Pretty

Ikväll så kollar vi på film och myser lite, (eller ja nu har vi tagit en paus för att fixa matlåda och så inför i morgon) kollar på Zookeeper, synd att alla såna filmer alltid måste överdriva humorn. Ja tycker det blir lite jobbigt, men förutom det så är den helt okej. :)
Fick ju mina skor från Nelly-eventet idag också. Åh dom är så himla snygga! Och dom passade dessutom, fast klacken är grymt hög så det ska bli spännande att gå i dom. Haha 
Tanken är ialla fall att ja ska använda dom på Rihanna konserten, inte ens 2 månader dit, ja längtar! :)


Mina nya snyggingar! <3

Men nu ska ja pussas lite med Älsklingen och kika på film. :) See you later alligator...

Over and out




Sov-tajm!

Har inte riktigt ork att blogga hela tiden nu för tiden eftersom ja har skaffat mig ett jobb och ett liv. Haha :p Men ska väl försöka smyga in några rader i helgen om mitt otroligt intressanta liv så ni har nåt att läsa, skojjigt va!? ;)
Tror nog att det är dags att sova snart, klockan stog på 04.35 imorse, gääsp är ungefär det jag orkar säga nu.
Så gääääääääääsp på er! Slänger in en bra låt istället innan det här inlägget spårar ur alldeles för mycket, fast det kanske redan är för sent tänker ni då. Men då har ni fel, får om ni visste statusen på min övertrötthet så hade ni förstått att det här inte är nånting, hähä.

Kom på en kul grej förresten, tänk om man inte kunde sudda ut när man skrivit fel eller formulerat konsting, tänk va svårt det skulle bli att förstå vad det egentligen stog då. Mm, nu fick ni nåt att tänka på va?
En annan grej som ja hatar att inte veta, hur fraktar man en vuxen giraff genom ett kallt land som typ Sverige på vintern? För om man lägger dom ner så kvävs dom så det går ju inte. 
Är det en enorm benvärmare över halsen och ett par öronmuffar som gäller eller hur funkar det..? Den som vet svaret kan vinna nånting häftigt, bara för att ja är så snäll och verkligen verkligen vill veta!

Just ja, sova va de.. 

Men fundera på giraffen åt mig, och lyssna på den här. Adéle gillas, hon är grym, tycker inte du det så är det förmodligen nå fel på dig som inte ens en hjärn-doktor kan roda bor på.

Over and out

Ps. Har fått mejl av Nelly att mina skor kommer inom 2 arbetsdagar, YEEY! :D

Ps nr.2. Om ni inte fattar att ja använder min av ironi när ja skriver så är ni surpuppor som inte behöver läsa nå mer här. ;) (Ps nr.3. Det sista va grav-allvarligt... eller..? Fick ni ännu mer att fundera över.)

Godnatt!



Happy!

I morgon så ska jag börja jobba och det känns så himla bra!! Kommer dock få kliva upp sjukt tidigt men det är det värt. :) Så ikväll blir det en väldigt tidig kväll så ja förhoppningsvis inte är helt död i morgon.
Ska bli helt underbart att få börja tjäna lite pengar igen. :)

Usch hände en lite hemsk sak på området idag också, inte alls kul. Men men...

Over and out

Huslig

Nu står steken i ugnen och det luktar vitlök och rosmarin i hela lägenheten. :) Har också varit duktig och förberett hasselbackspotatisen som vi ska äta till steken ikväll. Har dessutom diskat och nu ska ja faktiskt sätta mig och sticka, haha.
Jajjemän, idag är jag en riktig husfru/tant. Men ja skyller på vädret och att hösten är på g, för då blir jag alltid lite extra pysslig och vill starta nya projekt. :)

Måste hitta min laddare till kameran också så jag kan börja knäppa kort, så kanske jag till och med kan lägga in nåt kort här nån gång ibland. ;)

Over and out

New beginnings

Nu är det fullt upp med nya grejer i våran lilla familj, Donna är på semester hos Henkes Mamma i Bollnäs eftersom dom har en stor tomt där hon kan springa lös hela dagarna. 
Jag och pappa har börjat träna för fullt, idag blev det 5km intervallträning i spåret, puh va jobbigt det va, jag är verkligen inte van vid att jogga. Och ja kommer nog ha träningsverk i morgon, men det känns jätteskönt att komma igång. :)
Sen så har vi en annan grej som vi försöker fixa för fullt, men det tänker jag hålla hemligt tills nånting blir klart. (Och nej vi försöker inte skaffa barn så ni vet, haha. :P )

Men nu ska ja vara lite social med pojkarna innan det är dags att sova!

Over and out

Loppis

Oj vad ofta jag bloggar nu för tiden, eller inte.. 
Har precis tryckt i mig lite thai-mat, de va grymt gott! 
Jag och Henke kom på att vi skulle rensa förrådet för nån vecka sen, så i morgon ska vi stå på loppis som IKEA arrangerar i Valbo och förhoppningsvis bli av med en massa trams som vi inte behöver. :) Så ikväll har vi fixat med det också så att allt ska vara klart tills i morgon.
Sen så ska vi också städa lite här hemma, kul fredagskväll va? Haha Men skönt att ha det gjort inför i morgon så vi slipper stressa inför morgondagens härligheter. ;)

Men nu ska ja nog smälta maten framför tvn i några minuter innan ja börjar brottas med snabeldraken..

Over and out

RSS 2.0