El Stockholmo here I am!

Sitter nu hemma hos Mamma å Pappa nere i El Stockholmo. :) Det va rena sommaren att komma ner hit, blommor högt och lågt, jättefint! Om man bortser från all pollen. :P
Imorrn så ska ja och Mamma iaf åka en sväng till Barkaby, för jag måste ha vårskor! Får se om ja ev. kanske tar en tripp till Vällingby mitt på dan också, de vet man aldrig. ;)

Idag så har jag iaf varit ut till Anders för'ädrar och hjälpt till lite med att släppa ut kossorna på bete, de va skitkul! Sen så stog ja och mös med kalvarna hur länge som helst. Ja skulle vilja ha en liten kalv, som alltid va kalv och inte blev vuxen, tänk va gulligt. <3
Och så har ja varit på arbetsintervju idag också, de gick bra. Ska börja på prov-anställning nästa vecka, så ja håller tummarna för att de går bra! Så ja kommer alltså hem redan på söndag-kväll igen. Kommer bli grymt bra med både timmlön och provison, tjohoo! Lite skillnad mot på förra stället! Bara provison = BAJS!

Hjärtat är iaf på garagefest uppe i Järpen ikväll, funderar på om ja ska ringa och säga nattinatt åt han skart, bara hålla tummarna för att han inte är allt för odrägligt full eftersom han har lite saker han måste göra imorrn. Men de blir väl en liten överraskning när ja ringer. ;P Kul att han får göra en rolig sak med klassen innan han slutar iaf. :)

Men nu ska ja nog ta och borsta gaddarna och SOOVA! :)

Over anf out

Kommentarer
Postat av: malin

jo det går kanon.. Ska kolla på schemat imorgon hur jag jobbar..

Men jobbar bara 23 timmar totalt nästa vecka så de ä lugnt :)

2009-05-16 @ 17:59:28
URL: http://kladdikakan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0