Underbara sommar! <3

Det var varit en riktig toppenhelg måste ja säga. :)
Igår efter marknaden så blev det lite vin hemma i lugn och ro. Sen så skjutsa hjärtat ner mig på stan till Tant Grön, där ja träffade Lotta och hennes kompisar. Vi satt där och sjöng å snacka en massa skit, va hur trevligt som helst. Sen så drog vi till Hang loose vid 1 tiden, va väl inte det roligaste stället ja varit på kanske. Men de va bara så himla kul att gå ut med tjejerna så de spela inte så stor roll. :P Å så träffa ja Petra där också, va jättekul, vi dansa tills vi vart svettiga och drack hallon shot. :)
Sen åkte jag hem och sov, tänkte dra till Max, men både jag och hjärtat va så trötta så vi åkte hem och mös istället.
Idag så har vi inte gjort nå vettigt alls tycker ja, :P Hehe. Men de har varit helt underbart. På eftermiddan så åkte vi till Engeltofta (om de stavas så) och sola och badade. Mitt första dopp, lite pinsamt sent, men bättre sent än aldrig. :) Va lite kallt i början, men ja har kommit på ett perfekt sett att doppa sig. :D Ja klänger mig fast på Henke så får han kasta i oss båda, haha, funkar varje gång. Annars skulle ja fortfarande ha stått där å skakat eftersom ja är sån badkruka. Hehe
Men nu måste vi nog börja fixa iordning lite här hemma, ska ju åka ner till Sthlm ikväll som vanligt...

Over and out!

Marknad :)

Idag så ska ja och älsk åka på en liten utflykt till Ockelbo tänkte vi. :) Det är ju den här skitstora marknaden där, fast ja tycker iof att de har blivit sämre dom senaste åren där, fast nu va det några år sen ja va där så de kanske har blivit bättre igen. Kan ju alltid hoppas! :)
Tur att ja köpte ett par skitsnygga brillor igår, så slipper jag gå och kisa! ;) Hehe
jaja, men nu måste ja hoppa in i duschen så vi kommer iväg nån gång!

Over and out

Godmorgon :)

Vart lite sovmorgon idag igen, men va spalar det för roll när man ändå har "sommar-lov" som ja så fint kallar det. ;)
Igår så va ja i Vällingby med Henke å Fredrik. Va jätte kul. Handlade lite allt möjligt smått o gott. Hehe Handla en bikini, lite plåster och en jättesöt tandborst-hållare. Hehe, Men när ja hade vart å handlat allt så tänkte vi passa på att gå på Gina också, och jag ville visa mina jättesöta ny inköpta plåster. Men då va kartongen tom! :( Så ja fick gå tillbaka med den, och hon i kassan börjar asgarva åt mig, vet inte om ja tyckte de va riktigt såå kul. Men kanske ja som inte har nån humor. :P Ja fick iaf en ny kartong, plus en massa plåster som hon skrapa ihop från andra som va halvtomma. Så de sluta ju rätt bra iaf. Hehe
Idag så hoppas jag att Henke kommer hem tidigt, så vi får åka till Gävle tidigt. :) Men.. man vet ju hur de brukar bli. :P

Det är riktigt fint väder idag iaf, igen. :) Inte ett moln vad jag kan se! Härligt! Får se om ja går en sväng till stranden och pressar lite, men hur kul är det att ligga där själv då? Inge vidare tycker ja iaf..
Jaja, men nu ska ja i vilket fall ta ut hunden. :)

Over and out!

Grillat i sommarvädret :)

Idag så har de varit finväder i Sthlm. Vi har grillat nere vid vattnet och myst! Köpte nån skitgod marinad, smokey honey, MUMS! Fast, Donna va typ livrädd för vattnet, speciellt när de kom vågor! :S Hehe, ja å hjärtat blev i princip duschade när vi försökte käka!
Sen när vi kom hem så gick ja och Henke ner till affären och köpte varsin glass att mumsa på i kvälls-solen. Prova den här nya sandvichen, smaka precis som den gamla, fast de va nå små choklad kulor i den. Men den va jättegod iaf. :)
Vet att ja har varit skit seg att uppdatera, men har inte varit hemma på typ hela helgen, så de har varit lite svårt. Men bättre sent än aldrig!
Tänkte lägga in lite bilder från dagen iaf. :)


Här satt jag och Henke på några klippor och mös.
Mamma och Pappa satt några stenar bakom. :P


Våran fina utsikt från balkongen. :)


Från köksfönstret.

Men nu ska ja gå och kolla vad Henke har för sig. :)

Over and out

Min telefon är nu till salu! :)

Idag så ska ja fara ner till Sthlm igen. Vi har sprungit hos läkare i 2 dagar nu med Henkes hand, men nu har han blivit hänvisad till ännu en läkare..
Igår när vi satt i väntrummet så kom de in en man i typ 45-års åldern så slängde han upp handen framför mig å henke å skratta och sa fiskeolycka. Så ja kollar ju självklart dit, då har han en skitstor fiskekrok i handen! :S Å ja som är så himla känslig. De va ganska äckligt!

Nån som vill köpa min telefon?? En w8901. Skitsnygg, fungerar bra som sjutton, självklart inte operatörslåst. Men tänkte sälja den för ja tänkte ta ett abonnemang nu i sommar. Säljer den billigt. ;) Hehe

   Snygg eller hur? ;) Hehe


    Blir dessutom bra bilder med telefonen. :)  (Fast ja har ju inte laddat upp dom i fullstorlek såklart. :P )


Men nu måste ja diska så vi kommer i väg nån gång! :(


Over and out


Undra va man ska hitta på ikväll då...

Sitter uppe i lägenheten och funderar på vad ja ska göra idag... Hade en fundering på om ja å hjärtat ska åka ut till Färentuna och titta hur jag bodde när ja va liten. :) Men ja hade tänkt att vi skulle käka middag där ute och mysa, men de tyckte inte Henke att vi hade råd med, så ja får se hur de blir.. Har ingen lust att stressa dit och hem när man väl åker dit... Får fundera lite helt enkelt. Måste bestämma mig snart iaf, efter som ja tänkte duscha å så innan.
Ja har typ inte gjort ett skit idag, de enda ja har gjort är att ställt in lite i diskmaskien å tvättat lite..
Ska iaf be pappa koppla in internet till min dator till internet så ja kan skicka min CV till Malin å kanske bo i Gävle i sommar..

Men nu måste ja försöka göra lite nytta..

Over and out

Less

Jahapp, de verkar som att jag ska åka till Sthlm idag och börja leta jobb där istället.. varför kan inte allt bara lösa sig? Orkar inte med allt jäkla strul.. Men men, dags för mig att åka och packa nu antar jag.
Jaja, de va ju roligt sålänge de funka med lägenhet och jobb i Gävle, typ 2 veckor..
Men nu får ja iaf pussa på min babe ikväll.

Over and out

En regnig torsdag..

Är det ingen som har ett jobb att erbjuda mig?
Är förmodligen  sista dan på gul imorrn, känns inte som att ja har varit tillräckligt bra faktiskt. Är så himla less på att man inte kan få ett ordentligt jobb. Tur att de fortfarande finns kladdkaka hemma så ja kan tröstäta, hehe.

Och det bara regnar och regnar! Det här vädret är verkligen inte bra för mitt humör, tror ja ska ta en riktigt varm och skön dusch nu tror ja. Så ja kan ställa datorn på laddning och så tänkte ja mysa lite framför Grannfejden. Tycker faktiskt att de är lite kul, haha, folk kan verkligen bete sig värre än dagis bara.

Förresten, ja läste en rätt kul grej i en blogg igår som ja tänkte nämna här, hehe. Har ni nån gång tänkt på att Zlatan är mörk-hårig och har bruna ögen. Men båda hans barn är jätteblonda med blåa ögon. Hehe, kanske kan det vara brevbäraren som har varit i farten... Haha



Over and out

Trötter..!

Nu sitter jag i soffan och är jättetrött, väntat på kladdkaka som Henke håller på att baka. Gissa om ja vart chockad när ja kom hem från kvälls-promenaden, hehe. :D
Imorrn ska ja jobba igen, känns faktiskt inte som nån jättehöjdare.. Men Veronica skulle iaf jobba imorrn, så de blir ju lite roligare. :)

På Söndag kväll så kommer ja att bo själv, igen.. under en "obestämd tid" eller va man ska säga. Henke ska packa sitt och dra till Sthlm och jobba, Känns både bra och jättejobbigt. Vi behöver ju verkligen pengarna, men ja trodde att de skulle lösa sig här i Gävle, eller iaf i närheten.
Faan, blir så jäkla less på att de inte finns några vettiga jobb. Det är inte så att jag är kräsen, men någon måtta får det faktiskt va tycker ja. Jaja, bara att kämpa på och hoppas på att de går bra imorrn.

Over and out 

Nu är ja tillbaka! :D

Nu har ja äntligen fått internet hemma igen, tjoohoo! :D Hehe Så nu tänkte ja börja uppdatera min blogg igen.
Fast de blir bara ett jättekort inlägg just nu, ska kolla på Ugly Betty som börjar när som helst, hehe. ;)
Ja har iaf jobbat nu, jobbar på gul.se. det är mycket svårare än både ringbolaget och call up, men det är mycket bättre lön istället, och det är ju huvudsaken. haha ;)
Men nu ska ja kolla på Ugly, kanske uppdaterar mer sen.

Over and out

RSS 2.0