Nu är det helg!!

Idag så har vi vart lediga typ hela dagen, och det har varit så himla skönt! Gick och la oss vid halv 9 imorse och klev upp kl.13.
Sen så drog vi till Valbo och träffade Malin. Käka på IKEA, kollade lite affärer och sånt. Så nu har jag äntligen köpt en ny foundation! :D Ska testa den imorn tänkte jag. Va så himla less på min andra, plus att den va slut. Haha. Plus att det vart en foundation-borste för 100 spänn, men den kanske är värd det. Det märks imorn. Ja brukar ju alltid smeta ut med fingrarna så ja tyckte att det kunde va kul att prova. Förut använde ja jämt en svamp, men ja kom fram till att de va rätt värdelöst. :P
Imorn så ska vi iaf handla lite inför "resan" eller va man ska kalla det. Jobb-resa kanske är mer passande. Typ schampo, balsam och sånt. Hatar den här kombinerade shampo-tvålen som alltid finns på hotellen. Håret blir som stålull!
Hmm, man kanske borde sätta sig och skriva en lista på vad vi behöver. Iof så går det ju självklart att handla i Danmark också, men det är betydligt dyrare så det är lika bra att passa på att åka till ÖoB, så kan ja ju hälsa på Malin en sväng också. ;)
Blir stor-städning imorn också så ja kan advents pynta. Kanske lite onödigt eftersom vi ska åka bort, men de kommer kännas jättemysigt att komma hem om det är julfint. :)

Men nu måste ja skriva lite listor inför imorn (ja älskar listor, haha) och ta ut odjuren innan vi ska sova. Har både Donna och Fanny här i helgen. :)

Over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0