Dags att åka hem

Idag är det sista dagen för mig i Sthlm. Känns både kul och tråkigt. Ska ju bli lite tråkigt att åka ifrån mamma och pappa. Men å andra sidan så ska ja ju få träffa älsklingen ikväll! :D
Men innan vi ska åka så har ja rätt mycket att göra.. Först så ska ja baka rabarberpaj, packa, duscha och åka in till Vällingby, käka lunch, sen ska ja hem och bära upp vinterdäck på vinden och packa bilen. Och så ska ja gå ut med lilla Donnis där emellan.
Men nu ska ja nog börja med att käka lite frukost. :)

Over and out

I-landsproblem

Ja har ett litet I-lands problem, haha, men de känns skönt att ha såna ibland också. :p Mamma ska bjuda mig på antingen en klippning, make-up kurs + lite smink, manikyr, massage eller ansiktsbahendling imorrn eller på tisdag. Men ja har lite ångest om vad ja ska välja... En klippning skulle ja behöva.. plus att de skulle ju va rätt kul att få klippa sig på en fin salong på Östermalm för en gång skull. Men en make up-kurs lät ju jätte kul. Och det är ju ingenting som man unnar sig själv bara sådär ändå direkt...
Hmm... Ska ringa runt imorrn och se vilka som har tid. Ska nämligen göra det imorrn eller på tisdag tänkte ja, för sen åker ja ju hem.

Nu är det inte långt kvar tills Henke kommer hem igen heller, han kommer ju hem på onsdag precis som jag. :D Tror dessutom att vi ska måla om sovrummet i helgen också, eller vi funderar på det iaf. ;) Får de hur det blir, har lite beslutsångest. (För ovanlighetens skull!! ) Har iaf hittat en jättefin typ nougat (Stavas?) färg, och sen tänkte ja ha en lite mörkare fondvägg. Tror de skulle bli hur fint som helst!

Men nu tänker ja snart börja göra iordning för kvällen så ja kan lägga mig och kolla på OC snart, hehe. Har lånat hela 1a säsongen av Jenny och Anders, ska fortsätta med resten när ja kommer hem. Trots att jag har sett det förut så är det roligt att kolla igen. ;)
Nattinatt på er!

Over and out

Lörda-kväll i Sthlm

Sitter hos mina föräldrar i Sthlm just nu. Får se vad de blir ikväll, hoppas på krogen, men ja vet inte riktigt. Beror på vilken krog Tove å co tänkte gå på. Hehe
Tror ja måste ta ut lilla donnis på en promenad nu, de va några timmar sen hon va ut..

Over and out


El Stockholmo here I am!

Sitter nu hemma hos Mamma å Pappa nere i El Stockholmo. :) Det va rena sommaren att komma ner hit, blommor högt och lågt, jättefint! Om man bortser från all pollen. :P
Imorrn så ska ja och Mamma iaf åka en sväng till Barkaby, för jag måste ha vårskor! Får se om ja ev. kanske tar en tripp till Vällingby mitt på dan också, de vet man aldrig. ;)

Idag så har jag iaf varit ut till Anders för'ädrar och hjälpt till lite med att släppa ut kossorna på bete, de va skitkul! Sen så stog ja och mös med kalvarna hur länge som helst. Ja skulle vilja ha en liten kalv, som alltid va kalv och inte blev vuxen, tänk va gulligt. <3
Och så har ja varit på arbetsintervju idag också, de gick bra. Ska börja på prov-anställning nästa vecka, så ja håller tummarna för att de går bra! Så ja kommer alltså hem redan på söndag-kväll igen. Kommer bli grymt bra med både timmlön och provison, tjohoo! Lite skillnad mot på förra stället! Bara provison = BAJS!

Hjärtat är iaf på garagefest uppe i Järpen ikväll, funderar på om ja ska ringa och säga nattinatt åt han skart, bara hålla tummarna för att han inte är allt för odrägligt full eftersom han har lite saker han måste göra imorrn. Men de blir väl en liten överraskning när ja ringer. ;P Kul att han får göra en rolig sak med klassen innan han slutar iaf. :)

Men nu ska ja nog ta och borsta gaddarna och SOOVA! :)

Over anf out

Snart en ny vecka igen..

Har haft en underbar helg med älsklingen... Ville inte att han skulle åka, bajs på han... näe då, om han inte åker tillbaka och pluggar nu så kommer han väl aldrig få flytta ner. Tycker att han ska bli klar med den NYSS!
Men det är bra att jag har syster-yster att umgås med iallafall, och Donna! ;)

Men nu ska ja ta och käka lite middag. Mums!

Over and out

All by my seeelf...!

Sitter hemma hos syrran nu  och väntar på mat, dom skulle käka hemmagjord pizza så då bjöd dom in mig! :D Snällt va?
Bor från och med idag själv, känns grymt konstigt. Men har inte riktigt fattat det än, va bara några timmar sen han  åkte. Tur att jag har Donna iaf, så jag är ju inte helt ensam. Men hon är inte så vidare rolig att prata med, hon är rätt tyst av dig. Om ingen knackar på dörren förstås.
Och så bor ju syrran och hennes kille bara typ 1 minut ifrån mig eller nåt sånt, kanske 2, så nu får dom dras med mig istället. Hehe

Lägenheten har iallafall blivit hur fin som helst, fast ja har några få kartonger kvar, och en stor hög med kläder. Just ja, ja ska tvätta imorrn.  Dom har 4 tvättmaskiner i tvättstugan, fatta 4!!! Förut har vi haft en, som man knappt vågade använda. Stog en fin liten lapp: Används på egen risk! :S Men vad ska man göra om man inte har någon annan då liksom!?

Åhhh va ja är hungrig!! Ska nog gå och försöka skynda på pizzan lite! ;D

Over and out!

Ja kommer alltid att älska dig Henrik Källström!

RSS 2.0