus en mopp. Hehe Och efter det vart det Max, för ovalighetens skull..
Sen så åkte ja hem i en timme och började plocka lite i lägenheten. Och efter det så drog jag och Jenny på bio på en film som heter Allt för min syster. Den väldigt sorglig så ja vart lite tårögd, men sen vart ja lite okoncentrerad som ja alltid blir på bio, men den va bra!
Nu sitter ja och väntar på Malin som skulle hämta fyllosar inne i stan, hehe, så hon kanske skulle svänga förbi och säga hej en sväng. Skulle va kul eftersom ja sitter helt själv, förutom hundarna.

Men nu måste ja mata hundarna, (har både Donna och Fanny) fast egentligen så förtjänar dom inge mat för nån av dom har varit uppe på vardagsrumsbordet och tömt godisskålen + slängt ner alla saker på bordet + grävt i soporna efter Henkes snorpapper som dom sen tuggade på. Men ang, godisskålen så misstänker ja starkt Fanny! HA! :P Men ja antar att ja måste ge dom lite mat fast jag är irriterad på dom!

Over and out


Höst-soppa

Idag så har det varit lungt och skönt hemma. Bilen är ju trasig så Jenny va så snäll och skjutsade oss till affären. Vi handlade hem till en jättegod soppa, första gången som ja gör hemmagjord soppa så lite stolt är jag. :) Tog knappt en halvtimme att göra dessutom, inkl att skära grönsakerna.
Här är iaf receptet:

Ingredienser

4 port

200 g rimmat fläsk eller bogfläsk
2 gula lökar
3 morötter
1 msk smör
1 liter hönsbuljong
1 1/2 dl pasta, t ex skruvar
2-3 msk tomatpuré
2 tsk basilika
1 krm svartpeppar
1/2 dl färska örtkryddor t ex persilja
2 dl lätt crème fraiche

Gör så här

Skär fläsket i små tärningar. Skala lök och morötter och skär i små bitar. Fräs fläsk och grönsaker i smör i en gryta. Häll på buljongen och låt det koka upp. Lägg i pastan och krydda med tomatpuré, basilika och peppar. Låt soppan koka i ca 10 min. Rör ner örterna och 1 dl crème fraiche. Servera soppan med en klick crème fraiche, gärna smaksatt med riven ost samt bröd.

Fast jag använde färdigtärnad bacon och bara en lök, plus dubbelt så mycket pasta. Vart väldigt mättande!

Men nu ska jag gå och göra riktigt starka vitlöksbröd, mums! Hehe
Over and out

Långledigt

Fick tydligen långledigt den här veckan. Vart ju som sagt hit skickade för att jobba men pga obefintlig kommunikation så fanns det inga grejer. Så nu ska vi gå obetalda i en vecka för att sitta och vänta. Känns ju inte så jättekul, skulle varit roligt att haft dom pengarna till julklappar. Men men, är ju inte så mycket att göra åt. Får försöka jobba som fan resten av månaden.
Idag har vi iaf bara varit hemma och slappat. Henke har blivit sjukare så vi har kollat på Hitta Nemo och käkat nyponsoppa med glass och beskvier. Riktigt gott kan ja lova! :) Sånt brukade ja alltid käka när ja va mindra och va sjuk. Och eftersom ja också börjar känna mig krasslig så fick ja också smaka, hehe.
Nu börjar jag längta till julen, efter att få julpynta och sånt. Men ja ska iaf hålla mig till 1a advent så man inte hinner lessna alltför mycket.

Men nu ska ja kolla runt lite på datorn, sen ska ja nog lägga mig och läsa en tidning och sova.

Over and out

Tillbaka i Gävle, igen..!

Nu är jag hemma i Gävle igen, hann bara vara i Sthlm i en natt den här gången.
När vi va på väg ut och skulle börja jobba idag så kom Simon (killen vi jobbar med) och sa att vi kunde åka hem ikväll. Jahaa!?
Tydligen så skulle det komma ut 3 nya montörer och göra klart Märsta som vi har jobbat med så vi kunde åka till Gävle och göra klart där. Så efter en timme kom en montör ut som vi skulle "lära upp". Så vi visade han en buss sen drog vi hem. Tyckte inte att det va mer än rätt, så himla dålig stil av dom att vi fick veta det en timme innan han kom.. Visst är det skönt att åka till Gävle och jobba så man kan bo hemma, men det betyder ju också att vi förlorar många veckors arbete som vi räknat med. Så det känns lite skit, bara en massa strul hela tiden. Varje gång vi ska till nåt nytt ställe eller det händer nåt annat nytt får vi veta det samma dygn.
Ska nog vara tacksam för att man inte har någon familj hemma i lägenheten att ta hänsyn till för det hade aldrig funkat. Plus att Henke börjar bli sjuk nu också, bara hoppas att det inte blir värre och att ja blir smittad också. Låter lite sjukt men vi har absolut inte tid (eller råd för den delen, haha) att bli sjuka just nu!
Men förhoppningsvis får vi veta lite mer imorn, men det lär väl iof inte dröja länge först dom ändrar sig igen.

Det här vart ett riktigt gnälligt inlägg tycker jag, men ibland blir det ju så. Är fortfarande jätteglad att ha ett jobb, men det är jobbigt att det inte funkar som det ska..

Nu är klockan lite efter 2 bara, undra va ja ska göra för att hålla mig vaken i iaf 1.5 timme till då? Hehe, ska ju jobba natt imorn så ja kan inte gå och lägga mig för tidigt för då kommer ja va helt död imorn vid 3. Tror inte att grannarna uppskattar om ja ställer mig och städar iaf.. Ska iaf ta en dusch och ev. läsa lite. Men då är risken vääldigt stor att ja somnar. Haha. Äh ja kommer nog på nåt om en stund..

Over and out


Åh va ja saknar min lilla sötnos! <3 Hon ser lite drogad ut på bilden men det är hon inte, haha, bara lite trött och förkyld.


Mys-söndag!

Är hemma från Bollnäs nu. Hade riktigt kul, trodde ja skulle vara sliten idag men ja har känt mig bättre än på länge. Haha
Fick träffa Hanna och Fredrik också, så det va superkul. De va grymt mycket folk på tranan iaf. Och sen tappade jag bort min lapp som man måste ha för att hämta ut jackan. Fan va less ja blev, men det löste sig tillslut iaf. Hade ju legget i väskan så dom kunde se att det va min. Hehe. Fast först så fick ja stå och vänta i en halvtimme, så då stog ja och kollade så att ingen annan hittat min lapp och tänkte hämta ut den. Haha, men sen såg ja att den hängde kvar och då vart jag väldigt lättad! Som tur va hade ja lämnat bankomatkortet till Henke. Men ja hade blivit lite ledsen om ja inte hade fått tillbaka väskan och jackan med alla saker i. :p
Idag så vart det iaf pizza när vi kom hem, mums! Så älskling åkte och köpte det, och när han kom hem hade han köpt med sig en stor godispåse och massa cola.
Han är så söt och ja älskar min Henke så mycket! <3 Trots att det är ganska påfrestande att jobba tillsammans och bo i en pytteliten husvagn i veckorna så känns det som att vi har kommit närmare varandra igen. Känner mig nästan lite nykär när vi har tid att mysa och ta hand om varandra.

Men nu ska vi kolla på en film och käka massa godis! Måste ju passa på när vi har tv, haha. Drar ju till Sthlm imorn igen!

Over and out







Va tvungen att lägga in  lite söta bilder på oss, när vi va nyförlovade och allt. <3

RSS 2.0