Tillbaka i Jönköping

Ligger i hotellsängen i Jönköping och myser lite. Har jobbat några timmar bara, kan ju säga att vi va rätt slut båda två efter bilfärden..
Det är iaf superfint väder här nere. Solen sken när vi kom ner och de va bara några små små moln på himlen. Fast nu på kvällen blev det lite kyligare, så imorn blir det nog en extra fleece-tröja. Men ja hoppas det blir lika skönt ute i morgon.
Ne nu ska ja nog kolla om det går nåt på tvn. Känns ialla fall jätteskönt att vi fick fart på internet här nere! :)

Nattinatt snyggingar!
Over and out

Morr

Idag har varit en dryg dag. Ja har varit sur i princip hela dagen.. Kanske är sympati-häxa med Sabina, vem vet? Haha
Vi släckte iaf ner inför earth hour och tände en massa ljus i hela vardagsrummet, blev rätt mysigt. Och så kolla vi på 1a Twilight filmen. Vart lite sugen på att se 2an snart också!
Ahh, vilken magknip jag har, huwwa. Kanske kan bero på den fina dieten dom senaste dagarna, pizza, hamburgare och kebab..
Men nu ska ja fortsätta kolla på film.
Over and out


Mina tankar idag..!

Fredags-mys

Kom nyss hem från Roger och Sabina, är jättetrött och mätt! Som ja alltid är när vi kommer därifrån konstigt nog, hehe. Känns inte som vi har gjort annat än att äta idag, först kebab-rulle, sen tacos och sen Mc flurry, puuh..
Snällt av pappa Roger att bjuda på mat. :)
Får se vad dagen bjuder på imorn, funderar på att följa med på en liten utflykt till Rogers brorsa, hoppas de är bra väder!
Undra om man kanske ska gå och sova nu, sängen känns vääldigt lockande! Men ja som ville kolla på lite tv i sängen innan ja somna, men de gick ju bara skit! Typiskt!
Måste mata fiskarna först iaf, haha. :P
Over and out

Ps. För i HELVETE Therése Kallur!!!!!!



Back home

Nu är vi hemma igen! :) Har gått superbra att jobba! Känns skönt att vara hemma och kunna sitta och slö-surfa igen, hehe. Fick ju aldrig fart på internet där nere.
Satt och gjorde iordning en söt liten paint-bild iaf, haha.
Men nu är ja vääldigt trött, måste ta ett varv i duschen och sen kommer ja tvärslockna!
Over and out

En ny blogg

Ja har nu gjort en ny blogg som jag och Henke kommer att ha tillsammans. Fast ja kommer ha kvar den här också. :)
Adressen är iaf: http://ournotes.blogg.se/
Over and out

Mys-lördag

Sitter i soffan och har lite ont i magen. Kom nyss hem från affären så ja ska väl strax ställa mig och laga lite mat. Blir grekiska köttfärsbiffar, klyftpotatis och tzatziki ikväll. Göttans.
Har iaf fått lite information om jobbet nästa vecka. Vi ska få bo på samma clarion-hotell som sist, så de är vi väldigt glada över. Så då kommer vi ha internet, tv och så finns det en gratis relax-avdelning med jacuzzi och grejer. Ska bli riktigt nice. Fast vi kommer väl iof inte hinna vara där så mycket, men lite iaf. :)
Tänkte ha tv-kväll ikväll, men det gick visst bara skit på dumburken verka det som. Så vi får kanske leta fram nån film istället.
Men nu ska ja nog gå och tina lite köttfärs.
Over and out

Gå in och rösta!

Min kompis Anna som är sångerska skulle behöva lite röster på den här sidan: http://www.metroonstage.com/artist/anna-nordqvist
Hon jobbar på lite olika båtar som trubadur och är super duktig på att sjunga och spela gitarr. :)
Over and out


Duktiga Anna!

Mmmmm, max! :P

Fan va jag är hungrig, man kanske borde göra i ordning lite lunch.. Ja hoppas verkligen att vi får pengar idag, då ska ja äta det fetaste målet med lökringar på Max, haha. Vart max-sugen i flera dagar nu, får se om det blir fredagsmys där till middag. ;)
Men innan ja gör lunch borde ja kanske klä på mig och borsta håret, har nyss kommit ur duschen.
Over and out
Ja säger bara FY FAN SÅ GOTT! Haha

Precious

Idag på dan så va vi på IKEA och käka lunch, de va mysigt. Dom hade ett superbra mat erbjudande för medlemmar, 2 kotlettrader till priset för 1. Så det vart de minsann.
På eftermiddan så kom Roger och Sabina hit och drack lite kaffe. Sen åkte vi hem till dom och ja klippte Roger och käka lite mat där.
Kollade också på filmen Precious, men måste tyvärr säga att ja blev lite besviken, hade förväntat mig att den skulle vara lite bättre än den va. Men men, den funka. Va ganska hemsk men intressant.
På måndag verkar det som att vi ska få åka och jobba i Jönköping. Jippie! :D
De kommer bli grymt nice med pengar!
Men nu ska ja nog gå och natta tror jag, eller snart iaf. Kommer nog sitte på fejjan och spela lite först. :P
Over and out

Brunch idag

Idag så har jag lagat lite brunch till mig och älskling. Vart amerikanska banan-pannkakor och lite bacon. Det va supergott! :)
Och så har vi varit duktiga och tvättat och diskat lite.
Så nu ska ja smälta maten lite innan ja hoppar in i duschen.
Henke håller på att försöka få fram resten av vår lön, men det går väl sådär.. Känns inte superkul att man inte kan få betalt när man jobbar. Suck...
Ska iaf försöka hitta nåt annat jobb nu som klarar av att betala ut lön iaf.
Men men, det är ju soligt ute iaf! :)
Over and out

Måndag igen

Har varit ute i fin-vädret med Jenny och hundarna på förmiddagen, va lite kyligt i skuggan men annars va de jätteskönt! :)
Så nu har vi precis ätit lite lunch så ja sitter och degar lite innan ja ska hoppa in i duschen.
Tänk vilket bra humör man kan få bara för att solen skiner ute! :)
Over and out


Ett av våra små snömonster i Hemlingby idag.

Trötter

Gick rätt bra med städningen iaf, och älsk blev jätteglad. :)
Vart en god lasangette till middag och lite grekisk sallad, riktigt gott måste ja säga.
Henke är och skjutsar lite folk från krogen, men ja fick inte plats så ja ska nog mysa ner mig tillsammans med mitt stora duntäcke istället. Så de gjorde mig ingenting faktiskt! Hehe
Ska kolla om de finns nåt bra ställe som ja kan streama nån serie från och kolla på kanske. Hade faktiskt tänkt försöka vara vaken tills Henke kom hem, är mycket mysigare och somna tillsammans. <3
Tappade ju bort min klocka också som ja fick i julklapp för ett tag sen och vart så sur! Men så hittade jag den idag när ja tog ut soffdynorna för att damma av dom. Åh va glad jag blev! :D Bara att hitta den va lätt värd städningen!
I love it. Skulle utan tvekan vilja ha den i fler färger. :)

Over and out

Städa, städa...

Sitter hemma och är hund vakt idag, all by my self. Henke har åkt iväg på äventyr med Roger och kommer inte hem först ikväll, så ja funderar på att vara lite duktig och städa.
Tänk va förvånad han ska bli om han får komma hem till en ny städat lägehnet och en färdig middag. Det får nog bli dagens plan, ska dessutom ta ut trollen på en promenad i solskenet.
Men innan ja kan börja storstäda så måste man ju ha bra musik att lyssna på, så det får bli steg ett. :)
Over and out


Kanske såhär man ska börja se ut när man städar? :P

Friday-night, inget särkilt.

Sitter som vanligt i soffan och är jättetrött, lilla Donna ligger också här och myser. :)
Vart ute på promis med syster igen, va superskönt ute i solen. Passade på att fika också eftersom ja va lite hurtig imorse och bakade banankaka.
Ja och Henke bakade lite pizza ikväll också, den blev grymt god! :)
Imorn så ska lilla Fanny komma hit några timmar och leka med mig och Donna eftersom både Jenny och Anders ska jobba.
Tänkte att ja skulle glo på lite tv innan ja somnade, men det går verkligen bara skit! Jaja, ja kommer nog inte ha några problem att somna iaf känns de som.

Over and out


Mys Donna i soffan. :)

Gäsp

Ligger i sängen och skriver, Henke har ockuperat tvn i vardagsrummet med tv-spel. Men det är väl inte mer än rätt eftersom det brukar vara jag som sitter där nästan jämt i vanliga fall. :P
Idag så har jag och Jenny promenerat i Hemlingby igen, måste ju passa på när det är så varmt och skönt ute! Vi passade också på att sitta och fika lite på en bänk där ute. Jenny hade nämligen med lite lite nybakta bullar, mums!
På dan så va ja duktig och städade badrummet och Henke tog tag i köket. Så nu luktar de gott, iaf i dom rummen. ;)
På kvällen så blev vi bjudna på middag hos Jenny och Anders. Fick en jättegod gryta och ananaspaj till efterrätt. Åt alldeles för mycket av den, haha.
Min hosta är så fruktansvärt jobbig, vill verkligen bli av med den nu!
Jaja, nu ska ja nog försöka sova snart. Donna är natt-kissad och allt så ja kan bara krypa ner under täcket. :)

Over and out

Borta

Hade skrivit ett långt blogg-inlägg, men allt försvann. Orkar inte skriva om allt. Hörs imorn. Godnatt.

Over and out

Mys-dag

Idag så har vi passat på att varit ute och gått i finvädret, vart en sväng med hundarna i hemlingbyspåret. Har både Donna och Fanny idag så dom verkade bli väldigt nöjda med promenaden. :)
Sen så åkte vi och storhandlade en massa mat, så nu ska vi klara oss ett tag. Men slutar aldrig försvånas över hur himla dyrt det är med mat!
Ikväll blev det iaf en supergod kycklingsallad med minibaguetter och tzatziki, gott gott!
Så nu blir det npg bara slapp framför soffan, har ju lite äppelpaj kvar sen igår också. ;)

Over and out


Hitta ett liten får bledvid spåret som låg och vilade i sin hage. :P

En galet underbar resa!

Kom ju som sagt hem från båten igår. Det va verkligen det roligaste vi har gjort på såå himla länge!!

Vi åkte Silja lines buss ner, och där träffade vi några jättetrevliga uppsala-bor som vi satt och snacka med och drack med ner till Sthlm.
När vi kom ner till Sthlm så fick vi höra att alla Viking lines färjor hade blivit inställda, så vi vart lite nervösa att vi inte skulle få åka, men det fick vi ju.
Så fort vi hade kommit på båten så gick vi och käka middags buffé, mums mums. Och sen gick vi till hytten och gjorde oss i ordning och drog till stora baren där vi träffade 3 super trevliga snickare från Sthlm och och en trubadur på båten som heter Anna. :)
Sen va de fest hela kvällen, natten och en bra bit in på morgonen innan vi sov. Kolla på Markoolio och lite andra som spelade.
Dan efter när vi vaknade så fick vi höra att vi va försenade tillbaka till Sthlm, skulle komma tillbaka mellan 20-22, skulle egentligen varit tillbaka 18.30. Men de gjorde inte oss nånting, vi satt och lyssnade på Anna och en annan trubadur och umgicks med folk hela dan.
Sen rätt sent på eftermiddagen så får vi göra att vi inte kommer in först kl.11 på förmiddagen dagen efter. Så vi fick en gratis natt, gratis buffé och lite sånt så vi va supernöjda, de va rätt många som va nöjda eftersom vi fick en gratis natt till att festa på och så fick vi ju se Markoolio spela igen. ;)
Sen efter barerna hade stängt så gick gänget upp till våran hytt och fortsatte dricka. Även Anna kom med sin gitarr och satt och sjöng för oss, hon är verkligen superduktig!
Gick och la oss halv 6 och 2,5 timmar senare vaknar vi av att vi strax va i sthlms hamn.
Sen vart det lite förseningar med bussen men tillslut kom vi hem. Vi skulle lätt kunna stannat en vecka till, om vi hade haft råd. Hehe


Vår hytt


Henke försökte så plats i fönstret


Anna som spela i hytten


2a kvällen, oduschad och fin, hehe


Markoolio


Anna spelar


Och kolla vem ja hittade i korridoren. ;D

Men nu orkar ja inte lägga upp fler bilder. Men vi längtar till nästa resa! :D

Over and out

Hemma igen

Nu är vi hemma från kryssningen igen. Jättekul att det blev en dag extra och allt har varit helt UNDERBART! Längtar tills nästa kryssning. Slänger in bilder och sånt ikväll!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6724091.ab

Så vi fick en 36 timmars istället för en 23 timmars, men det gick ingen nöd på oss, gratis mat och sånt.
Det enda "jobbiga" är att ja inte har någon röst kvar, men ja ska bara ligga framför tvn ikväll så de skiter man väl i. ;)

Over and out

Godmorgon...

Va uppe riktigt sent igår för att kunna sova länge nu på morgonen. Men ja har ju fått en dålig ovana att vakna kl.8 hur sent ja än lägger mig. Och idag va inget undantag!
Kände mig riktigt krasslig imorse, täppt överallt och hosta så ja höll ja trodde ja skulle dö. Men ja kan vara glad övera att det har lugnat ner sig nu, nu har ja bara ont i halsen, huvet och hostar lite. :P

Men de skiter man väl i, för ikväll ska vi parta!!

Over and out

Låter som en kråka

Jahapp, den här gången är det halsen som har börjat bråka. Låter som en gammal kråka när ja pratar. Så typiskt. Men ja har ju ingen feber så det är ju huvudsaken.
För imorn ska vi festa hela natten lång! :D

Men först ska ja sova en sväng...

Over and out

Ny design

Nu har jag fått en ny fin design av: designtopia.blogg.se . Tack så mycket! :)

Snart åker vi :)

Finnen och förkylningen är fortfarande kvar.. Men men, förkylningen börjar ju bli bättre iaf. Är ju jobbigast på morgonen/förmiddan.
Imorn så åker ju iaf jag och Älsk iväg på en 24h ktyssning, kommer bli jättemysigt! :) Va på stan igår och köpte ett supersnyggt läppglans, lite hårspännen och en mascara så ja kan känna mig lite fin.
Idag så ska vi nog bara fixa lite här hemma och mysa med Donna, måste näg åka och lämna henne i Bollnäs på söndag igen. Tråkigt! Måste kolla om det finns nån tvätt-tid också. Förstår inte hur vi alltid lyckas vara ute i sista minuten..


Sötnosen nu på morgonen! <3

Over and out


Help me!

Jag har helt seriöst fått VÄRLDENS största inåtväxande finne. Det ser helt seriöst ut som att ja har fått en till haka.. Och den går inte att klämma. Va ska jag göra??
Har seriöst aldrig varit med om nåt liknande förut!

Over and out


Titta va ja hitta..

...under soffan imorse. Sötnosen! <3 Hehe

Känner att mitt humör inte är på topp idag, men de kanske blir bättre efter en sen frukost. Känns iaf bra att det inte snöar just nu, sånt gillas!
Älsklingen har åkt med pappa till Sundsvall överdagen och ska jobba litegrann, men han kommer hem ikväll igen. :)
Funderar på att dra igång en film, men vilken vet ja inte. Känns som att man har sätt alla filmer 100ggr.

Over and out


Blogga om BusMonster - få presentkort

Blogga om BusMonster - få presentkort. Eftersom syrran snart ska få barn så tänkte ja att de kan ju vara snällt av mig att beställa nåt fint till dom. Så passade ju det här perfekt. :)



Over and out

Helt sjukt

Ja lästa en artikel på aftonbladet. De måste va bland de sjukaste ja har hört!

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6698475.ab

Over and out

RSS 2.0