Im in love!



Visst ser han underbar ut, våran underbara Ralf.. :)
Diska kan han också! <3 

Over and out

Someone has taken your heart


Byx-varm zingo

Åh vilken rolig fredagkväll jag har haft, har mestadels sovit bort hela kvällen känns det som, hehe. Va ju inte riktigt meningen att ja skulle sova, men men.. 
I morgon så ska vi ialla fall till Valbo en sväng, måste köpa en ny vinterjacka om ja inte ska frysa ihjäl när kylan väl kommer. Har kikat på lite olika affärer så jag räknar med att göra ett rejält fynd i morgon!
Tänkte skriva att ja älskar att fynda, men sen kom ja ju på att det borde väl dom flesta göra, eller..?

Sängen har ropat på mig i några timmar så jag antar att jag måste börja göra som den säger snart, men först så ska ja dricka lite zingo, muums som Maria Montazami hade sagt, byx-varm är det till och med, hehe.

Over and out


Saknar min fina hårtuss också, men nu är det nog inte långt kvar tills hon kommer hem! ♥

Mitt i veckan

Då va det lill-lördag igen, och jag är helt slut som vanligt den här tiden på veckan. 
Så ikväll har vi bestämt att vi ska äta thai-mat, kolla på film och bara slappa! Låter som en underbar onsdag för mig. Men har inte riktigt bestämt vad vi ska kika på än, antingen så ska vi börja kika igenom twilight filmerna tills det är dags för sista filmen, eller så blir det nåt helt nytt..
Faan så kallt det har varit idag då, tycker defenitivt att det ska vända och bli vår igen nu. Men näe, måste först genomlida några månader av hemsk kyla och nästan konstant mörker..

Men nu ska ja göra min iordning för att åka och köpa thai-mat, är super-duper-hungrig!!

Over and out


Slänger in en liten bild på oss i brist på annat..

Då va den slut igen

Då va det söndag kväll och snart dags att gå och lägga sig så man orkar med en ny arbetsvecka.. Tiden går ju så fort att man nästan inte hinner med.
Fått lite huvudvärk såhär på kvällskvisten, ingen höjdare.
I helgen så har jag mest varit hemma, såå skönt! Uppskattar verkligen att inte behöva titta på klockan hela tiden utan att bara ta det lugnt. 
Men nu ska ja fixa matlådor inför morgondagen och sen göra kväller.

Over and out

I heard that you like the bad girls

Honey, is that true?


RSS 2.0