Fredag igen :)

Idag så har det varit full fart, skönt! Hehe, så hinner man inte bli uttråkad! På dan så va jag och Malin och käka lunch på IKEA för hon hade en 2 timmars lunch mitt på dan.
Va in på The phone house också, eftersom att dom har haft min telefon i en månad nu, det skulle ta 1-4 veckor. Så nu skulle dom reklamera den och ja ska förhoppningsvis få en ny så fort som möjligt! :) Känns lite kul eftersom min gamla hade lite repor och så.
Sen så åkte jag och Henke till apoteket en snabbis och så lämnade han av mig hos syrran för han skulle upp till Bollnäs och skruva bil.
Efter det så åkte jag och Jenny runt och handlade lite städgrejer till mig som börjar ta slut, plus en mopp. Hehe Och efter det vart det Max, för ovalighetens skull..
Sen så åkte ja hem i en timme och började plocka lite i lägenheten. Och efter det så drog jag och Jenny på bio på en film som heter Allt för min syster. Den väldigt sorglig så ja vart lite tårögd, men sen vart ja lite okoncentrerad som ja alltid blir på bio, men den va bra!
Nu sitter ja och väntar på Malin som skulle hämta fyllosar inne i stan, hehe, så hon kanske skulle svänga förbi och säga hej en sväng. Skulle va kul eftersom ja sitter helt själv, förutom hundarna.

Men nu måste ja mata hundarna, (har både Donna och Fanny) fast egentligen så förtjänar dom inge mat för nån av dom har varit uppe på vardagsrumsbordet och tömt godisskålen + slängt ner alla saker på bordet + grävt i soporna efter Henkes snorpapper som dom sen tuggade på. Men ang, godisskålen så misstänker ja starkt Fanny! HA! :P Men ja antar att ja måste ge dom lite mat fast jag är irriterad på dom!

Over and out


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0