Advents-fix

Henke sitter och jobbar hemma och ja jobbar inte alls idag. Så nu blir det städning och kanske göra lite adventsfint. :)
Börja med städningen ialla fall, inte så kul kanske, roligare när det är klart! Måste bara komma på vart ja har gjort av min fina adventsljusstake?
Over and out


En liten adventsbild från förr förra året om ja minns rätt.

Helt slut..

Efter en lång dag på jobbet idag. Men nu så har ja precis slutat för dagen. :) Lika bra att passa på att jobba när man är här, men i morgon så ska vi bara köra halvdag tror jag. Tänkte försöka komma iväg innan det blir mörkt.
Sov så himla dåligt i natt också, vaknade flera gånger och hade svårt att sova. Så ja har varit en zombie hela dan.
Men men, nu ska vi strax börja åka ut till Ekerö och lägga oss och glo på en film innan vi ska sova. Upp tidigt och jobba i morgon! Sen är det helg! :D

Over and out

Ps. Hatar att ja har börjat bli bajs-förkyld!

Hehe

Hahaha, ja vad ska man säga? Du tror att ja inte vet någonting, och att de ja säger inte stämmer. Men det har ju till och med funnits bilder ute, hur ska du bortförklara det då lilla gumman?
Sluta vara så blå-ögd, alla vet..!

Over and out

Ps. Du är inte så snygg som du tror själv heller.

Folk..

Man ska alltid ställa upp för alla, men aldrig förvänta sig nåt tillbaka, så är det alltid.
Jag är så glad för alla mina närmaste som alltid finns där. <3
Du är en av dom. Jag älskar dig!

Over and out

Ja kan också vara snäll ibland :P

Har skickat iväg karln till garaget en sväng. så ja tänkte ordna en liten överraskning till han när han kommer hem. Romantisk middag med en massa tända ljus, och så tänkte ja städa lite, som ja fortfarande inte har gjort..
Kanske lika bra att sätta igång..
Over and out

Seg..

Idag ska ja städa har ja bestämt, och tvätta och diska och storhandla mat.. Allt sånt där tråkigt, men de skulle ju vara kul att ha det fint till helgen såklart. :)
Ska bara ta mig i kragen och komma i gång också, det brukar nästan vara svårast. Plus att ja börjar bli hungrig, typiskt!
Jaja, ibland önskar ja att ja hade fullt med städnissar i städskåpet, men de har ja inte. Där finns det bara massa tråkiga stäggrejer...
Over and out



Min Mamma..

Hon är nog snällast i världen! :)
I söndags så fick jag jättesköna skor från Axelda, så ja ska slippa frysa i vinter. Och idag så fick ja en stor skön grön jacka från Northbrook. :D Så jäkla nice, så nu kan ja traska ut i snöstormen utan att frysa!
TACK MAMMA! <3
Nya skorna, UGGS liknande, äkta fårskinn så dom är suupervarma! :D
Over and out

HEJ

Fan va mätt jag är.. Har precis käkat en jättegod pastasoppa, tror ja tog lite mycket för nu är ja supermätt. :P
Har ialla fall gymmat med Clara idag. Körde både cirkelträning och Zumba, va jättekul, men svettigt, kanske är det som är meningen? Hehe Får se hur träningsverken är i morgon då, hehe.
Ikväll så ska ja nog ligga i soffan och glo på tv, går en massa skoj för en gång skull. Har dessutom ett DP avsnitt på datorn, nice! :)
Men nu ska ja glo på top model.
Over and out


Älskar min söta knasboll! <3

Malin-mys-kväll

Känner mig hängig och trött nu ikväll, kanske för att ja äntligen slappnar av en stund?
Så ikväll ska ja bara kolla på film, förmodligen i sängen, dricka ramlösa, tycka lite synd om mig själv och äta chips. Känns som att de inte kan bli så mycket bättre än så just nu, eller jo ja kom på en sak, att äta chips på Henkes sida av sängen så ja slipper sova i smulorna, hihihi.
Ska nog börja med ett nytt Greys avsnitt och sen en riktig smörig romantisk film, låter finfint i mina öron.
Fast när ja tänker efter så känns det lite taskigt, han har faktiskt varit jättegullig och snäll hela dan. Han har diskat, dammsugit, hämtat mig, skjutsat mig på Ica för att köpa chips och så har han lagat mat(!!). Så ja kanske borde vara lite snäll tillbaka och inte smula på hans sida..
Men nu måste ja nog börja kolla på film om ja ska orka hålla mig vaken över huvudtaget..!
Over and out


Jag äälskar dig, fast du kan se ut som ett mongo ibland! Kanske därför vi passar så bra ihop..?


Tänk va söta våra framtida barn kommer att vara, haha. :P

Full fart

Stress stress. Har hunnit fixa lunch, äta ,duschat och klätt på mig på 40 min, duktiga mig! ;) Så nu fick jag några få minuter att sitta här innan söta syster ska hämta mig. Ska åka dit och umgås lite och baka, va alldeles för länge sen ja va där nu..!
Sen har ja haft världens bästa morgonrutin den här veckan, först lite havregrynsgröt och sen gymma. Fick till och med mig Mamma idag, så vi körde gymmet en halvtimme och zumba en halvtimme, fan va svettigt det va, men ruskigt kul! Men imorn så ska ja ha vilo-dag, tror min stackars träningsverk uppskattar det, haha.
Längtar bara tills ja får jobb här i Gävle, då ska ja minsann köpa månadskort, så ja kan göra det till en vana varje vecka. :) Hejja beach 2011! Haha
Nä nu måste ja springa vidare, för nu kommer syster.
Over and out

RSS 2.0