63 days to go..

Sitter och käkar lite flingor och mjölk nu innan jag ska iväg till jobbet. Jag kom faktiskt ihåg att ställa om klockan, wow. ;P
Kolla ut genom köksfönstret när ja va och hämta frukosten, och gissa vad? De snöar! Fan va less jag blir, jag vill ha varmt, soligt och bar-mark ute!
Igår så satt jag och Mamma och diskutera lite hur vi skulle göra med Salka. Jag tänkte ju att jag skulle ha henne på lösdrift, men sen kom vi på att det kanske räcker med bete.. För hon ska ju endå bara stå där på sommarmånaderna. Ja vi får se.. Sen så ska vi ju köpa en massa nya saker, eksem-täcken mm. Men nu så har hennes exem mer eller mindre försvunnit, så det blir bara att fortsätta hålla det borta i sommar.
Ska bli spännande att se henne igen, har ju inte sett hästen på snart 2 år så... Bara hoppas att det inte är några konstigheter så är jag nöjd.
Men nu måste ja käka upp mina flingor så ja hinner fixa allt innan jobbet.

Läggen in en liten bild på Salka också, den enda bilden som ja har kvar..

Over and out


Våffeldan

Har varit i stan idag och storhandlat mat, det behövdes! Köpte ett våffeljärn också så vi kan göra vofflor imorrn istället, hann inte idag.. men de gör inte så mkt, vi firade med cider istället.. ;P

Men nu ska ja försöka va lite social med pojkarna istället!

Over and out

Flickan som lekte med elden

Idag så har jag jobbat, är ganska trött faktiskt! Fick städa tre lägenheter själv idag, plus att det blev en jäkla massa krångel, så idag har det varit en stressig dag.. Men men, nu lär man väl va ledig ett tag igen.

Jag och Henke har börjat lyssna på ljudbok när vi åker bil, det är riktigt mysigt faktiskt. Jag har alltid varit riktigt skeptisk till ljudböcker, men nu har jag defenitivt ändrat åsikt om den saken. Sist när Henke och jag va i Sthlm så va vi ju på bio och såg filmen Män som hatar kvinnor, som för övrigt var grymt bra, så när vi åkte hem så fick vi låna en ljudbok av Pappa. :) Den heter Flickan som lekte med elden och är en fortsättning på Män som hatar kvinnor, ja trodde inte riktigt på Pappa när han berättade hur fast han blev i den. Men när vi hade åkt bil från bollnäs till Järpen och sitter kvar i bilen bara för att det är så spännande, ja då kan jag väl hålla med Pappa den här gången om att den va skit bra!
Så om ni har nå längre resor framför er så prova en ljudbok, fast sen finns det bättre och sämre såklart. Kommer inte riktigt ihåg vad han som läser heter, men han läser med sån inlevelse och det gör så himla mycket!

Snart är det våffeldagen, och jag har inge våffeljärn! :(

Men nu ska ja kolla lite på Robinson. :P

Over and out

Twilight

Nu har jag precis kollat på Twilight, vet att jag är efter alla andra, men har inte känt mig så sugen på att se den. :P Men den va ju hur bra som helst! :D Jag som brukar hata sånt där övernaturligt och vampyr-trams, men den här va riktigt bra!
Rekommenderas starkt!

Nu sitter jag ialla fall i soffan med ett glas cola och känner mig trött, och det är bra eftersom ja ska upp och jobba imorn så kan de va bra om man går och lägger sig någorlunda i tid (alltså helst innan ett på natten. ;) )
Måste ut och kissa Donna innan ja ska sova också, men det är typ storm ute så jag ser ju inte fram emot det.. :P

Nej nu ska ja gå och fixa lite så ja kan göra kväller snart.
Nattinatt

Over and out

Långpromenad :)

Idag så har jag och Donna haft en riktig mys-dag. :) Vi tog en långpromenad på förmiddan, sen så har vi varit ute och lekt med pinnar, en av hennes favoritsysslingar. När vi kom in så fick Donna duscha magen och benen, fast de gillade hon inte lika mycket. Hehe
Sen när vi kommit in så åt jag min jättegoda kyckling och pasta sallad med tzatsiki, mums, och så kollade jag på ett nytt avsnitt av Desperate Housewives, det va jättebra! ;D
Tänkte passa på att lägga in  lite bilder från promenaden. :)

    
Tossön på andra sidan                              Ny-bron på långt håll

    
Gammelbron                                                Det är ju en del snö kvar. :(

    
Skitungen :)                                                    Donna och hennes älskade pinne

Godmorgon

Åh vad jag är trött, klev faktiskt upp riktigt tidigt idag, typ halv 10 :P Hehe
Så nu tror jag att ja ska äta lite frukost, mums, och sen ska ja kolla vädret och se om jag får nån inspiration till en långpromenad.. vi får väl se. ;) Hehe
Just ja, ja måste springa ner till tvätt-stugan och börja tvätta också.. Våran tvättstuga är helt värdelös, de finns bara en tvätt-maskin som funkar lite hur han känner för..

Men ja uppdaterar mer lite senare!

Over and out

Pudding ;)

Idag så har det varit finväder här, men ja har typ inte gjort nånting.
Imorse  låg ja å sura lite, för ja å älsk tjaffsa, men om ja ska va helt ärlig så beror det nog mest på mitt humör och min envishet. Men de gick över på dan när vi pratat ut. :) Mitt humör är som en bergochdal-bana just nu. Är så less på att vara här och inte ha nåt att göra. Jobba en dag i veckan ger ju inte så mkt, särkilt inte när det bara är på lördagar, när man väl kan hitta på nåt för en gångs skull. Men det är väl bara att försöka stå ut.
Ja kan iallafall lägga in en sjukt ful bild på mig själv från igår. Ja färga håret, ögonbrynen och gjorde en lera- och choklad ansiktsmask. Va rätt nice att få fräscha upp sig lite faktiskt. :)


Förhoppningsvis så såg ja bättre ut efteråt. ;P

Men nu ska ja dryga mig i soffan en stund med älsk innan det är dags att göra kväller.

Over and out

Nattinatt

Ja som skulle gå och lägga mig så tidigt idag, men de gick ju år helvete, jkockan har redan hunnit bli över tolv. :P Men det är väl dags att göra kvällen nu då antar jag, fast jag är jättepigg och skulle lätt kunna sitta uppe några timmar till. Hehe, min dygns-rytm är inte riktigt som den brukar!

Jaja, nu ska ja snart gå och natta så jag orkar upp och jobba imorrn. ;)

Over and out

Lite sad..

Satt och kikade lite på youtube och jag var tvungen att länka till en film på youtube. Det är en video som är väldigt speciell och sorglig, men jättefin.
Stor risk för att börja böla!

http://www.youtube.com/watch?v=th6Njr-qkq0

Over and out

Är jag en sökare?

Jag har kommit på en sak, att jag sitter alltid och söker efter nya saker.
Jag letar alltid efter nåt nytt. Kan vara en ny bostad, nytt jobb, nya kläder nya intressen. Varför kan jag inte bara vara nöjd med det jag har och njuta för stunden?
När jag träffade Henke för snart 2 år sen så kände jag mig mig nöjd, jag behövde inget annan än honom. Men nu har jag börjat söka igen, dock inte efter en ny sambo, för jag har ju faktiskt planerat att behålla honom. :)
Men efter så mycket annat, och så har det alltid varit. Har ju flyttat ganska många gånger de senaste året och det känns alltid bra till en början, men efter ett tag så söker jag efter ett nytt ställe.
Som nu, jag söker jobb (både här och i gävle), söker ny bostad i gävle istället för att göra det bästa av att bo här. Och varje gång så tror jag att den är gången så kommer jag bli nöjd, men efter ett tag så letar jag efter nåt nytt igen.
Och när jag väl har börjat leta så kan jag inte släppa det, som nu, jag tänker konstant på hur bra det kommer att bli i Gävle. Ett riktigt jobb (förhoppningsvis), en ny lägenhet, nya möbler, en häst och en massa andra saker..
Kommer ja nånsin att bli nöjd? Usch nu känner jag mig väldigt töntig som skriver att ingenting duger åt mig, för så är det absolut inte. Hmm.. men ja kommer fortfarande att hoppas att nästa stopp kommer bli lyckligt och väldigt långvarigt.


Du är den som alltid har gjort mig nöjd, jag älskar dig!! <3

Over and out

Lite deppig

Va på arbetsförmedlingen idag, kan ju inte direkt påstå att dom va positiva. Dom talade om att det inte finns nå jobb, och i maj så kommer det bli ännu sämre.

Det blir svårare och svårare att hålla humöret uppe, allt jag tänker på är att få flytta nån gång. Har ju bara en enda sak som håller mig kvar här uppe nu, och det är Henke.
Men förutom så finns det absolut ingenting bra med att bo här, verkligen ingenting.. Och tro mig, jag har verkligen försökt att tänka positivt. Men det känns som en evighet tills vi får flytta. 81 dagar om ja inte minns helt fel..

Och allt det här med jobb gör bara att det känns ännu jobbigare..
Så om nån har nåt förslag på hur jag ska försöka vända mina dagar på ett positivt sett så är dom mer än välkomna.

Men nu ska ja ta en muffins som ja baka idag och dricka lite juice och kolla på sex and the city.


Du är det enda ljuset i mitt liv! <3

Over and out

Hemma igen

Nu är jag hemma från vår lilla resa.
Det har varit jättekul, men skulle nog behövt en vecka till för att hinna göra att hinna med allt som vi skulle vilja ha gjort. :)
Va jättemysigt att träffa mamma, pappa, syster och alla andra. Kändes lite jobbigt att åka ifrån Sthlm, men känns ju skönt att veta att snaart får vi flytta, eller det är ju ett tag kvar men det känns bra att veta att man kan börja räkna ner nu.

En nyhet har jag ialla fall, det verkar som att ja ska bli häst-ägare snart också. :) Ska ta hand om mammas häst Salka i några månader (hon är utlånad på foder nu) och försöka rida till henne lite så att vi kan sälja henne sen.
Men det är inte 100% bestämt än, men det verkar som att det kommer att bli så. :)
Skulle vara så grymt roligt att få komma igång med ridningen. Men om de blir så att jag tar henne så blir det när vi flyttar till Gävle, känns ju lite dumt att ta hit henne å sen snart flytta på henne igen.

Men nu ska ja kolla på Wipe out, verkar vara ett rätt sjukt program...

Och imorrn så ska ja på jobb-möte förresten, wish me luck! ;)

Over and out

RSS 2.0