Nya datorn

Har nyss varit och fikat med Lotta på donken, mysigt. Sen åkte vi ut till pojkarna i garaget och kikade lite också. :)
Nu känner ja mig riktigt seg måste ja säga, funderar på att gå och lägga mig. Men så kom jag ju på att ja inte har provat har blogga med min nya dator som ja fick hem igår.
I'm in love! Den är underbar, den har allt jag behöver och en massa andra saker, haha. Så den här tänker jag vara rädd om, har inbyggd webbkamera också så jag funderade på om ja skulle knäppa en bild, men ja kom fram till att jag inte orkar! :P
Jaja, nu ska ja ringa mitt hjärta och höra om han tänker komma hem och sussa med mig, men då får han nog lägga på ett kol för ja kommer nog somna inom en väldigt snar framtid! ;) Det är så underbart att få komma hem och sova i sin egna säng, och imorn så får vi dessutom sovmorgon! Helt underbart! <3

Over and out

Inte så kul..


Godmorgon

Vaknade nyss på fredriks soffa och insåg att ja måste ha somnat rätt fort igår under filmen, haha. Nu har jag råka somnat på soffan varje kväll, jag förstår inte. Men men, larmet ringer om mindre än en timme så jag funderar på att hålla mig vaken.. Igår så åkte vi iaf ut till våran bil som svår ute i täby och är trasig, för vi trodde att vi ev. Skulle hinna kolla på den. Och då fick vi en väldigt otrevlig överraskning! Båda dörrarna på ena sidan och backspegeln är repig och bucklig, typiskt att dom missade framskärmen som vi ville byta, men vi ska kolla lite noggrannare idag när det är ljust. Men så himla typiskt! Lägger in en bild på nästa inlägg, för det här verkar inte vilja funka. :p Over and out

Ändrade planer

Tanken va att vi skulle ha varit lediga fram tills på lördag, men imorse så ringde dom och tyckte att vi skulle komma ner till sthlm och jobba, helst nyss. Så vi åker dit idag på dagen, vet inte hur länge vi blir borta men vi måste nog hem och tvätta på söndag. Börjar få väldigt dåligt med underkläder och ja ska få låna strumpor av henke i veckan, haha.
Ska få jobba med personilar så de blir nog kul, lite variation. :)
Men nu måste ja hoppa in i duschen så vi kommer iväg nån gång!
Over and out

Back to work

Det har varit så himla skönt att vara ledig en dag, men nu ska vi åka tillbaka till uppsala och jobba. Kan ju säga att jag har noll motivation, men men, får ju iaf jobba med min älsk så det är huvudsaken. :)
Jag älskar dig super mycket Henrik, du finns alltid där för mig! Och jag är så glad att vi får göra allt det här tillsammans! <3
Over and out

Äntligen hemma igen

Köpte hem pizza på vägen hem och har precis kollat på lite film. Nu ska ja äntligen få gå och lägga mig i våran underbara säng! <3 Godnatt

Over and out


Äntligen fredag

Ska bara göra en buss idag, sen ska vi till sthlm och fixa lite och sen får vi äntligen åka hem! :-D Blir dock korthelg så vi ska jobba på söndag igen, men vi får ju iaf en dag hemma. Så ikväll ska jag passa på att titta på tv. ;) Over and out

Lite trött

Idag så har vi jobbat hela dan. Så vi fick komma tillbaka lite tidigare idag, det va riktigt skönt! Har haft en riktigt seg dag idag, mycket strul och ja har gjort illa mig mest hela tiden.. Så nu har vi nyss ätit middag och jag har tagit en dusch. Fast nu ska ja nog lägga mig och läsa lite och sova om jag vågar, det smyger runt 2 skit skumma människor här i korridorerna som går och drar i dörrar och plockar på sig en massa tidningar och broschyrer och sånt. Hmm, känns lite wierd.. Tur att ja har henke som skyddar mig! ;) Over and out

Middag för 2

Vår "romantiska" middag ikväll. Haha. Men vi vart iaf mätta och det är väl huvudsaken, men nu ska vi ta en varsin bulle och sen ska vi sova. :) är verkligen på tiden! Over and out

Inte okej!

Möttes av den här skylten idag när jag skulle duscha på vårat vandrarhem i uppsala. Haha tänkte jag då. Lycka till till den som lyckas tvätta mitt hår på under 3 min. Dom som skrev den här lappen kan ju inte vara helt okej i skallen.. Over and out

Jobba imorn :)

Idag så har vi inte gjort mer en nödvändigt, fast det stämmer väl iof rätt bra in på hela helgen. :) Älsk har precis varit och hämtat  tvätten och ja sitter och funderar på om vi ska äta fajitas ikväll. Men vi får se vad det blir.
Tror iaf att ja ska bada idag, har tänkt göra det rätt länge men det blir aldrig av.
I morgon ska vi börja jobba igen, ska till Uppsala den här gången så det blir ju inte så långt att åka, skönt!
Ska ta in på vandrarhem på eftermiddan efter jobbet, eller eftersom vi jobbar både morgon och kväll så blir det egentligen mellan jobbet. :P Tycker att det är så skönt att bo så när man jobbar eftersom man slipper tänka på städning och sånt plus att vi får ju frukost buffé. ;)
Men nu ska ja nog tappa upp ett bad och fortsätta fundera över middagen.
Over and out

Städar

och lyssnar på musik..
And the hardest part
Was letting go not taking part
Was the hardest part
And the strangest thing
Was waiting for that bell to ring
It was the strangest start

I could feel it go down
Bittersweet I could taste in my mouth
Silver lining in the clouds
Oh and I
I wish that I could work it out

And the hardest part
Was letting go not taking part
You really broke my heart
And I tried to sing 
But I couldn't think of anything
And that was the hardest part

I could feel it go down
You left the sweetest taste in my mouth
You're a silver lining the clouds
Oh, and I
Oh, and I
I wonder what it's all about

Everything I know is wrong 
Everything I do it just comes undone
And everything is torn apart
Oh and thats the hardest part
That's the hardest part
Yeah, thats the hardest part
That's the hardest part
Over and out

Väntar på mini-medicin

Har varit med Malin i Valbo och handlat en bäddmadrass åt henne idag, sen har det varit rätt lugnt faktiskt. Är så himla tomt här utan lilla Donna som springer runt.
Fick ont i svanskotan nu på kvällen också, inte kul. Men älsk är på affären och ska handla "mini-medicin" (alltså typ godis eller nåt, haha) så då kommer de nog att kännas lite bättre. ;)
Jag älskar min Henrik! <3
Over and out

I hate mondays today..

Känner mig lite trött och grinig idag. Fick veta att ja inte kommer få jobba så mycket som ja trott, typiskt.. Ska iaf jobba nästa vecka, känns surt att vi fick börja jobba så sent den här månaden skulle behöva lite cash nu faktiskt. Men men, finns inte så mycket man kan göra.
Idag så ska vi till valbo en sväng va de tänkt och handla lite åt Henkes mamma och syster, måste nog handla hem lite bröd och mjölk och sånt hit också. Insåg nyss att vi inte hade nån frukost hemma.

Nä nu ska ja nog sätta mig och kolla på lite resor så blir ja kanske på bättre humör, haha. Ska ju åka till Thailand om 2 år så det är ju långt kvar men det kan ju vara kul att kika lite. ;)

Over and out

Bollnäs idag

Idag så ska jag och Henke åka till Bollnäs och hälsa på Henkes familj som nyss har kommit hem från Thailand. Och jag är inte alls avundsjuk, haha. ;)
Ska också lämna ifrån oss lilla Donna eftersom vi ska börja jobba till veckan. :( Kommer ju vara jättetomt när inte hon är hemma.. Men det är lika bra eftersom vi inte är hemma på veckorna när vi jobbar och det är nog betydligt bättre för henne att få vara på samma ställe istället för att hoppa runt bland massa olika. Plus att hon är van att vara där och trivs hur bra som helst. :)

Nu ska ja nog ut på en promenad och sen äta en väldigt sen frukost!

Over and out

Ps, min dator är helt cp så ja kan inte lägga in några bilder. :(

ÖÖHH?

Har känt mig lite nere sen igår. Har ju inte haft riktiga humörsvängningar på flera månader, men ja misstänker att det är något sånt.
Läste nyss ett inlägg hos Emma crazygirlinthisworld.blogg.se om att planera. Jag är precis lika dan och vill planera allt. Hon skrev också att hon trodde att det kanske berodde på att man va stressad och jag håller med.
Jag är livrädd över att sitta i gungstolen om 50 år och ångra allt man inte gjorde eller inte hann med. Att man inte levde livet när man va ung eller va mer ansvarsfull och tog tag i livet i tid.
Ja vet iaf att om ja hade möjlighet så skulle ja resa jorden runt. :)
Det är sånt här ja tänker på när jag har mina "pms-dagar".
Förmodligen så ska man inte tänka för mycket, utan passa på att leva och inte vänta på att livet ska börja..

Nej usch vilket deppigt inlägg, är inte så hemskt som det låter. Har lite funderingar bara. Men ja får väl slänga in ett mongo-kort på mig själv för att lätta upp stämningen lite. ;)

Men tydligen så kände min dator för att vara lite extra cp idag så ja kunde inte ladda upp nån bild, typiskt!

Over and out

Ps. såg att ja inte fick länken att fungera heller, tror kanske att det hänger ihop med att min hjärna inte fungerar idag. Så ni får klippa och klistra själva. ;)


Godnatt

Tänkte vara duktig och lägga in lite bilder idag, men insåg att klockan är alldeles för mycket och jag är alldeles för trött.. Så ja ska försöka göra det imorn. :) Men först ska ja soova!

Over and out

I't feels like our past is catching up on us, but all we can do is to be stronger now and never look back.


Ja har en plan! ;)

Nu har vi iaf varit och storhandlat. Satan va kallt de är ute! Brr. Om det inte vore för Donna så skulle ja helst inte visa mig utomhus först det har blivit liite varmare. Dock så verkar det som att det skulle bli kallare imorn, riktigt onödigt måste ja säga!
Köpte ett nytt guitar hero spel idag aerosmiths spel, så ja har nåt att roa mig med här hemma. :)
Har också köpt en massa frukt, tänkte ju försöka bli lite nyttigare på vardagarna iaf. Inte så mycket godis och läsk som det har blivit innan. Fast när vi jobbar så lever ja ju iof på cola för att hålla mig vaken. :P Men ja tänkte försöka bli nyttigare här hemma, på vardagarna, när ja inte jobbar. Haha. Det lät ju som väldigt bra plan som till och med jag borde kunna följa. ;)
Fast ja käka iof Max idag, men från och med NU! Haha

Nej nu blir det persikor och guitar hero.

Over and out


Storhandla

Har precis varit ut med hunden, huwwa va kallt de va ute! Fast vi har bara -15, verkar vara varmare än andra som bor lite runt om i Gävle. Men ja tror det skulle bli kallare imorn..
Idag så ska vi iaf åka och storhandla, så fort jag har släpat mig in i duschen. Känner mig seg idag, kanske beror på att man är inomhus så himla mycket.
Hade jättesvårt att komma på vad vi skulle handla idag, brukar alltid komma på en massa maträtter, men inte idag. Kom på att vi behöver kyckling filéer och köttfärs, men de kommer man ju inte så långt på. :P
Ska iaf göra en kyckling wok med cashewnötter ikväll, tror det kommer bli supergott! :)
Men nu måste ja nog hoppa in i duschen!

Over and out

Väntar.. <3

Har inte haft nån lust att skriva här på ett tag, men ja tänkte tala om att ja lever iaf. ;)

Har haft en riktigt lugn dag idag. Först va vi i Valbo och ja köpte ett par nya jeans-tights, mina förra gick sönder. :( Så nu köpte jag mig ett par mörk-blå. Ja älskar jeans-tights, känns som att ha kalas-byxor på sig, eller det kanske är det dom är egentligen. Haha
Sen så tog ja mig ett långt bad med ansiktsmask, inpackning och hela kittet. Men ja ska alltid ha så himla varmt när ja badar så jag blir typ helt död när ja är klar. Hehe
Sen kom Älsk hem en sväng och vi käkade pizza för ingen av oss orkade laga mat.
På kvällen har ja mest suttit i telefon och så gick ja en lite längre kvälls-promenad med Donna. Va riktigt skönt faktiskt!
Nu väntar ja bara på att Henke ska komma hem igen, börjar bli långtråkigt att vara hemma själv nu!

Over and out

RSS 2.0