Gäääsp, är skittrött nu!

Åh vilken dag säger jag bara..
Först satt jag i förhör. Så åkte vi med Donna till veterinären, det gick riktigt bra. Hon va mycket bättre, så det är förmodligen typ ryggskott. Så nu blir det lite mer medicin och mycket vile. Sen så ska hon nog börja bli bra snart igen. :)
Sen så åkte vi runt till minst 100 affären (kändes de som!) för att hitta xbox spel, alltså inte till 360. Och tydligen så verkar dom ha slutat sälja såna spel. Efter mycket om och men så hittade vi lite spel på Jula av alla ställen. Vi fick nämligen en xbox av mormor å morfar imorse, så då tyckte vi att vi kunde behöva nåt spel också. Men ja ska nog beställa nåt från internet istället.
Sen så hann ja va hemma i ungefär 3 minuter så ringer syster och undrar om ja kan följa med på stan, så då gör jag det, är där nån timme.
Sen åker ja äntligen hem och lagar mat! :) Skinkstek med pressad potatis, sås och äppelmos, supergott! Och så bakade jag en äppelpaj för vi hade en massa äpplen som vi ville bli av med. :)
Nu på kvällen så åkte Henke till affären för att köpa glass till pajen. Då hade han blivit påkörd av en bil bakifrån, så himla typiskt. Men det gick rätt bra iaf. Älskling är på akuten nu för att kolla upp nacken som han fick lite ont i och bilen klarade sig utan större skador.

Orkan knapt hålla upp ögonen nu, men vill helst inte sova innan Älsk kommer hem. Men ja kommer nog att somna inom några minuter vare sig jag vill eller inte.. :P

Over and out


Ska snart gå och sova..

Är trött nu och ska gå och sova snart. Ska ha ett "möte" imorn, ser inte fram emot det. Ska lägga mig nu och skriva anteckningar och försöka komma ihåg allt som ja inte vill minnas.

Godnatt

Over and out


Give the bitch her chocolate!

Åh vilken huvudvärk jag har! Inte kul, tror den skulle gå över om ja fick lite kladdkaka.. hmm, men har inte allt hemma till det. Plus att ja inte har nån bra form. TYPISKT! :P
Ska iaf kolla på Desperate housewives ikväll, det blir nog myspys. Skulle varit ännu mysigare med lite kladdkaka, hehe, näe nu börjar ja känna mig lite besatt! Ska nog gå ut med hunden så ja får nåt annat att tänka på! Haha

Over and out


Kan man göra annat än skratta åt dom?

Hahaha, den där anna anka är ju så rolig.
-"Om din man vill att du ska suga av honom varje morgon. Så får ju du som fru ställa upp med det."
Jaa, va ska man säga.. Jag kan ju iaf tala om att så funkar det inte i mitt och Henkes förhållande inte funkar så. Utan vi anpassar oss för varandra, men alla är ju olika. ;) Sen så är ju inte ja tillsammans med Henke pga. pengarna heller, så det sprack ju redan där. Hehe

Idag så har jag iaf vart ute och gjort en massa tråkiga ärenden, banken å sånt, skittråkigt! Men syster va snäll och följde med iaf. Sen så åkte vi till Valbo, vi gick på ikea och köpis och titta lite. Ja köpte ett hårspray, det va de enda. Nånting ja verkligen behövde iaf! :)

Just nu så kollar ja på Svenska Hollywood fruar och så är vi hundvakt åt Fanny, för Jenny och Anders är på bio. :) Men nu ska ja fortsätta skratta åt Hollywoodfruarna!

Over and out

Haha, så jäkla rolig!

Garvar fortfarande när ja ser den Kan iof vara ett tecken på dålig humor och att ja över övertrött, men ja vet inte riktigt.

 

Ps. Måste säga att jag är impad över att ja lyckades få upp en youtube-ruta! :D

Jag <3 Lördagsgodis!

Har precis kollat på film, wild child. Va väl inte den bästa, rätt förutsägbar. Och så har ja käkat lite chips och choklad, hehe. Ja älskar lördagar.
Men nu måste ja nog ta ut lilla Donna, inte roligt eftersom jag är så sjuukt mörkrädd. Och ingen verkar vara vaken för att hålla mig sällskap, dålig stil! ;P
Jag har börjat på min halsduk också, den kommer förhoppningsvis bli klar till nästa jul om jag har tur. Men det går bra iaf tycker jag. Lyckades till och med att kolla på film samtidigt, imponerande! Haha
Men nu känns det som att ögonen snart går i kors så nu måste ja ta ut hunden så ja får sova! Ja hoppas att ja inte stöter på några läskiga gubbar där ute, så kommer ja nog börja böla..

Nattinatt!

Over and out

Malin 97 år!

Sitter hemma själv just nu och är hundvakt. Henke åkte till bollnäs för en timme sen för han ska följa med sin låtsaspappa till värmland imorn, och så ska han passa på att gratta sin lillasyster som fyller 7 år imorn. :)
Känns lite tråkigt att inte jag kunde följa med. Men det kändes viktigare att passa Donna, eftersom syrran jobbar imorn så kunde inte hon ta henne och så vill ja inte lämna bort henne om något skulle hända.
Så nu har Henke fixat en massa filmer som ja ska kolla på, ja har laddat upp med godis och chips. Plus att ja ska pyssla med en annan grej lite här hemma. Ja ska nämligen sticka en halsduk! :O Haha, känner mig som en pensionär, men eftersom ja bara kan sitta hemma och ta det lungt så måste man ju få göra nånting. ;)
Donna mår iaf bättre nu när hon går på smärtlindringen, så det känns skönt! Men däremot så fiser hon som faan så det stinker i hela vardagsrummet, inte fräscht! :/

Men men, nu ska ja lära mig sticka och kolla på lite film! Haha

Over and out

Jag hoppas att det är en dröm, för nu vill jag att det här ska ta slut!

Idag så har det varit en väldigt jobbig dag här hemma! Donna har gått och blivit dålig, har varit hos veterinären. Dom kunde dock bara konstatera att hon hade väldigt väldigt ont.
Dom trodde att hon hade fått livmodersinflammation, diskbråck eller någon annan ryggskada. Jag "hoppas" eller vad man nu ska säga att det endast är ryggen som spökar. För då kan hon iaf vara hemma med smärtstillande och vila upp sig ett tag.
Och om det är livmodersinflammation så finns det inte så mycket att göra. Känns skit-tungt om ja ska va ärlig.
Ser inte fram emot att sova.. fan, det här va nog bland det värsta som kunde hända just nu.
Så nu kommer jag att få vara hemma med henne 24/7, för vid minsta tecken på att det blir värre måste vi åka in igen. Ska iaf på återbesök till veckan och se hur vi ska fortsätta.
Känns iaf skönt att hon har fått smärt stillande. Vart så himla glad idag att hon ens ville gå själv, eller när hon viftade på svansen.
Men hon tror nog att hon är frisk nu när hon inte känner någon smärta. Svårt att förklara för en hund hur smärtstillande fungerar eller att veterinären har sagt att hon måste ligga stilla så mkt som möjligt.
Allt gick så fort bara. Och jag som hetsar upp mig och blir så himla orolig för minsta lilla, fast det gör väl iof i princip alla när det handlar om sina älsklingar...

Nu vill ja bara skämma bort henne så mycket jag kan och umgås med henne hela tiden.

Over and out
 
Det finns ingen finare än dig gumman, jag älskar dig! <3

Vid såna här tillfällen så hoppas jag att det finns någon där uppe. Som ser ner på oss och förstår att det inte är hennes tur, inte just nu!


PS. Malin! Vet inte om Henke sa till dig att ja inte kan hänga med imorn, men ähh, ja hör av mig imorn för säkerhets skull!


Heelluu!

Imorse så gick jag, Jenny och Anders spåret. Tycker det är skönt att komma ut och röra på mig på morgonen! Fast ibland kan det ju kännas lite onödigt att kvliva upp halv 7 bara för det när man inte har något annat inplanerat på dagen. Hehe.
Ja kände mig lite huslig imorse, så ja ställde mig och gräddade pannkakor. De va riktigt gott måste ja säga!
Men idag så ska ja iaf följa med Malin till stallet. Ska va där kl.13, sen lär vi nog bli där i några timmar. Men det blir mysigt att hålla på lite med pollarna.
När vi är klara där så funderar ja på att ha lite hundsalong hemma. Borsta, klippa, tvätta och sånt där. Funderade på om ja skulle klippa Donnas öron, tycker att hon ser ut som en valp då. :) Och så ska vi prova en borste som Henkes mamma har köpt till deras katt. Är svindyr (tycker jag, iaf för en borste :P ) men den ska tydligen vara suverän. Så det blir lite kul att se om den är så bra. :)

Men nu ska ja nog plocka lite här hemma tror ja, om ja orkar. :P

Over and out

Har suttit i bilen typ hela dan!

Har suttit i bilen med pappa typ hela dan, följde ju med honom till Härnösand. Tänkte att han kunde behöva lite sällskap. :)
Men de va rätt trevligt, blev bjuden på mat också. Så vi har mest suttit och snackat skit, och så sov ja en timme i bilen och sen tror ja inte det har hänt så mkt mer. :P
Pappa tog med lite middag som mamma hade gjort iordning också, hemmagjorda köttfärsbiffar och kantarellsås. Mums mums, saknar mammas mat faktiskt!

Men nu ska ja snart sova tror ja, ska upp halv 7 imorn bitti och gå spåret med syster.

Vill gratta Sara och Jocke också, dom fick ju sin lilla flicka Klara igår! :) Grattis igen!

Over and out

Min helg!

Har inte haft någon lust att skriva på några dagar, men tänkte att ja kunde skriva några rader idag. :)
I fredags så va jag och Henke bjudna på middag hos syrran och Anders, super god mat! Anders jobbar ju som kock och lagar så sjukt god mat. Fick riktigt gott kött med potatisgratäng. Sen så spelade vi monopol och fick ännu mer godsaker. Choklad-fondue och en massa frukt, chips och dipp å lite småplock. Det kändes som vi rullade därifrån! :P
Kan ju tillägga att jag vann på monopolen också, ganska överlägset! ;D Hehe
 
Mumsigt ska ni veta! Hehe

På lördan så åkte vi till Kilafors på garaget-träff. Va lite ljudtävlingar och sånt också, jag är ju inte så jätteintresserad direkt, men de kan vara kul att få umgås en dag! Henke provspelade sin bil och det gick bättre än han trodde så de va lite kul!
Sen åkte vi hem en snabbis för att käka och duscha mm. För att sen åka ut till läkerol på skogen-träff. Men ja orkade bara vara där en timme för ja frös så himla mkt, så då skjutsade älsk hem mig! :) Sen så drog jag och Lotta på max och tog en glass och snackade lite skit. Efter de så mötte vi upp pojkarna på Urfjäll, men va bara där en kort stund sen åkte vi hem för att mysa lite och sova.

Idag så har ja varit hemma nästan hela dagen, förutom när ja och Lotta åkte ut till Hemlingby för att gå spåret. Tycker faktiskt att det är rätt skönt att få komma ut och röra på mig lite, man känner sig lite duktig efteråt iaf! :)
Sen har vi inte gjort så mkt idag, legat på soffan och kollat klart på OC avsnitten och myst lite bara.

Men imorn så ska ja åka med Pappa till Härnösand, han skulle dit och lämna lite grejer så ja tänkte åka med som sällskap. Alltid trevligt att få träffa pappa lite också, det händer ju inte så ofta som man hade önskat längre.

Men nu ska ja fixa lite inför imorn och gå och lägga mig tror ja, ska upp vid halv 7 om ja inte minns fel.

Over and out


Godmorgon!

Tjohoo, idag så klev jag upp vid 7 för att gå spåret med syster idag igen. Börjar gå riktigt bra nu faktiskt, men det är lite jobbigt att kliva upp och se att det är 5 grader ute. Då vill ja nästan bara gå och lägga mig igen och dra täcket över huvudet! :P
Funderar på om ja ska vara lite duktig och städa lite idag, har absolut ingen lust, men skulle kännas grymt bra att ha det gjort!
Ska iaf laga lunch åt Älsk idag, han fick inte med sin nån imorse så han kommer hem och äter med mig. Lite mysigt tycker ja, men förmodligen så kommer han bara kasta i sig maten och sen dra igen så han hinner tillbaka i tid.
Näe usch, nu kom ja in i en riktig trött period, förstår inte vad det är med mig, hehe. Men det är väl bäst att jag går och gör nåt nu så ja inte somnar. Gääsp..

Over and out

Doftar riktigt gott av alla doftljus..

och fint är det också måste ja säga! :)
Sötnosen va nyss här en sväng, vi tog en promenad och pratade en massa skit. Myspys! :)
Imorse så klev ja upp kvart över 7 för att ta en sväng i spåret med syster,  de va jobbigt men lite skönt iaf. Hoppas iaf att ja ska kunna gå ner nåt kg den här hösten. Iof så är det ju bra att ha lite extra hull nu när det börjar bli kallt, men ja har så ja klarar mig ändå. :P
Sen så va ja hos syrran resten av dan, käka god lunch, så spelade spel. Va skittrött på förmiddan så ja somnade en sväng, men de va behövligt..
Sen åkte ja hem och duschade och så kom älsklingen hem. Så vi käka lite middag.
Åh nu kom han hem igen, så nu ska ja nog koka lite te och kolla på lite mer OC! :)
Sen så ska ja försöka sova tidigt ikväll, alltså före halv 1 vill ja ligga i sängen, hehe.

Men nu ska ja pussas lite! <3

Over and out

Så sant som det är sagt.

Power-walk imorse, kändes rätt skönt. Iaf efteråt! ;) Sen vart det frukost hos syster, va i Valbo och kollade typ hela dagen och sen åkte ja hem i några minuter innan Malin kom och hämta mig och så åkte ja dit en sväng. :)

Ja skrev ju igår att hösten är en tid för förändringar. Sagt och gjort, nu kommer många förändringar att ske. :) Har fått reda på både roliga, tråkiga, ledsna och glada saker idag.
Men vad blir min stora höst-förändring..? Kan iaf säga att det är väldigt mycket tankar som snurrar.
Måste nog fundera över det ett tag till. Men först så ska ja ta ut Donna och sen blir det Top Chef! :)

Over and out

Tid för förändring?

Idag så har vi bara varit hemma och slappat, bråkat lite och myst lite. ;)
Men nu sitter vi iaf i soffan och vi kolla nyss på Top Model så nu ska Henke få se ett program som han vill se och sen ska vi kolla film tillsammans. :) Kommer inte riktigt ihåg va de va för film, nån komedi.
Har varit en riktig tjockis helg, idag så vart det först tacos och sen blir det kladdkaka, för det vart aldrig nån igår.

Känns verkligen att det är höst nu. Hösten har alltid betytt förändringar för mig. Sitter och klurar på vad ja ska ha för projekt den här gången. Känns som att lägenheten är rätt så klar för tillfället, har inte råd att lägga ner så mkt mer pengar på den just nu. Men ja börjar iof bli rätt nöjd nu, behövs städning, men det gör det ju alltid. Hehe Köket gillar ja ju tyvärr inte, men det blir det nog ändring på nästa år då vi ska få nya luckor och lite sånt. :) Dom har ju en gräslig orange färg för tillfället. Så det blir nog gråa nästa gång tror ja, med några nya fina handtag.

Satt inne och kollade på snygga väggdekorer, och hittade en sida med jättefina saker, dock lite dyrt.
Men ja tänkte iaf tipsa om sidan, för dom har just nu rea på en massa fina barnsaker. :)
http://www.myfirstroom.se/

Men nu blir det film och kladdkaka! :)

Over and out


Min lördagskväll

Nu har ja tänt dom fina lyktorna i vardagsrummet som ja fick av Malin och Roger när ja fyllde 20. :)
Myspys!

Funderar på om ja ska baka lite kladdkaka nu, det är ju faktiskt lördag. ;)

Over and out


Min mamma är bra söt. :)

Jag har ju som sagt mått rätt så dåligt den senaste veckan, har fortfarande ont i armen. Satt och grina imorse för ja va så less och hade så himla ont. Ringde till vårdcentralen men dom va lika pedagogiska som vanligt. Allt hon sa va typ:

HC - Ta tre ipren om dagen hela helgen så kommer svullnaden gå ner.
Jag - Men jag är ju inte svullen.
HC - Men om du tar ipren så går svullnaden ner.
Jag - Okej, men jag är fortfarande inte svullen. Men ja får väl lov att käka ipren då.
HC - Men de låter ju bra, så kommer svullnaden gå ner. Hejdå, klick.

Ja visste seriöst inte va ja skulle göra, har dom standard svar till alla som ringer.
Vänta tre dagar och ät ipren.
Man får ju samma svar varje gång.
Undra vad dom säger om nån ringer in och har brytit armen då? Jaja, men käka ipren i 3 dagar så ska du nog se att det blir bättre.

Så ja ringde mamma för att gnälla lite och det är nog det bästa som finns när man inte mår bra. Prata med lilla Mamma. :) Så Hon gav mig pengar till "mini-medicin". För när ja va liten så fick ja alltid lite mini-medicin om ja mådde dåligt. Det är nämligen lite godis, eller nåt annat gått, lite av det som man är sugen på helt enkelt.
Så nu sitter jag i soffan framför tvn med chips, dipp och cola. :) Riktigt fin middag ska ni veta!

Men nu ska ja kolla på lite gossip girls tror ja, lär passa på när Henke inte är hemma. ;P

Over and out


Ajaj.. :(

Sitter och kollar lite på idol nu igen. :)
Vaknade imorse av att ja hade så sjukt ont i armen, fattar inte vad det kan vara. Trodde att ja kanske hade legat konstigt på den, men det har fortfarande inte gått över. Bultar och gör bara så jäkla ont. Kan inte ens lyfta ett glas för då håller ja på att tappa det.. Fan också, och ja som ska jobba imorn. Ja hoppas att det har gått över för annars kommer ja gå och grina när ja städar. :( Önskar ja visste vad det kunde vara bara..

Har iaf varit hos Malin å Roger en sväng och hälsat på idag, fick bullar som Roger hade bakat. Och så satt vi och kolla på en massa komiker, typ min favvis Betnér på youtube. :)

Nej nu ska ja fortsätta tycka synd om mig själv och kolla på Idol!

Over and out

Ska kolla på lite film nu.

Sitter och väntar på att hjärtat ska komma ut ur duschen så vi kan kolla på en film innan vi nattar. :)
Ja va iaf duktig och ställde mig och diskade iaf, men det tog rätt lång dit. Mycket disk, hehe. Ska nog ta och investera i en bänkdiskmaskin när vi har råd, skulle verkligen uppstattas i det här hushållet!
Sen å åkte vi till Roger å Malin, fast bara Roger va hemma, typiskt Malin att jobba hela tiden, work-a-holic! ;P Där kolla vi på film och käka lite mat, men sen vart ja hem-skjutsad för att kolla på Idol och dom kolla klart på filmen. District 9 tror ja den hette, inte riktigt min slags film. Gillar inte filmer med aliens och sånt, är mer för filmer man kan skratta åt och romantiska komedier. :)
Sen vart det ju som sagt idol och lagom tills de va slut så kom älsk hem. :)
Huvudvärken blev bättre ett tag, men nu börjar den komma tillbaka. Ibland känner ja att de verkligen skulle va skönt att inte ha nåt huvud, kanske lite tråkigt, men skönt ibland! :P
Såg kommentaren ang, glasögon. Ja har haft (har nånstans) typ läs-glasögon tror ja de är. Dom har inte blivit särkilt använda. :/ Fick dom i högstadiet tror ja. Men vet med mig själv att ja har dålig syn, så ja borde kolla upp de. Men de har ja inte råd med just nu om ja ska va helt ärlig, är ju skitdyrt med glasögon!
Blir väldigt nyfiken på anonyma kommentarer eftersom ja inte har så många läsare, och dom som ja vet läser är typ vänner å bekanta.

Men nu är Henke klar i duschen så nu blir det film, surfer boy tror ja de blev.

Nattinatt

Over and out


Förbannade huvudvärk! :(

Har nyss klivit ur dushen och gjort mig iordnig lite smått. Så nu sitter ja i soffan med världens huvusvärk, igen! Förstår inte vad det är för fel, har haft så fruktansvärt mycket huvudvärk dom senaste dagarna, skitjobbigt är det iaf.
Har varit och gått spåret i Hemlingby med syrran, rätt skönt att bara gå och snacka och svettas lite, hehe. Sen åkte vi till henne för att käka lite lunch, så de va trevligt.!
Undra vad man ska hitta på nu då? Känner inte direkt för att ställa mig och diska och städa när man är nyduschad, men det verkar inte som ja har nå val faktiskt. Typiskt! :P

Men först ska ja leta reda på huvudvärkstabletter, helst massor av dom!!

Over and out

Ps. Här är Brus! :)


Han är vår lilla haj-bebis, ja misstänker dock att han har nån slags bokstavskombination, vilken har ja inte riktigt räknat ut en. Han är lite mörkare egentligen. Plus att han bara har ett öga, men ja tror inte han lider så mkt av det eftersom dom är halvblinda i vilket fall.


Gääsp

Har haft världens huvudvärl hela dagen, inge vidare kan ja tala om. Tog ett bad och passade på att använda lite grejer som ja fick av Therése i födelsadagspresent. :) En ansiktsmask, va typ som ett papper men ögon och andningshål med nå aloe vera på, jättelätt att bara lägga på istället för att hålla på att kladda. Sen så prova nåt för benen som skulle kyla dom och göra dom avslappnade. Fast när ja skulle öppna den så gjorde ja det självklart med munnen, och fick sånt där på tungan. Och fy faan va de gjorde ont, hehe, så det rekommenderar ja inte! (Ha det på tungan alltså, på benen vart det kallt å skönt :P )
Sen så va vi i Valbo och kika lite på mediamarkt och lite andra affärer. De är alltid mysigt att kika lite. :)
Kollade nyss på Idol med babe också, alltid kul att se vilka som suger på att sjunga, hehe. 

  
Myspys i badkaret. Hade släckt i taket, men de syns knappt för blixten va så stark. :P

Men nu ska ja kolla lite på tv och titta lite på våran nya Brus! ;P

Over and out

Sov-time!

Sitter i soffan (som ja iof alltid gör när ja sitter vid datorn) och börjar bli jättetrött. Trots att ja har tagit flera power-naps idag, men det har verkligen behövts! Har känt mig helt slut som människa.
Är iaf glaf att ja har min älskling hemma! Han tvätta när ja låg och sov, sen köpte han max åt mig på kvällen, skjutsade ner mig på söder zoo så ja kunde få kolla på fiskar. Så även fast ja har varit på riktigt dåligt humör idag så är ja så glad att jag har han, fast ja är dålig på att visa det. Jag älskar dig min fina Henke! <3

Såg iaf skitcoola fiskar på zoo affären, synd att man inte har en massa pengar, för då hade jag storshoppat! Hehe, fast idag så köpte jag ingenting. Vill fundera lite på va vi ska ha först, så dom passar ihop med temperatur å allt sånt. Tänkte ju faktiskt försöka få dom att överleva! ;P Såg en så himla fin liten haj som ja verkligen verkligen ville ha! Men han i djuraffären sa att dom överlever nog bara ett år i vårat lilla akvarium, och de känns ju lite taskigt faktiskt! :/ Så ja får nog skippa det just nu. Tydligen så kan dom bli nästan 3 meter om man har dom i typ en bassäng eller liknande, hehe. Men i vårt lilla akvarium skulle dom nog bli runt 40 cm, och bara det blir för stort om man ska ha 2 stycken!
Skulle va riktigt kul att åka förbi akvarielagret och kolla, där har dom ju verkligen hur mkt som helst! Så där borde vi ju hitta nånting som vi blir nöjda med. :)

jaja, nu ska ja nog gå och sova, va nyss ut med Donna i blåsten. Nu är det höst!

Over and out


Tillsammans så är vi vackrast i världen, jag älskar dig!


Ingen bra dag för mig verkar det som!

Vakna imorse och kände mig lite krasslig. Käka lite frulle och gjorde mig i ordning, men den kom upp igen relativt fort. Så imorse fick ja ringa och sjukanmäla mig från jobbet, tyckte inte det va så snällt att smitta dom andra, plus gästerna. :P
Igår va vi iaf i Valbo, va på djuraffären och kollade på massa fiskar. Håller på att planera akvariet som ska fixas till nu i höst. :)
Sen så köpte vi bestick, en massa ljus, spånskivor och lite småkraffs. :) Köpte lite sand också till akvariet.
Så idag blir det bara lungt, kollar på Ice Age 3 med älsk och sen ska vi tvätta. (Får se om ja kan få han och tvätta, jag är ju faktiskt hemma och sjuk!  ;P Hihi)

Jaja, nu ska ja kika lite på filmen.

Over and out

Myskväll, all by my self ;)

Sitter i soffan och hickar för fullt, dumma hicka! :(
Har iaf varit i bollnäs hälsat på och käkat god mat, mums mums! :) Fick en födelsedagspresent också, en jättestor fin ljuslykta som man kan ha blockljus i. :)
Ikväll så har ja iaf myskväll all by my self, hade ja iof igår också, men idag så har ja lyxat till det med lördagsgodis, och cola! :D
Men nu så tog ja en paus från filmen och msnar med min babe Therése. <3 Hon har ju flyttat till storstaden Uppsala nu, min lilla tös börjar bli vuxen! ;P Hihi Så hon är duktig och pluggar och har sig. Hmm, tänk om man vore så duktig.
Men kanske kommer till våren! ;) Hehe
Imorn bitti ska ja upp tidigt, Jenny å Anders kommer och hämtar mig så ska vi åka ner på Hotellet och käka frukost med mina föräldrar som tydligen är i stan. Och dom har inte sagt nånting, dålig stil mamma å pappa! Skärpning! ;P Tur att man ringer dom ibland för att kolla vart dom håller hus. Dom va några 100 m ifrån vår lägenhet, men vi va iof inte hemma. Men iaf! ;P
Undra om ja ska kolla klart på filmen nu så ja kan gå och sova. Och så tänkte ja ringa och kolla statusen på min sambo innan ja nattar, men han lär väl bli borta ett tag om ja känner han rätt. Bil-kåta lilla saken! ;P Men ja älskar an iaf! ;D
Märker att ja är rätt övertrött nu, vart väldigt många  smilisar.. Jaja, Nattinatt!
Passa på att bjuda på en bild på den blonda skönheten Therése! :D

Over and out


Miss you babe, vi är alldeles för långt ifrån varandra! <3


:)


Saturday morning :)

Tycker att det är så mysigt med lördagsmornar, vet inte riktigt varför men dom är lite speciella. :)
Snart så ska ja hoppa in i duschen och göra mig i ordning lite. Tänkte ha på mig min nya snygga kofta som ja inte har använt än. :) Ska ju åka till Bollnäs och träffa Hasse, Carina och Hanna. Alltså Henkes Mamma, låtsas pappa och syrra. Ska även få träffa det nya lilla tillskottet i familjen, Saga. :) Det är deras nya katt. Åh ja älskar kattungar, kommer nog vilja sno med den hem! Men tror inte de skulle bli så poppis, varken hos dom eller här hemma. Hehe, Henke är ju inte så förtjust i katter om man säger så. :P
Men de blir nog kul att åka dit en sväng, så får lilla Hanna träffa Donna också. Hon är så söt, varje gång man kommer dit så är det första hon säger: Heeeej Doooonnaaa! Sen blir det: Hej Henke och Hej Malin! :) Gullungen!
Jaja, det är nog dags att börja fixa snart, skulle ju åka efter lunch och ja har inte gjort nånting än. Hehe

Over and out

Myspys :)

Sitter hemma i har soffmys med babe! <3 Har kollat på I hate Valentine's day. De va ingen höjdar film, så ingen ja rekommenderar. Men den funka att kolla på. :)
Ska försöka kolla på en film till innan läggdags, ska ju upp och jobba imorn. Wow, hehe, de va ju inte igår! :)
Men nu ska vi kolla på nya Fast and furios filmen, känns som att alla har sett den utom vi. Hehe
Älskar att kolla på film när det är mörkt ute och man kan ha en massa brinnande ljus. Det och stickade tröjor är nog det bästa med hösten! :)
Köpte förresten en skitsnygg stickad kofta idag, den är lång fast med korta ärmar. Super gin, och en vit-shirt till de. Är väldigt nöjd måste ja säga!

Over and out


(Bild från Google)


Satsar på våran 2010

Idag så har det varit lungt här hemma. Har städat lite, suttit vid datorn och varit ute och power walket (Hur de nu stavs :P ). Va ute till udden och vände och Donna fick bada lite. Först va hon livrädd för vattnet, men sen så kastade vi i lite pinnar och då kastade hon sig i. :)
Käkat enchiladas gjorde vi också nyss, mums! :D
Men nu sitter ja och degar i soffan och väntar på att vi ska kolla på film. Myspys!

Ska iaf börja försöka gå ut på en power walk nu så ofta som möjligt, behöver verkligen gå ner i vikt. Har gått upp sjukt mycket det sen förra sommaren. Känns inge vidare. Har inte råd att bara leva på nyttig mat heller, det är ju svindyrt! Och ja kan inte sluta äta heller, för då blir ja så grinig! ;P
Men planen är iaf att ja ska börja äta lite mindre av den vanliga maten, äta väldigt lite godis och sånt. Plus att börja motionera. Även om det inte blir nån wow-effekt så borde det ju hjälpa lite. Skulle egentligen behöva rida, men om man varken har körkort eller pengar så är de svårt. För ridning är ju iaf motion som ja tycker är rolig. Men får se hur de blir, kanske man ska börja simma? Tycker de är så mysigt på hösten att dra till simmhallen. :) För ja vet ju med mig själv, att om jag inte tycker att det är kul så ger jag upp efter typ en vecka! Hehe
Japp, ja vet att jag har dålig självdisciplin!
Ja satsar på våren/sommaren 2010, då ska ja va snygg igen! ;)

Men nu ska ja som sagt kolla på film!

Over and out

Party pics

Godmorgon :)

Hade ju som sagt min 20-års fest i lördags, superkul! Så nu tänkte ja lägga in lite bilder.

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 



Dagen efter

 

Ojj va många bilder de vart! Men nu ska ja käka frukost och ta med Donna på en powerwalk! :)

Over and out


 


Tävling

Är nu med i en tävling där man kan vinna 1000 kr på Vero Moda! :D
Perfekt nu när man behöver förnya höstgarderoben!
Här är länken dit: http://blogg.veckorevyn.com/tyras/2009/08/31/vinn-presentkort-vart-1000-kr-pa-veromoda/

Men nu ska ja nog gå och sova, nattinatt! ;)

Over and out

RSS 2.0