Åre med älsklingen

Nu är jag och Henke hemma i Järpen igen. Vi åkte våran nya bil upp eftersom mitt hjärta har tagit körkort nu! :D Vi kom hem igår, så idag åkte vi till Åre en sväng och käka lunch och handla lite kläder å mat.
Passade på att knäppa lite bilder med telefonen när ja satt på passagerar sidan. :)

Vår nya Pärla, Beirut. :)


Skutan genom en skitig ruta. :P


Hjärtat sitter bakom ratten :)


Ego-Malin som sitter bredvid :P


Fan va skönt det är att Henke har fått körkort nu. Allt blir så mycket enklare och man slipper vara beroende av någon så fort man vill göra något. Nice nice! ;D

Jag älskar dig Baby. <3 <3


Over and out

Ö-sund

Idag så har jag, henke, therese och emil varit i s-sund och handat. :) Har handlat en massa fiskar, saker till lägenheten och mat. Tänkte kolla på kläder också, men dom affärerna hann stänga. Men de gjorde inte så mkt faktiskt, ska till bollnäs imorrn å då blir de "stan" där på måndag. :)
Men ja fick ju ialla fall mysa med min älskling.

Fan va ja har varit osocial ikväll, känner mig jätte-trött, plus att  ja va å spydde för nån timme sen, så ja tycker faktiskt att det va en helt okej anledning att inte orka umgås. :P
Känns ju inge vidare kul att åka till bollnäs imorrn om ja ska må så är ialla fall, men det är väl bara att bita ihop och packa med spy-påsar. :S
Tänkte också att vi skulle tvätta innan vi åkte, men när Henke skulle ner och lägga in första maskinen så har dom där jävla inkompetenta elektrikerna klippt kablarna strax under el-grejen till tvätt-maskinen, så det va ju bara att glömma. Så himla typiskt... Så de blir väl att ta med sig reserv-trosorna då antar ja. ;)

Igår så va vi ialla fall i Åre jag och Henke och käka romantisk middag och firade vår förlovnings-dag. Helmysigt.. Fast de känns lite dumt att jag bara har levt på Henke den här veckan, eftersom att ja inte får lön först på måndag. Men ja får väl bjuda han på en lunch på krokanen då eller nåt. ;P

Men nu ska ja snart göra kväller, blir en tidig morgon imorrn.

Over and out


Mm, pizza...

Nu sitter jag hemma i soffan och har precis käkat en frys-pizza, Riztorantes vegitariska, riktigt god faktiskt! Jag som skulle vara såå nyttig, men de gick åt helvete.. :p

Imorrn är det sista dagen på Norrmontage (igen), har fortfarande inte fixat något nytt jobb, de verkar vara omöjligt i den här lilla hålan. Men ja tänker inte ge upp (måste ju ha pengar, hehe), så jag hoppas verkligen verkligen att jag får tag i något snart.

Imorrn så ska jag ialla fall en sväng till Åre och mitt älskade hjärta ska bjuda mig på middag. Sen ska vi gå runt och titta i affärer och bara vara jättekära. Ska bli skönt att bara ta det lungt och inte stressa.. :)

HItta en gammal bild sen 1an tror jag, kolla va liten jag är. :)



Oven and out

Tävling

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.6761318




Gå in här och tävla om löshår!

Gääsp

Fy fan vad jag är trött! Och det är 40 minuter kvar tills ja ska börja jobba.. huwwa..
Men de känns skönt att jag har kommit upp i tid ialla fall.. för en gång skull. Men eftersom Henke kliver upp kl. 5 så kan ju jag lika gärna passa på att kliva upp strax efter så har jag kunnit vakna innan det är dags att åka. :)
Jaja, nu ska jag packa iordning mina mackor och göra klart det sista..

Over and out

Söndag

Imorrn ska jag tillbaka till Norrmontage igen, de känns lite skumt faktiskt... Hade lämnat det bakom mig och ställt in mig på att hitta ett nytt jobb.. Men men, pengar är ju pengar, så jag klarar inte. Det är ju bara två veckor..

Nu har vi iallafall varit hemma i Järpen ett tag, med de känns ganska bra för vi har fixat till det i lägenheten. Får fixa bilder på det sen. ;)

Ja har ju hunnit varit en vecka i Gävle också med älsklingen och bott hos Malin och Roger. :) Vi har varit på stan, kollat på en massa film, firat nyår och haft det jättebra!
Så jag tänkte lägga in lite bilder från den veckan. :P


Älskar, älskar, älskar dig!!


Ja ser ju helt lost ut :P


Donna va inge party-sugen..


Määlin och Roger. Lägg märke till klockan som prompt skulle vara med i bild. ;)

Men nu ska ja göra mig i ordning så ja kanske lägger in fler bilder sen. :)

Over and out

RSS 2.0