Städ-torsdag

Fick "lång-helg" den här veckan, kom hem redan i tisdags. :)
Igår va ja och Natta och letade klänningar inför lördag, helt utan lycka , men fick med oss lös-ögonfransar iaf.
Idag så är det storstädning på G, ska dessutom åka och köpa lite nya gardiner och sånt också. Kommer bli såå fint! :D
Natta skulle komma förbi vid 12 och hjälpa mig med allt, de tyckte ja va väldigt snällt! :) Kolla hennes blogg: http://nattieroses.blogg.se
Over and out

Snart slut på helg..

Jaha då va de söndag igen.. Det betyder att ja åker ner till Sthlm imorn och jobbar, bra att få lite pengar, men tråkigt ialla fall.. Är ju så himla skönt att vara hemma!
Jag och Älsk ska ialla fall ta en välbehövlig myskväll ikväll, blir en massa filmer, nån god mat och godis i soffan. Känns som att man inte hinner med att bara vara hemma längre, för när man väl är hemma så vill man ju passa på att träffa alla och göra 1000 saker innan det är dags att åka igen.
Borde nog ta och borsta håret också, har suttit med handduks-turbanen ganska länge, och det brukar inte se så vackert ut om ja låter de torka så. hehe
Hade ialla fall roligt igår och drack en massa goda drinkar, pina coladan va ingen hit. Men vi gjorde mojitos och strawberry daquri också, och dom blev riktigt goda!! :)
Over and out

Fredag :)

Uppe med tuppen idag igen, klev upp kvart över 7 idag.. varför? Jo för att kunna sitta här och nörda innan ja ska åka iväg.
Idag är det dop-förberedelser som står högst upp på listan, sen ska vi nog leka lite med 360, hihi, och sen ska vi försöka få ordning på kaoset här hemma. Skulle dessutom verkligen behöva färga håret idag, blä va tråkigt, men nödvändigt!
Har haft en rätt så stressig arbetsvecka nere i Sthlm, så det känns vääldigt skönt att komma hem!
Har suttit och kollat runt på lite bloggar nu på morgonen, vissa är ju bara så pinsamma, hehe. Kul för mig iof, säkert för dom också eftersom dom nog inte inser att dom är pinsamma. Hehe
Men nu ska ja fortsätta vänta på syster med familj, hoppas dom kommer snart, ska bli bjuden på frukost och jag är vrålhungrig! :)
Over and out

Bjuder på en riktigt gammal bild, fan man va betydligt smalare på den tiden! Haha

Happy

Håller på att få ett "helt nytt" vardagsrum, tog rätt lång tid att skruva ihop soffan men nu är vi äntligen klara! :) Vart så himla stor skillnad!
Och imorn så ska ja få hem en ny "bokhylla" eller vad man ska kalla det, med vitrinskåp i, en tv bänk och en slags utfällbar bar. Längtar! :) Får väl lägga upp bilder när vi är klara, får se om vi hinner skriva upp den imorn, beror på när grabbarna kommer hem med den. Den är ju som sagt rätt stor så de kommer nog att ta ett tag..
Så himla skönt att kunna sitta fler än 2 i soffan och slippa trängas, de är nåt ja har längtat efter! :)
Men nu borde ja verkligen hoppa in i duschen, har fortfarande inte gjort de, usch! :P
Ska ju iväg och handla och greja lite så fort henke kommer hem från sin lilla utflykt!
Over and out


Åh va jag älskar dig! <3 Nästa vecka har vi varit förlovade i 2 år och 5 månader, hihi.

hemma igen

Har inte orkat skriva på rätt länge nu, men men.
Har ialla fall varit i Sthlm hela veckan och jobbat, duktiga mig, och på söndag eller måndag morgon så ska vi åka tillbaka igen. Inte världens roligaste att behöva åka ifrån gävle hela tiden, men det är ju pengar!
Idag så ska vi skruva ihop våran nya soffa, eller den är begagnad men den är ju ny för oss! :)
Sen funderar ja på om kadetten kanske ska få lite kärlek idag?
Ja skulle iaf behöva börja med en dusch. Måste ta en dusch, får inte lukta usch! Hehe
Over and out

Fredagsmys igen?

Ja de tycker ja låter som en väldigt bra idé! :)
Blev lite hemmagjorda hamburgare och idol ikväll. Får se om det blir nå bus lite senare, märks, men ja vill nog bara ligga hemma och dega i soffan. MYS!
Fick veta idag att ja ska bli gudmor till sötaste Agnes! :D Då blev ja happy, hihi.
Är dop om typ 2 veckor, ska bli trevligt tycker jag.
Men nu ska ja ta ut odjuret så hon får kissa lite.
Over and out


Söta Agnes <3

Fredagsmys på en torsdag?

Går verkligen det? KLart det gör! ;)
Ikväll blir det Nachos som älsklingen fixar, idol, massa tända ljus och MYYS! Hihi
Men nu ska ja fortsätta kolla på idol och vänta på mat, lyx..!
Over and out

Torsdag

Klev upp för ett litet tag sen och nu funderar ja på vad man ska äta till frukost. Har lite rostmackor hemma men då kommer ja ju vara hungrig så snabbt igen.. Ska nog kolla om ja har nån lingonsylt eller äppelmos för då kan ja ju faktiskt göra havregrynsgröt. :)
Eller så väntar ja en timme med att äta så kan ja käka det som lunch istället. :P
Kollade på halva karate kid igår innan ja hann somna, men det jag såg var ialla fall bra, så vi får väl fortsätta kolla på den ikväll! :)
Nu ska ska ja nog försöka få liv i min älskling som ligger och sussar för fullt! Vi har fått rätt dålig dygnsrytm i det här hushållet nu, vaken halva nätterna och sova halva dagarna, inte okej..
Over and out

PS. Känner av pytte-lite träningsverk i ryggen, men knappt märkbart. Nästan lite besviken.. Men det kanske kommer senare så man ska väl inte säga för mycket. :P

PUH!

Idag är jag slut som artist!
Först en snabb frukost. Sen blev det gymmet med Nattha, körde crosstrainer och cyklade som uppvärmning. Sen blev det styrketräning på maskinerna och efter det så körde vi Zumba, va duktiga och stretchade också. Kommer nog ha grym träningsverk i morgon, men det är lite bra, hur ska man annars veta att man har bränt nå fett?
Sen åkte vi hem och käkade lunch, och sen blev det garaget heela dagen.
Men nu har ja tagit en väldigt varm långdusch och rakat benen, och nu ska jag och sötaste älsklingen kura ihop oss och kolla på karate kid! MYS!
Ska nog brygga en kopp med mitt supergoda kakao-te nu, fast det smakar inte riktigt kakao, mer kanel, men det är som sagt supergott! :D
Over and out


En puss-bild sen i våras när vi va i smygehuk! <3

Inför beachen 2011 ;)

Klev upp kl.9 imorse, sen efter en snabb frukost så kom Nattha och hämta mig så åkte vi och invigde gymmet och dansade Zumba. Vi va riktigt grymma, men de va jobbigare än va de såg ut. Men vi hade väldigt kul och det är ju huvudsaken! :)
Nu har ja och Älsklingen precis ätit en jättegod lunch, lammfärsbiffar med kantarellsås och potatisklyftor, mums! Så nu ska ja försöka hitta energi till att plocka lite här hemma och sen verkade det som att vi skulle fram och tillbaka till bollnäs för att hjälpa henkes kompis med nånting..
Men ikväll vill ja ialla fall ha film-kväll, har tänkt att vi ska ha det ett tag men vi kommer alltid på andra saker att göra på kvällarna.
Over and out


Sen kväll, som alltid

Tänk att vi aldrig kommer i säng i tid, suck. Men nu ska ja ta en snabbdusch, fast håret tvättar ja i morgon, sen ska ja och älsklingen fläska i oss en varsin stor chokladboll och kolla på pocahontas. Har inte sett den filmen på säkert 100 år, så ja tyckte de va dags nu! MYS!
Men som sagt, först en dusch vill inte lukta usch!
Over and out


Ja önskar att ja hade så där långt och tjockt hår, men icke...

I'm happy

Nu sitter jag vid min älskade dator och bloggar, hihi. Älsklingen fixade windows 7 åt mig igår och tog bort alla virus, han är duktig! <3 Så nu är ja happy!
Nu ska ja nog ta och vara lite ekonomisk och göra min egna latte istället för att köpa, kommer nog bli sjukt gott ialla fall! Eller ska man göra chai latte kanske..? Hmm nu fick ja belsutsångest, typiskt!


Önskar att mina latte också kunde vara så här söta! :) Förresten, hur säger man latte i plural? Lattes, lattar? Måste kolla upp det..
Fick ialla fall lära mig att kabab heter kebaber i plural om nån undrar, haha.

Over and out

Ps. Kollade upp latte, och tydligen ska man säga lattes om man vill ha flera. ;)

Helt glömt bort

Är ju som sagt utan dator nu, men fick låna Filips ikväll så det va snällt! :) Men Älskling ska försöka fixa den, saknar min söta dator!

Hade en massa som ja tänkte skriva, men har glömt bort det. Så nu ska ja och babe käka lite ostkrokar och kolla på tv en sväng innan vi ska sova. :)

Over and out

Malin och nattha-dag

Jag och nattha har mys och kollar på en av världens bästa filmer. :) Over and out

Onsdag

Är fortfarande sjuk plus att min dator har fått för sig att vara dum, så internet funkar inte på den. :( Idag ska ja vara med natta hade jag tänkt, men hon är också sjuk så vi kan ju lika gärna vara det tillsammans. Usch ja drömde mardrömmar i natt, verkar som om de va många som gjorde de. Va det nånting med månen kanske? Jaja, nu ska ja nog äta frukost i sängen och tycka synd om mig själv, Hehe. ;) Over and out

RSS 2.0