Tävling

Är med på en tävling hos Crazy Angel och håller verkligen tummarna för att ja vinner! :)
Här är en länk till tävlingen, Tävling!
Tävlingen sponsras av Gniztra.com. Kika gärna in där dom hade mycket fina saker som man inte hittar i dom vanliga affärerna på stan. 

Over and out

Mobilblogg

Ska försöka mig på att köra en kort mobilbloggning idag. Tyvärt så har ju inte blogg.se någon bra app til detta, men ja tänkte att det kunde vara kul att prova iaf. :-) I helgen då har vi iaf varit i Bollnäs och haft det bra. Tänkte sätta mig vid datorn sen och lägga in lite bilder, ska även lägga in bilder från födelsedagen också. :-) Men nu fuderar jag på att ta lite glass innan det är dags att sova. Over and out

My day! :)

Då var man alltså ett år äldre idag, men inte ett dygg visare. Men sånt kanske kommer lite senare när åldern har stått still ett x antal år. :P
Dagen firades med familjen, en supergod tårta och självklart massa grymma presenter. :)
Fick pengar så jag kan ta övningskörnings-kursen, tatuerings-pengar, blommor, fjäder extensions, en telefon och en biljett till Globen där jag ska gå och se Rihanna med min underbara syster. :)
Känner mig riktigt bortskämd i år som fick så mycket bra presenter!
Tänkte lägga in bilder också, men hittade inte sladden till kameran så det tänker jag göra i morgon istället.

Nu ska ja umgås lite med min underbara Älskling innan det är dags att sova! Har varit en underbar dag så jag börjar bli lite trött i skallen nu.

Over and out

Söndag, igen!

Idag så har vi haft en mysig söndag här hemma. På dagen så har vi tvättat en massa, städat och fixat. Sen så kom Kohan hit, vi käkade lite thaimat och kollade på sista Fast and furious filmen, den va helt okej. Sista delen av filmen var riktigt bra! :)
I morgon så ska jag vika all tvätt, skriva ett personligt brev och förmodligen ta mig ut på en promenad. Känner att jag behöver det nu, har blivit mycket skräpmat senaste dagarna och nästa vecka kommer nog bestå av rätt mycket tårta och fika känner jag på mig. :)

Men nu så ska ja bädda rent i sängen, finns inte mycket som är skönare än nytvättade lakan i sängen när man ska sova!

Over and out



End of the summer

Nu va det längesen jag bloggade igen, som vanligt. :P 
I morgon så ska jag ialla fall till komvux, ska göra ett sista prov. Eftersom dom har haft semester-stängt på sommaren så fick jag göra det i morgon, hoppas det kommer gå bra. Va ju några månader sen jag pluggade den där kursen..

Märks verkligen att sommaren börjar ta slut nu, solan går ner tidigare och det blir allt kyligare ute.. Men men, en positiv sak är ju att höstkläder ofta brukar vara riktigt snygga! :)

Men nu så måste ja hoppa in i duschen så ja kan gå och lägga mig sen, ska upp ruskigt tidigt i morgon. :/

Over and out

Öppen gård

Va ju på "öppen gård" idag med Mamma, Pappa, Jenny och Agnes. Vi kikade på korna, gick tipsrunda och lite sånt. :) Hade tur med vädret och gården var jättefin så det blev en lyckad dag!
Kvällen har inte varit lika rolig, den har varit skittråkig rättare sagt! Men ja får hoppas att de vänder snart. :P


Kossorna radade upp sig för fotografering


En supersöt liten kalv som låg och vilade


Och så fick vi åka lite traktor och vagn också :)

Over and out


Colder weather

En sak som faktiskt är positivt med att det börjar bli kyligare ute är ju att man har en anledning att börja klä sig i sköna snygga skjortor igen som ja älskar! :)


Jag idag, va tvungen att göra en sån där töntig grej över ögonen, fick lite "crazy-eyes" och orkade inte knäppa en ny bild. :P

Men nu ska ja åka till Valbo en sväng med mina föräldrar! :)

Over and out

If people are trying to bring you down

it only means that you are above them.

Gick och la mig och försökte sova för över en timme sen, gick ju sådär. Har världens huvudvärk plus att jag har en miljon tankar som snurrar om framtiden osv. 
Natta va här en sväng och bjöd på ett par glas med vin ikväll också, riktigt snällt tycker jag. :) Kändes skönt att prata av sig lite med henne också!

Jaja, vart ju ett ganska värdelöst inlägg egentligen. Men ska nog hoppa ner i sängen igen och vänta på att huvudvärkstabletten ska börja hjälpa. Har haft mcket huvudvärk den senaste tiden, blä på det!

Over and out


Nu ska ja hoppa ner i sängen igen och krama om den finaste jag vet! ♥

These boots are made for walking

Fyndade ett par kängor för ett litet tag sen på rean, 100:- Som hittat tyckte jag, och dom kommer passa grymt bra till min skinnjacka och en riktigt stor halsduk i höst! :)



Nu sitter jag ialla fall och väntar på att Nattha ska komma hit, så ska vi ta nåt glas vin tillsammans och snacka lite skit. Mys! :)

Over and out

Oopsie

Råkade visst baka en äppelpaj såhär på kvällskvisten. Men den blev riktigt god ialla fall. Tog lite av det jag hade hemma så det blev smulpaj med fullkornsmjöl och kokos den här gången, kan verkligen rekommendera! :)



Göttans! ;)

Men nu ska ja försöka sova!

Over and out

Monday again

Sitter och kikar ut genom fönstret och inser att det är typ storm utomhus, blä.
Om typ två timmar ska ja åka till söder för att vara lite barnvakt. :) Men innan dess så tänkte ja ställa mig och göra en thailändsk kyckling-gryta som vi ska ha till middag. Kan vara skönt att komma hem och äta på en gång när Älsklingen har hämtat mig sen och slippa ställa sig och stressa vid spisen då! 

Ska sätta kameran på laddning också så ja kan knäppa lite mer bilder. :)

Over and out




The end of this weekend

Har haft en riktigt mysig söndag idag. Blev bjuden på max-mat, (göttans!) sen blev det en film hos Johan i Forsbacka, kollade på Bad Teacher och käkade ostkrokar. Skitrolig film faktiskt. :)
Nu ska jag bara gå ut med lilla Donnis och sen blir det nog bums i säng så jag orkar upp i morgon. Ska ringa en massa tråkiga (men viktiga) samtal, träna och vara barnvakt. Sen på kvällen får ja se vad som händer, skulle vilja ta en liten cykel-tur om det är fint väder. :)


Den snygga tårtan som jag fixade åt Älsklingen när han fyllde år. (Okej, kanske inte den snyggaste ja har gjort men den va riktigt god. Och det är ju det viktigaste. :P)

Over and out

Tierp

Tänkte att jag skulle börja lägga in lite bilder och så på det jag har gjort de sista veckorna. :) 
Förra helgen så va vi på Tierp Arena för att kika på sm i dragrace. Såg en massa balla bilar och ja va väldigt glad för vi fick med oss hörsel-proppar, annars hade jag nog varit döv vid det här laget!






Filip åkte lite Helikopter


Min fina älskling! ♥

Filep försökte gömma sig lite för kameran, men de gick inte!

Blev inte så många bilder, men några ialla fall. :)

Over and out

Pretty in pink

Nu är den äntligen klar! :D Invigde den en sväng ner på ICA och Älsk hängde med ner på sin cykel för att köpa lite chips, jajjemän, ikväll ska ja tjocka mig lite extra. ;)
Tycker det är superbra att vi äntligen har en varsin cykel, så nu är det bara att börja trampa om vi ska nånstans. (Ibland iaf, Hehe )



Over and out

Long time no seen

Hej alla glada!

Har inte bloggat på snart två veckor, men ja har tänkt att ja ska försöka komma igång nu igen.
Har ju hunnit med en del sen sist, så ja ska lägga in lite bilder så småning om.
Idag så ska nog jag och Henke ha lite "mys-dag" med varandra tror jag. Vi ska skruva ihop min cykel och åka på en liten utflykt, äta lite god mat och kanske dra en film om vi hittar nån som är bra. :)
Men nu ska ja äta nånting först och främst!

Over and out

RSS 2.0