93 dagar kvar...

Jag och hjärtat har precis suttit och kollat på lägenheter, finns så många fina som jag vill ha. Drygt bara att det är ett jäkla kö-system och vi har inte så många poäng.. Men ja prata med nån fastighets-tant idag och hon sa att det nog skulle bli bättre nästa vecka, eftersom folk inte riktigt vågar säga upp lägenheten först dom har hittat en ny. Så det kommer nog att avta litegrann, sa hon iaf.. ;P
Ska bli så grymt kul att flytta. Det är en av dom sakerna som gör att jag ens orkar med att bo häruppe... att jag vet att vi äntligen kan börja räkna dagarna tills vi flyttar! :D Tjoohoo!

Är också grymt besviken på Norrmontage.. Skulle ju få lön för de 2 veckorna ja jobbade i januari, men tydligen så hadeja fått de på lönen innan. (Förstår inte hur dom kan betala ut lön innan jag jobbar!? Men tydligen..) Så nu efter alla räkningar så känns det i princip som att vi har plus minus noll spänn att leva på, inte så jättekul direkt.
Önskar att man kunde leva på kärlek, för det är nog det enda jag har gott om, meen ja tvivlar på att hyresvärlden skulle godta det som betalning.. eller..?
Men tyvärr är det ju så att kärlekslivet faktiskt också drabbas när man inte har nå pengar, trots att vi älskar varandra över allt annat så kan man bli lite smått frustrerad av att aldrig ha råd att göra nåt.. Men, som tur är så har vi kommit på en rätt smart grej för att hålla oss sysselsatta. Vi ska på "road-trip". :P Eller rättare sagt, vi ska träffa släkt och vänner, annars hade vi aldrig haft råd. Eftersom att alla är så söta och erbjuder oss mat och allt, skulle även få bensin. Så är det lätt värt att få komma bort en vecka från Järpen, ska bli så grymt kul!

Tänkte passa på att lägga in lite bilder också, dom har ingenting med idag att göra med de va ett tag sen så ja tänkte uppdatera lite. :)


Theresé på max efter lite vin, hehe. För typ 2 veckor kanske.


Våra fina vinglas förra helgen. Lite färdkost när vi skulle på country. ;)


En ego-bild på mig när vi skulle åka till ö-sund och storhandla i onsdags.


Mina inte så snygga choklad och marshmallows- muffins som ja bakade igår. Slängde dom dock igår eftersom dom stog framme hela natten och vart stenhårda, men vi hann äta en varsinn ialla fall. ;)

Men nu ska ja glo på tv en stund och sen göra kväll eftersom ja ska jobba imorrn.

Over and out

Dumma olivolja..

Idag så har jag ialla fall varit duktig och tränat lite. :) Men de va jobbigt, vart alldeles svettig ju. :P
Sen så har ja ätit semlor för att kompensera. Hehe, vägra vara allt för hurtig!
Sen så hände en dryg grej idag, stog och fixa lite i köket och råkar putta till olivolje-flaskan, som är gjord i glas. Så det blev olja, glas och blod över köksbänken och spisen eftersom ja skar mig i fingrarna på den förbaskade flaskan..
Imorrn så ska ja och Henke åka en sväng till stan och storhandla lite, beror på när han slutar bara. Vill ju inte åka alltför sent.. Men vi skulle behöva handla hem lite kött och sånt nu, eftersom det är så himla dyrt här i Järpen.

Men en rolig nyhet har jag ialla fall. :) Näst nästa vecka så ska ja på ett jobb möte, jag hoppas att de kommer leda till att jag får ett jobb där man inte baara måste jobba helg, för det är ju inte det roligaste direkt.. Men det är ju lite pengar ialla fall, och allt sånt är ju mer än välkommet!
Så om nån känner att dom inte har nån aning om va dom ska göra med dom så kan jag mer än gärna hjälpa till! ;)

Men nu ska ja göra nåt bättre än att sitta här. ;P

Over and out

Ajj... :(

Idag så har ja legat hemma och tyckt synd om mig själv, har sån fruktansvärd mensvärk, har aldrig varit med om nå liknande. Så ja tänkte att ja skulle trösta mig med en bra film, A walk to remember. Den va grymt bra! Fast ja vart inge vidare glad av den, började böla istället och gjorde det i typ halva filmen. Brukar aldrig grina åt filmer, så ja får väl skylla på hormoner eller nåt, hehe. Men jag rekommenderar den starkt, en riktig snyftis!
Men sen kom hjärtat hem, lite tidigare än väntat. Så vi la oss och mös och pussades en bra stund innan vi började fundera på den eviga frågan. Vad ska vi äta till middag?
Men ja har känt mig lite tjock de senaste dagarna så ja tänkte att ja kan lika gärna fortsätta, så de vart hemmagjord pizza. Mums. :)
Den här veckan fick jag hela 2 jobbdagar, wow... Skönt att ja snart har en arbetsintervju så man kan börja tjäna lite pengar, förhoppningsvis. ;)
Nästa vecka har iallafall Henke lov, härligt. Då så ska vi ut på en hemlig utflykt, hihi. Spännande va? ;P
Men nu ska ja se till att Baby kommer hit så vi kan kolla på ännu en film.

Over and out

Krogen igår

Va på krogen igår, första gången på jättelänge! Jag och Theresé tog till vinet, blrv rätt så dragna och mitt lilla hjärta skjutsade in oss på country. Det va reaggy kväll, men dom hade en avdelning som spelade "vanlig" musik också.
Alltså det va grymt kul att gå ut, men... de känns på nåt sätt att man har blivit lite äldre. Kanske har vuxit ur fjortis-beteendet litegrann. Eller man kan ju hoppas ialla fall.. ;)
Så idag blir det förhoppningsvis bara en maassa mys med min älskade, och kanske lite bakismat. :P Hihi

Men nu ska ja kolla på lite film och mysa med den lilla pälsbollen. (Donna alltså. :P )

Over and out

Mätt...

Nu har hjärtat kommit hem från praktiken och vi har ätit en jättegod middag. Fläskfilé med hemmagjorda potatisklyftor och vitlöks-bea. Mumma, och nu håller henke på att vispa grädde till semlorna som vi ska käka ikväll, hihi, tjockis-kväll! ;D

Nu har ja färgat håret också, vart faktiskt bra, eller den enda skillnaden är att jag inte har nån utväxt längre. Nice :)

Men nu ska ja kolla på lite tv med min babe. :P

Over and out

(Till Sara, ditt ord är: Piipiii-löver! Hehe)

Thursday

Sitter hemma framför tvn, vilken chock va? :P Hehe Akon sjunger, fan va han är bra!!
Trodde faktiskt att jag skulle jobba idag, men tydligen så skulle jag inte de.. :/
Men ja har iaf varit lite duktig idag, ja har röjt undan vårat disk-berg. :) Sen så tänkte jag plocka upp lite här och ev. laga nån god middag tills hjärtat kommer hem.. Om ja kommer på nå kul att göra. hehe

Ja tänkte faktiskt träna idag, men det gick ju sådär.. har ingen DVD, men ja ska nog poppa musik och köra ett pass på bollen iaf, kan ju behövas!! ;)

Fast först ska ja nog ta en tripp till ica och ev. köpa hårfärg om dom har den jag vill ha. Hoppas hoppas, ser ut som en gammal skurmopp i skallen. :P

Over and out



Saknar lilla Palett...

Utmaning

-Öppna mappen mina bilder och bläddra fram till mapp nummer 6, leta upp bild nummer 6. Bilden du får upp då ska  sedan publiceras samt beskrivas på bloggen!
-Utmana sedan fler personer och låt dom få veta det!




Therése sitter i vårt vardagsrum och sjunger och spelar gitarr, jättevackert tyckte vi. Efter några cider, likör 43 och annat smått och gott. Dock så tror jag mest att det va vi som tyckte det. :P

Jag utmanar Therése! Hehe

Lördagsmorgon..

SItter framför tv:n och käkar frukost, sen insåg jag att det är ju nästan en och en halv timme innan jag ska åka till jobbet, suck.. fattar inte varför ag ska kliva upp så tididgt. :P Fast det är ju skönt och slappa också innan man ska åka..

Men nu ska ja käka klart min frukost.

Over and out

Allt är Järpens fel!

Morgonen började rätt så okej, tills de att jag klev upp och börja deppa över att ja fortfarande inte har något "riktigt" jobb, för städa nån gång ibland klassar jag faktiskt inte som ett riktigt jobb... Men efter ett tag så försökte jag rycka upp mig (mest för att skona min stackars pojkvän) och jag täntke göra iordning en  god frukost med stekt ägg på toast bröd, mmm! Och när jag är på våg för att sätta mig och äta min gudomliga ägg-macka (som jag för övrigt gjorde på det sista ägget vi hade hemma) så tappar jag mack-HELVETET i golvet! Åhh va arg jag blev, satte mig och surade ännu mer efter att jag kastat min macka och kom på att jag skulle fan inte ha nån frukost.. Men efter ett tag så började magen kurra ordentligt och jag käka yoghurten som jag hade hällt upp till min gudomliga helvetes macka.. Sen fortsatte dagen ungefär i samma anda en stund till tills jag fick intala mig att den här dagen faktiskt inte gjordes bara för att plåga mig. Så jag tränade (WOW!) i typ 40 minuter, och ja, ja trodde nästan att jag skulle dö, så kass kondis har jag fått, men sen blev dagen faktiskt inte så hemsk..
Ja tog en dusch och åkte på arbets-intervju på Subways. Men efter en timme med turk-Carlos som knappt kunde svenska, (och näe, ja fick inge jobb eftersom han hade full personal styrka, skulle höra av sig till sommaren, som att de skulle hjälpa mig?) så  började jag åter igen fundera på om den här dagen kanske var ämnad för att plåga mig.
Och för er som undrar, jag vet att världen inte kretsar kring mig, för om den skulle göra det så skulle jag aldrig bo i skit-hålan som gud glömde, järpen...
Men nu ska jag kolla på en film. Borde kanske gå och lägga så att dan blir över nån gång, men jag tänker trotsa naturens makter.

Over and out

Ps. Satan va jag längtar efter att få slytta till Gävle!!!



Vackert, men låt er inte luras. Om jag fick ge världen ett gott råd, bara ett, som folk faktiskt lyssnade på, så skulle det låta så här: Flytta för fan inte till Järpen!

Åre

Morgonen började med en sovmorgon, jättehärligt,
Sen så satt jag framför tvn och zappa och vänta på att vi skulle åka till Åre nån gång. Men innan vi åkte så följde jag med Therése till stallet och släppte in hästarna.
Sen så åkte vi till Åre för att kolla på nån RIX FM grej med en massa artister, bla. Takida, va typ bara därför jag ville åka dit. :P Det snöa, va under 15 minus och Henke hade feber, men förutom de så va de kul. Dom spela Curly Sue ialla fall, så himla fin låt! Tänkte lägga in lite bilder men min telefon har kukat ur totalt, står bara: Sätt i SIM kort, även fast jag har gjort det säkert 100 ggr!! Morr, va irriterande. Hoppas jag får igång den imorrn, ha känner mig helt handikappad utan telefonen...
Jaja, nu ska ja ta ett glas cola, hoppa in i duschen och sen krypa ner hos min lilla sjukling! (Fan ta han om han smittar mig, har absolut inte råd att vara sjuk! )

Over and out


jobb, jobb, jobb...

Idag så har jag suttit hemma och deppat över att jag inte har nåt jobb.
Men sen på eftermiddan så ringer dom från Holiday och undrar om jag kan komma och jobba redan imorrn, tjohoo. Och dessutom så ska Therese jobba samtidigt som mig, Fan va great. ;)
Kanske inte världens roligaste jobb.. ska städa, men det är ju pengar ialla fall! :)

Men nu ska ja kolla vidare på Top Model! :)

Over and out

I hate mondays

Sitter själv framför datorn igen, bajstråkigt! Henke har vart på praktik hela dan och kom hem vid 5. Men va gör de för skillnad för nu är han hos grannen. Åh ja blir på så dåligt humör när ja är ensam hemma. Jag får ju iof mycket gjort men ialla fall..
Ja hoppas verkligen att jag kan få tag på ett jobb, helst nyss, så ja kan få lite pengar och slipper sita här och uggla.
Ja sitter och läser andras bloggar och alla verkar att ha viktiga saker för sig, utom jag.
Vad har jag gjort idag då? Jo jag har dammsugit, städat badrummet och diskat, jippie. Eller ja och Thereé va ute på en promenad, så de va ju rätt mysigt.

Men nu kom min karl tillbaka så nu ska ja försöka mysa lite.

Märkte att de blev ett rätt så negativt inlägg, ska försöka ha en bättre dag imorrn.

Over and out


RSS 2.0