Ska kolla på lite film nu.

Sitter och väntar på att hjärtat ska komma ut ur duschen så vi kan kolla på en film innan vi nattar. :)
Ja va iaf duktig och ställde mig och diskade iaf, men det tog rätt lång dit. Mycket disk, hehe. Ska nog ta och investera i en bänkdiskmaskin när vi har råd, skulle verkligen uppstattas i det här hushållet!
Sen å åkte vi till Roger å Malin, fast bara Roger va hemma, typiskt Malin att jobba hela tiden, work-a-holic! ;P Där kolla vi på film och käka lite mat, men sen vart ja hem-skjutsad för att kolla på Idol och dom kolla klart på filmen. District 9 tror ja den hette, inte riktigt min slags film. Gillar inte filmer med aliens och sånt, är mer för filmer man kan skratta åt och romantiska komedier. :)
Sen vart det ju som sagt idol och lagom tills de va slut så kom älsk hem. :)
Huvudvärken blev bättre ett tag, men nu börjar den komma tillbaka. Ibland känner ja att de verkligen skulle va skönt att inte ha nåt huvud, kanske lite tråkigt, men skönt ibland! :P
Såg kommentaren ang, glasögon. Ja har haft (har nånstans) typ läs-glasögon tror ja de är. Dom har inte blivit särkilt använda. :/ Fick dom i högstadiet tror ja. Men vet med mig själv att ja har dålig syn, så ja borde kolla upp de. Men de har ja inte råd med just nu om ja ska va helt ärlig, är ju skitdyrt med glasögon!
Blir väldigt nyfiken på anonyma kommentarer eftersom ja inte har så många läsare, och dom som ja vet läser är typ vänner å bekanta.

Men nu är Henke klar i duschen så nu blir det film, surfer boy tror ja de blev.

Nattinatt

Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0